Quiz: Wiedza z serii
Tak sobie myślę czy nie zrobić tak, że po wszystkich 3 rundkach nie zrobić tak, aby osoba z pierwszym miejscem wymyślała następnych pytań, ale cóż, niechaj lud przemówi! 
Osobiście cieszę się z waszej postawy i wyników. Bzdursky, twoja mama była by z ciebie dumna gdyby wiedziała że brałeś w czymś takim udział
. W niektórych pytaniach odpowiedziami sprawiałem że mieszały się wam fakty, gdzie na ostatnim nawet Diadem się potknął.
Z powodów osobistych daty się trochę przesuną i nie jestem wam w stanie powiedzieć kiedy będzie Runda 2, ale na pewno was o tym po informuję, bóg stworzył PM!
Osobiście cieszę się z waszej postawy i wyników. Bzdursky, twoja mama była by z ciebie dumna gdyby wiedziała że brałeś w czymś takim udział
Z powodów osobistych daty się trochę przesuną i nie jestem wam w stanie powiedzieć kiedy będzie Runda 2, ale na pewno was o tym po informuję, bóg stworzył PM!
Ostatnio zmieniony wt 10 mar, 2009 przez 2n01z, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja mama już jest ze mnie dumna, a to dlatego, że jak dorosnę to zostanę owocem Jogobelli!2n01z pisze:Bzdursky, twoja mama była by z ciebie dumna gdyby wiedziała że brałeś w czymś takim udział
W sumie fajna opcja, jako, że nie grozi mi wygrana i nie będę musiał trudzić się nad wymyślaniem pytań - jestem za2n01z pisze:Tak sobie myślę czy nie zrobić tak, że po wszystkich 3 rundkach nie zrobić tak, aby osoba z pierwszym miejscem wymyślała następnych pytań, ale cóż, niechaj lud przemówi!
Bóg, ptysiu, BógZ powodów osobistych daty się trochę przesuną i nie jestem wam w stanie powiedzieć kiedy będzie Runda 2, ale na pewno was o tym po informuję, Bóg stworzył PM!
Wybacz, ale jestem ateistą i piszę boga z małej litery, zarazem nie chcę obrażać czyiś poglądów, zarazem wy obrazicie moje poglądy jeżeli będziecie kazać mi pisać boga z dużej litery.
Neraria: Takie sprawy to na PM proszę załatwiać. To nie jest temat o wyznaniach czy ich braku.
Neraria: Takie sprawy to na PM proszę załatwiać. To nie jest temat o wyznaniach czy ich braku.
Ostatnio zmieniony wt 10 mar, 2009 przez 2n01z, łącznie zmieniany 2 razy.
Sorry ale czy coś się dzieję w sprawie tego Quizu? Bo żałuje że nie wziąłem udziału w pierwszej rundzie (bo szczerze mówiąc bałem się że zlamie
) Jeśli każdy wygrany będzie serwował swoją runde pytań to fajnie, ale jeśli nie to poczekam do całkowitego rozstrzygnięcia się konkursu
Tyle że nie wiem co Wy z tym konkursem teraz robicie?
Tyle że nie wiem co Wy z tym konkursem teraz robicie?
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
-
nemesisdestro
Przepraszam za tą długą przerwę, usprawiedliwię się tym że w piątek zakupiłem RE5 i wręcz zostałem zahipnotyzowany, nie mogłem odejść od tv.
Najtrudniejsze pytania zaznaczę gwiazdką "*".
A o to i pytania:
1. W Resident Evil 4, po pokonaniu Saddlera, ile mamy czasu żeby uciec z wyspy?
a)5 minut
b)10 minut
c)3 minuty
d)7 minut
*2. Co zjadł i opisał nam zainfekowany Keeper 19 maja 1998 roku?
a)Psią karmę.
b)Psią karmę i swojego kumpla Scotta za to że miał okropną twarz (lol).
c)Swojego kumpla Scotta.
d) Siebie samego.
3.Jak ma na imię córka Prezydenta?
a)Ashley
b)Anna
c)Ada
d)Alexia
4.Co wstrzyknął sobie Birkin kiedy został postrzelony?
a)Wirusa T.
b)Wirusa G.
c)Nieznanego wirusa.
d)Pasożyta Nemesis.
5.Jakie zadanie miał Richard Aiken jako członek oddziału S.T.A.R.S.?
a)Znaleźć i zniszczyć.
b)Trzymał przy sobie dodatkową amunicję.
c)Był zwiadowcą.
d)Był łącznikiem.
6.Kto jako pierwszy opisał nam dokładniej sylwetkę O.Spencera?
a)Nieznany badacz.
b)Albert Wesker.
c)George Trevor.
d)James Marcus.
7.Dlaczego T-001 uznany został za niestabilny ?
a)Był "Niedoskonały" i atakował wszystko co widział.
b)Był bardzo nieusłuchany.
c)Był "Niedoskonały"
d)Wirus T w jego ciele samoistnie się rozpadał.
