Kim była ta dziewczyna?

Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Alice to była przesada. Jakiś X-men. Wesker jest wynormowany, a Sherry? Zobaczymy, może CAPCOM chce dać nam coś z Alice do gry (oby nie).
Stay Punk
Karpiu

Post autor: Karpiu »

A tak swoja droga, w tym newsie napisane jest takze ze Sherry ma gdzies w okolicy 20 lat, czyli akcja RE5 bedzie sie dziala min. 8 lat po Raccoon City, czyli dwa lata po RE4 i rok po Degeneration. Ciekawe czy beda w grze jakies odniesienia co do tego co dzialo sie w filmie...
crisDL

Post autor: crisDL »

A ja myślę że to Alexia.
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

Ty zawsze myślisz inaczej od innych. Nawet od twórców gry;)

To jest Sherry moim zdaniem.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Veronica

Post autor: Veronica »

Z tego, co mamy, można już powoli rzec, że na 99.5% naszą dziewczyną jest Sherry. Teraz pomoc Sherry przeszło z siostry na brata :rad6: . I Wesker też ma ponoc byc... Tam, gdzie Chris to i tam Wesker. Robi się ciekawie...
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Można rzec, ale jedsynie na podstawie naszych domysłów i koncepcji, oficjalnie nie powiedziano, że ta dziewczyna to Sherry, wszakże wiele na to wskazuje i wprost prosi się, aby ta postać pojaiwiła się w serii, ale lepiej poczekać na ostateczny komunikat, Developerzy lubią roibć niespodzianki, Capcom, zwłaszcza. :rad10:
Awatar użytkownika
wiking011

Post autor: wiking011 »

Ale jedno mnie martwi ta kapsuła pełna jakiejś cieczy(t-veronica?)
nie ma zła są tylko różne warianty dobra
Awatar użytkownika
unknown_u

Post autor: unknown_u »

Mi się wydaje, że w miejscu, gdzie będzie dziać się akcja RE 5 znajduje się ukryta baza operacyjna Weskera, a może będziemy mieli możliwość zwiedzić lokację, która była pokazana w Separate Ways i na końcu w RE: Umbrella Chronicles (chodzi mi o te centrum dowodzenia, z którego Wesker wydaje rozkazy i kontroluje satelity Umbrelli)
crisDL

Post autor: crisDL »

No dobra uznajmy ze to Sherry a czemu niby Wesker by ją porywał.Taa no chce se sprawdzić T-veronice ale ma Steva od tego wiec po co mu Sherry?A jeśli nawet to ona to znajac capcom w ostatniej chwili sie zjawi w walce Wesker vs Chris i zabije Weskera.
Awatar użytkownika
wiking011

Nie bo z tego co pamiętam by t-veronica działała jak należy trzeba osobnika umieścić w kapsule(a jeśli Steve to trup chyba nie przyda się do tych badań)
nie ma zła są tylko różne warianty dobra
Veronica

Post autor: Veronica »

Dużo sugerujemy, że Sherry porwał Wesker i przetrzymuje ją w kapsule, pełenej czegoś. Jej pojawienie się w RE5 z winy Weskera jest jak najbardziej oczywiste. Dodajmy do tego, że Sherry została porwana w wieku 12 lat, i jako (byc może) dwunastolatka mogłaby byc zainfekowana Wirusem T-Veronica z ciała Steve'a i wsadzona do tej kapsuły, na dobre parę lat.
A Alexia też zamknęła się zarażona T- Veronicą mając 12 lat i posiedziec w kapsule 15 lat. Wesker wiedział o tym i mógłby to wykorzystac na córce Birkina :rad3:
Resident Evil rządzi!!!
Awatar użytkownika
wiking011

Hmm myślę że hibernacja sherry(że tak to nazwę) nie będzie trwać 15 lat akcja "czwórki" działa się 6 lat po wybuchu Racoon sądzisz że dołożyliby aż 11 lat myślę że dołożą góra 3 ale czas pokaże
Ostatnio zmieniony śr 13 lut, 2008 przez wiking011, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

A może wcale nie chcieli jej budzić podczas akcji RE5, tylko wyszło tak jak w Veronice - Alexię też trochę za wcześnie "obudzili". Albo może w ogóle nie trzeba jednak aż tak długo być w hibernacji, żeby przyswoić T-Veronica. To nasze przypuszczenia. Capcom i tak pewnie nie zrobi nic z tego o czym pomyśleliśmy ;)
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Hibernacja Sherry mogła zostać skrócona przez działanie innego wirusa... no wiecie taki "przyśpieszacz". :rad11: No o ile oczywiście tak będzie naprawdę.
Mikro

Post autor: Mikro »

trochę to dziwne na gameplayu tam gdzie jest pasek życia nie pisze Sherry tylko Sheva :okulary2: :okulary2:
Awatar użytkownika
bodek

Post autor: bodek »

Bo to jest Sheva a nie Sherry. :pff6:
Chyba nie zapoznałeś się z tematem o nowościach z RE 5. Co?
Awatar użytkownika
Mihcim

Post autor: Mihcim »

Czesc jestem tutaj nowy
Znalazlem cos ciekawego odnosnie Sherry
http://pl.youtube.com/watch?v=IP9JHKNmNWM
1:48 Czy to nie Sherry? :rad5:

Diadem: Możliwe, że to ona, ale na razie wiadomość nie jest potwierdzona.
Tutaj stop-klatka:

http://img55.imageshack.us/my.php?image=budhs5.png
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Mihcim, łącznie zmieniany 1 raz.
So Slow To Catch Up...
Awatar użytkownika
2n01z

Post autor: 2n01z »

Bardzo usatysfakcjonowałoby mnie zakończenie zakończenie gdzie umiera i Wesker i Chris, obydwaj są jakby głównymi bohaterami serii oraz bardzo byłbym zaskoczony z takiego zakończenia. Osobiście uwielbiam Weskera, bardzo inteligentna postać z wielkimi ambicjami. Zawsze wywoził wszystkich w pole od samego początku serii, ale to co naprawdę w nim lubię to zimna postawa i stoicki spokój mówiący "Szach, ale nie szach-mat". Bardzo miło że pojawi się w części oznaczonej cyfrą jako główną linią fabuły. Uważam że ta kobieta to sherry, Wesker już wcześniej wspominał o tym że w tej dziewczynce ( teraz kobiecie ) coś jest, nie należy lekceważyć Birkina, a pora na jej "Reappear" jest w sam raz, zaś pytaniem jest jaka jest jej rola? Jednak martwi mnie to że Capcom używa wszystkich asów i niedomówień z serii, czyżby tak miał skończyć się nasz Biohazard? Nie wierze w to, sugeruję że Wesker zwieje, a Chris znowu pokrzyżuje mu plany.
Awatar użytkownika
RoboticFreeze

Post autor: RoboticFreeze »

Znalazłem filmik (Jeśli ktoś boi się spoilerów to niech nie ogląda)

Jill Valentine and sherry birkin http://www.youtube.com/watch?v=1FBaZsAO9r4

Ale Capcom narobił szumu
Awatar użytkownika
Jakem Gozdek

Post autor: Jakem Gozdek »

Chyba nie będzie spoilerem, jak napiszę, że blondyna w czarnej sukni i panna z kapsuły to dwie różne osoby prawda? Sprawa tej "woman in black dress" rozwiązuje się z początku gry, nie jest nikim ważnym, ot kolejny zarażony do odstrzelenia
Ostatnio zmieniony ndz 24 maja, 2009 przez Jakem Gozdek, łącznie zmieniany 3 razy.
Zablokowany

Wróć do „Resident Evil 5”