Newsy

Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Ej, nie lepiej zamknąc już temat? Wszystko co każdy by chciał wiedziec już zostało powiedziane, nawet za dużo, a teraz już nie ma newsów tylko opis gry dla chętnych...to się mija z celem. Skoro gra wyciekła, to żadnych oficjalnych newsów oprócz premiery nie będzie...tylko opis całej gry przez piratów :/
Stay Punk
Awatar użytkownika
Slayer
Kontakt:

Post autor: Slayer »

1.Irving (zapomniałem imienia) zmutuje i jego postać zmutowana będzie przypominała mutację Salazara i nawet bardzo przypominała, będzie prawie to samo, walka będzie nad jeziorem bądź rzeką.
2. Jill nie zginęła, jako Birdwoman była kontrolowana przez coś czego nie mogła powstrzymać w tym czasie miała szybkość i zwinność i siłe równą Wesker'owi, że się tak potocznie wyrażę "odwalała matrixy jak wesker ;)". Jednakże niedaleko później (nie powiem dlaczego) odzyska pamięć i będzie spowrotem dobra.
3. Jill w RE 5 jest BLONDYNKĄ.
4. Finałowa walka rzeczywiście będzie we wulkanie i Wesker zmutuje. Gdy Wesker będzie się topił w lawie , a Chris z Shevą i Jill i Joshem będą w helikopterze już odlatywać nagle Wesker się wynuży i złapie "macką" helikopter. Wtedy Jill pokaże Chrisowi i Shevie dwie Rocket Launcher's i oni zaś je wezmą i wycelują w Weskera, potem nastąpi wielkie BUM! I Wesker zginie. A Jill, Chris i Sheva odlecą helikopterem

Niezła dawka, co nie?
Ostatnio zmieniony sob 13 cze, 2009 przez Slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Stoker

Post autor: Stoker »

Silence !!! i'll kill you !
Oglądam spojlery mimo że i tak narazie nie pogram w najnowszego Resa bo musze zmodernizować kompa, to popieram St. Paul'a aby zamknąć ten temat albo zamieszczać spojlery w osobnym temacie specjalnie założonym do spoili. Ukończenie gry nie znając ukrytych smaczków daję większą frajdę niż wpierw obejrzenie solucji, spoili gdzie później niema elementu zaskoczenia. W każdym razie zakończenie RE 5 skomentuje jednym słowem i gestem -> O żenuar (facepalm)
DZIĘKI ŻE O MNIE PAMIĘTACIE !!!
Awatar użytkownika
Slayer
Kontakt:

Post autor: Slayer »

Ja, jakbym miał okazję pograc w RE 5 na X'a albo PS3 niedawno po albo w dniu premiery to pewnie że bym ni spojlerował, ale nie będe grać bo nie mam kosnoli Next-Gen :( :( A jak będę miał RE 5 na komputer to i tak każdy już będzie znał przebieg i fabułę w RE 5 . Koniec OT
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

http://www.famitsu.com/game/news/1222526_1124.html
W Japonii RE5 dziś miało premierę :)
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

St. Paul pisze:Ej, nie lepiej zamknąc już temat? Wszystko co każdy by chciał wiedziec już zostało powiedziane, nawet za dużo, a teraz już nie ma newsów tylko opis gry dla chętnych...to się mija z celem. Skoro gra wyciekła, to żadnych oficjalnych newsów oprócz premiery nie będzie...tylko opis całej gry przez piratów :/
O tym samym właśnie pomyślałem.

A więc w związku ze światową premierą Resident Evil 5
http://www.famitsu.com/game/news/1222526_1124.html
W Japonii RE5 dziś miało premierę :)
temat zostaje zamknięty.
Ostatnio zmieniony czw 05 mar, 2009 przez Recoil, łącznie zmieniany 1 raz.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Zablokowany

Wróć do „Resident Evil 5”