8.Przez ile lat Alexia była w stanie hibernacji ?
a)14 lat.
b)15 lat.
c)16 lat.
d)10 lat.
9.W ilu częściach mieliśmy okazję zobaczyć Barry'ego Burtona?
a)1.
b)2.
c)3.
d)4.
*10.Jaki podpis widnieje na rozkazach do dowódcy departamentu bezpieczeństwa 22 lipca 1998 roku?
a)O.Spencer.
b)White Umbrella.
c)Albert Wesker.
d)William Birkin.
Życzę powodzenia. ROUND 2 BEGINS ! ;d
Najtrudniejsze pytania zaznaczę gwiazdką "*".
A o to i pytania:
1. W Resident Evil 4, po pokonaniu Saddlera, ile mamy czasu żeby uciec z wyspy?
a)5 minut
b)10 minut
c)3 minuty
d)7 minut
*2. Co zjadł i opisał nam zainfekowany Keeper 19 maja 1998 roku?
a)Psią karmę.
b)Psią karmę i swojego kumpla Scotta za to że miał okropną twarz (lol).
c)Swojego kumpla Scotta.
d) Siebie samego.
3.Jak ma na imię córka Prezydenta?
a)Ashley
b)Anna
c)Ada
d)Alexia
4.Co wstrzyknął sobie Birkin kiedy został postrzelony?
a)Wirusa T.
b)Wirusa G.
c)Nieznanego wirusa.
d)Pasożyta Nemesis.
5.Jakie zadanie miał Richard Aiken jako członek oddziału S.T.A.R.S.?
a)Znaleźć i zniszczyć.
b)Trzymał przy sobie dodatkową amunicję.
c)Był zwiadowcą.
d)Był łącznikiem.
6.Kto jako pierwszy opisał nam dokładniej sylwetkę O.Spencera?
a)Nieznany badacz.
b)Albert Wesker.
c)George Trevor.
d)James Marcus.
7.Dlaczego T-001 uznany został za niestabilny ?
a)Był "Niedoskonały" i atakował wszystko co widział.
b)Był bardzo nieusłuchany.
c)Był "Niedoskonały"
d)Wirus T w jego ciele samoistnie się rozpadał.
8.Przez ile lat Alexia była w stanie hibernacji ?
a)14 lat.
b)15 lat.
c)16 lat.
d)10 lat.
9.W ilu częściach mieliśmy okazję zobaczyć Barry'ego Burtona?
a)1.
b)2.
c)3.
d)4.
*10.Jaki podpis widnieje na rozkazach do dowódcy departamentu bezpieczeństwa 22 lipca 1998 roku?
a)O.Spencer.
b)White Umbrella.
c)Albert Wesker.
d)William Birkin.
Życzę powodzenia. ROUND 2 BEGINS ! ;d
Ostatnio zmieniony pn 16 mar, 2009 przez 2n01z, łącznie zmieniany 2 razy.
-
nemesisdestro
- Czarek199410
1. c.)
2. b.)
3. a.)
4. b.)
5. d.)
6. c.)
7. a.)
8. b.)
9. To pytanie jest bardzo "śliskie"
Nie przemyślałeś go chyba. Barrego widzimy w RE1, RE:Remake i RE:Deadly Silence (i tutaj kwestia czy rozdzielasz te części czy liczysz jako jedną, nie zapominając, że istnieje jeszcze RE:Directors Cut i RE:DualShock Version), RE3 oraz w nie zaliczającej się do kanonu grze, ale również tytułowanej jako Resident Evil - Resident Evil Gaiden.
Ja zaznaczam odpowiedź c.) bo myślę, że RE1, RE:Remake i RE:Deadly Silence można potraktować jako jedno w sprawie Barrego. Do tego dochodzi RE3, gdzie w oficjalnym zakończeniu widzimy Burtona no i RE:Gaiden, bo to jest również Resident było nie było.
Zastanów się jednak, czy również nie uznać za prawidłową odpowiedź d.) bo nie wszyscy mogą potraktować RE1, RE:DS i RE:Remake jako jedną grę.
10. b.)
2. b.)
3. a.)
4. b.)
5. d.)
6. c.)
7. a.)
8. b.)
9. To pytanie jest bardzo "śliskie"
Ja zaznaczam odpowiedź c.) bo myślę, że RE1, RE:Remake i RE:Deadly Silence można potraktować jako jedno w sprawie Barrego. Do tego dochodzi RE3, gdzie w oficjalnym zakończeniu widzimy Burtona no i RE:Gaiden, bo to jest również Resident było nie było.
Zastanów się jednak, czy również nie uznać za prawidłową odpowiedź d.) bo nie wszyscy mogą potraktować RE1, RE:DS i RE:Remake jako jedną grę.
10. b.)
- nemesis20010