Newsy

Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Czekam do poniedziałku, muszę zobaczyć tę recenzję jak najszybciej. :rad12:
Awatar użytkownika
Kamil19

Post autor: Kamil19 »

Znalazłem na YT filmik zatytułowany Jill Valentine Is Birdwomen!!!. Co o tym myślicie?
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Kamil19 pisze:Znalazłem na YT filmik zatytułowany Jill Valentine Is Birdwomen!!!. Co o tym myślicie?
nie wierzyłbym w to zbytnio.....to znaczy: video kiepskiej jakości, a zdjęcia Jill bardziej wyglądają mi na odpowiedni fotomontażyk art'ów z Jill z Umbrella Chronicles lub Remake ( z zarysów twarzy, jak się przyjrzeć to można dostrzec że wygląda praktycznie tak samo jak z ww gier, khem sądzę że Capcom by się postarał by jakoś odświerzyć tą postać).
Nawet jeżeli faktycznie birdwoman to jill to i tak poddawałbym w wątpliwość ten filmik jako wiarygodne źródło.

[ Dodano: 20 Lut 2009 19:04 ]
Kamil19 pisze:http://www.gametrailers.c...ies/201747.html Resident Evil 5 Interview + Gameplay
He he fajny filmik, co jak co ale ostatnimi czasy uniwersum RE chodzi za mną jak taki zombie i nie daje się wyzbyć :D :D :D
Ostatnio zmieniony pt 20 lut, 2009 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Prisonbull

Post autor: Prisonbull »

Za dużo spoilerów... Ja nawet nie oglądam tych filmików. Co jak co, ale na temat tej gry jest za dużo wiadomości (tym bardziej że do premiery pozostało nie wiele).
Awatar użytkownika
papa50

Post autor: papa50 »

Intro Do Resident Evil 5
http://www.youtube.com/watch?v=Eb7TdHtyLI0

Szczerze nie oglądałem wiec nie wiem czy są tam jakieś SPOILERY :smiech6:
Ostatnio zmieniony pn 23 lut, 2009 przez papa50, łącznie zmieniany 1 raz.
Welcome to Survival horror
Awatar użytkownika
kotlet1986

Post autor: kotlet1986 »

Fajny filmik.Słowa które wypowiada Chris są identyczne do filmiku gdzie kiedyś sam przemierzał wioske ale to było w wersji beta

Tutaj podobny filmik do tego podanego powyżej tylko w formie gamepleya http://www.youtube.com/watch?v=HSELLqcLGso Resident Evil 5-Brutal World
Ostatnio zmieniony pn 23 lut, 2009 przez kotlet1986, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

RE5 oceniony w PSX Extreme, ocena:
9-, wady: odtwórczość względem RE4, zalety: grywalność, wykonanie, kooperacja, replayability, bossowie.
Ostatnio zmieniony sob 13 cze, 2009 przez Bzduras, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
kotlet1986

deek

Post autor: deek »

No Witaj Bzdursky :), powiedz mi można przeczytać recke nie nadzieje sie w niej na spojlery ?? :rad13: ..
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Recenzja w Extreme bardzo ciekawa, autor opisał w sposób profesjonalny poszczególne aspekty gry nie zdradzając zbyt wiele.
Awatar użytkownika
kotlet1986

Mam już nowego PSX EXTREME ale jeszcze nie czytałem bo jest troche tego a nie mam zabrardzo teraz czasu :rad10: . NEMESIS US mam pytanko czy pisze coś może o wydaniu polskiej wersji jezykowej przez cd project?bo widziałem tam reklame z znanych nam epizodów przez żywych aktorów i na dole obok znaków platformowych i logo firmy capcom widniało logo cd project a narazie na temat polskiego wydania niema zbyt wiele informacji

Recoil: Przeczytasz to się dowiesz. Nie jest to żaden news, więc jeśli koniecznie chcesz wiedzieć zanim przeczytasz to zapytaj o to przez PM.
Ostatnio zmieniony pn 23 lut, 2009 przez kotlet1986, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

No tak a myslałem że nie dostaniemy tego numeru uff, co do samej recki nic nowego w niej nie ma, choć recenzja jest na 6 stron Fani niczego nie odkryją aczkolwiek jest w niej zawarte dużo, niestety nie wszystko co powinno być (czyt. embargo), sama ocena taka jak obstawiałem czyli granice 9, warto zwrócic uwagę na cytat w którym Koso napisał iz obok MGS4 jest to najładniejsza gra na konsole ;)

PS: Tym razem możemy obejrzeć Lickery w lepszej rozdziałce niż wcześniej ;)
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Bzduras

Deek pisze:No Witaj Bzdursky :) , powiedz mi można przeczytać recke nie nadzieje sie w niej na spojlery ?? :rad13: ..
Nie wiem, w pracy jestem ;) Może potem będę na Live to Ci odpowiem.
Ostatnio zmieniony pn 23 lut, 2009 przez Bzduras, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
WESKER-DL

O żadnych spoilerach nie może byc mowy, Embargo jest skuteczne ;)
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
papa50

Post autor: papa50 »

Mam ten Numer PSX Extreme i recenzja jest bardzo dobra oczywiście embargo obowiązuje nawet w recenzjach co do drugiej połowy gry wiec nie ma tam żadnych screenów z końca gry ani żadnych screenów z QTE wiec o Spoilery nie ma sie co bać nawet musieli przemilknąc sprawę Weskera.Koso ukończył grę w 12 godz+2 godz na trudniejsze fragmenty gry.Gra została oceniona na 9-
Ostatnio zmieniony wt 24 lut, 2009 przez papa50, łącznie zmieniany 4 razy.
Welcome to Survival horror
Awatar użytkownika
Bzduras

Nie żebym na poprzedniej stronie pisał ocenę, ukrywając ją przed ludźmi, którzy nie chcą takich rzeczy wiedzieć...
Obrazek
Awatar użytkownika
Farrell

Post autor: Farrell »

Tutaj jakaś mała wzmianka o Re 6. Oo Ledwo piątka skończona ,a już za szóstkę się biorą :rad1:
http://gry.interia.pl/news/resident-evi ... ny,1264609
6 lat.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Japońska reklama w TV:

http://www.youtube.com/watch?v=uTFNyL0iNjY - swoja drogą krótka ale fajnie zmontowana
Awatar użytkownika
Vocap

Post autor: Vocap »

Hmmm, cekawe co zawierają te kapsuły, na pewno jakieś humanoidalne osobniki, może klony Weskera? Albo Jill :P Wcześniej myślałem ,że to Lickery, ale jednak to nie one.
Zablokowany

Wróć do „Resident Evil 5”