[Ranking] Osiągnięcia (Trophy Hunter's)

Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Chwileczke jaki Master of Removing w rozpisce W-DL w pierwszym poście tego nie widziałem :rad11: a tego drugiego też nie wiem bo nie zdobyłem :rad12: jeszcze
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Jakem Gozdek

Post autor: Jakem Gozdek »

Okej zdobyte ;]
Bad Blood- Weskera trzeba po prostu zmasakrować, najlepiej podprowadzić go na górę, potem zeskoczyć i odsunąć się, on nie powinien się zorientować gdzie jesteśmy, dobyć snajperkę (dla celności, w końcu mamy stać daleko) i nawalać w przycisk strzału.
Masters of Removing- to trofeum wbijemy po walce z Weskerem, on sobie pójdzie a nam wiadomo kto zostaje. I tutaj trzeba to robić w następujący sposób:
Partner łapie i przytrzymuje, my podbiegamy blisko i zaczynamy odrywać czujnik (trzeba to zrobić kilka razy, aż oderwiemy). Nie wolno inaczej! Jest napisane "work together" (działać wspólnie), więc jeśli zrobimy to sami, puchar nie wpadnie.
Awatar użytkownika
Arek

Aha ok a to dziwne ja Jill to cały czas wyrywałem bo nie mogłem do niej strzelić i nie dostałem tego :rad12:
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Jakem Gozdek

Patrz opis akcji (wyżej).
Partner musi trzymać Jill podczas wyrywania czujnika, jeśli ona leży na ziemi wtedy się nie zaliczy.
Awatar użytkownika
Arek

Aha ale mi się tylko 2 razy zdarzyło jej zdejmować ten czujnik jak leży resztę to jak Sheva ja łapała :rad12:
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Po pierwszym ukończeniu gry finalna ilość pucharków to 45%. Wiele z nich wpadło przypadkiem. Poza tym pucharek za Veterana zaliczył mi też pucharki za Amateur i Normal, choć myślałem, że będę musiał zdobywać każdy z osobna.

PS: UP. zgaduję, ale wydaje mi się, że pucharek za współpracę dostaniesz kiedy OSTATNIE zdjęcie tej maszynki będzie przebiegało wspólnie. U mnie też wiele razy było tak, że współpracowaliśmy, jednak finalnie Chris sam załatwił sprawę, więc i puchar nie wpadł.
Ostatnio zmieniony ndz 24 maja, 2009 przez Recoil, łącznie zmieniany 2 razy.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
PiotrB

Post autor: PiotrB »

Najprościej mówiąc, żeby dostać trophy/achivement "Masters of Removing" trzeba wyrwać to urządzenie, gdy Jill jest w pozycji stojącej, bo przecież w ten sposób współpracujemy z partnerem/partnerką.

UP: Tak, Recoil masz rację.
Ostatnio zmieniony sob 21 mar, 2009 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Arek

Aha spoko dzięki Recoil może to niedługo sprawdzę. :)

A mam pytanko czy wiecie może bo jest taki puchar nie pamiętam nazwy no ale chodzi o to żeby mieć wszystkie bronie to trzeba je mieć w ekwipunku u siebie i u Shevy czy można je mieć w skrzynce :rad12: dzienx
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Obojetne, ja wczoraj zebralem złotko za tryb Pro i srebro za wszystkie Skarby ;) 75%
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Mi jeszcze trochę zostało, obecnie kończę Veterana, a na Pro to już chyba z kimś online zaliczę. Kilku emblemów mi jeszcze też brakuje. I tak najwięcej zabawy będzie z maksymalnym upgrade'em wszystkich gwer.
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar, 2009 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Czarek199410

Post autor: Czarek199410 »

Kurcze nie mogę odkryć puchar z jajkami na centrum mapki w 3-1 wiem ale czekałem czekałem z 30 min 2 jajka brązowe,białe no i nie wiem
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar, 2009 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 1 raz.
Gotta Whole lot of love
Awatar użytkownika
Alucard

Post autor: Alucard »

Hmm, moze mi ktos powiedziec kiedy do cholery mam zdobyc to Bad Blood ;)? wpakowalem w niego z 8 kulek z digla, kilka serii z kalacha no i shotgun na twarz, i nic :) nawet go stuklem na kwasne jablko calym kombosem i dupa ;)
Playstation Network: Bansai_
Xbox Gamertag: kagannpwnz
3DS Friend Code: 2105-9086-2899

Zapraszam do wspólnej gry.
Awatar użytkownika
Czarek199410

Post autor: Czarek199410 »

Musisz mu tak dowalić aż padnie i ucieknie wtedy ci się odkryje to jest chyba z 14 naboi z magnuma Ale najlepiej daj mu Rocket Launcher w twarz :smiech3:
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar, 2009 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 1 raz.
Gotta Whole lot of love
Awatar użytkownika
Alucard

to sie robi w 1 walce? czy w 2?

Awatar użytkownika
Jakem Gozdek

W pierwszej. Chyba najłatwiej jest wypalić do niego z Rocket Launcher'a (tylko jak nas nie widzi, bo inaczej uniknie), to wtedy on złapie pocisk, wystarczy palnąć w rakietkę z czegokolwiek, łubudu, on upada i wtedy władować w niego tyle ołowiu ile się da.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Polecam równiez do niego podbiec i zrobić Combo, po dwóch takich razach Bad Blood wpadnie ;)
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Arek

No no muszę spróbować :rad5: a chciałem się zapytać o te wszystkie skarby to chodzi o to żeby je po prostu znaleźć i można sprzedać czy trzeba je trzyma wszystkie :rad12:

[ Dodano: 22 Mar 2009 21:08 ]
A jeszcze jedno gdzieś czytałem że jak się przejdzie tą grę na Veteranie to nie trzeba już na amatorze i na normalu to prawda czy nie chodzi mi po prostu o to czy puchary sie dostaje za wszystkie trzy przejścia czy tylko puchar za Veteran :rad12:
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
PiotrB

Post autor: PiotrB »

Arek pisze:chciałem się zapytać o te wszystkie skarby to chodzi o to żeby je po prostu znaleźć i można sprzedać czy trzeba je trzyma wszystkie :rad12:
Trzeba je znaleźć tylko, więc możesz je sprzedawać.
Arek pisze:A jeszcze jedno gdzieś czytałem że jak się przejdzie tą grę na Veteranie to nie trzeba już na amatorze i na normalu to prawda czy nie chodzi mi po prostu o to czy puchary sie dostaje za wszystkie trzy przejścia czy tylko puchar za Veteran :rad12:
Jak przejdziesz na weteranie to dostaniesz również trophy za przejście na amatorze i normal.
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar, 2009 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Arek

Aha no to super Dzięki PiotrB nom jajeczka wszystkie już zebrane Who Do you trust zaliczone i już niedługo veteranik będzie zaliczony a więc jak to zrobię to parę pucharków wpadnie :rad12:

[ Dodano: 22 Mar 2009 23:06 ]
A Czarek ja mam tak samo czekałem dzisiaj chyba 30 min i tylko White Egg i bronze egg a gold egg nigdzie nie było i żadna kura takiego jaja nie zniosła :zlosc2:
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar, 2009 przez Arek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Alucard

Wlasnie, ja w sprawie jajek, mam wszystkie procz GOLD, jakies porady gdzie moge je znalezc ? (raz mi sie udalo w mercach tylko, ale nie zaliczylo z wiadomego powodu).

Bad Blood mi sie udalo, za 1 podejsciem na Veteranie wczoraj, Deaglem dostal 6 razy w glowe, potem kombos w pelnii udany, i wpadlo trophy, teraz moj jedyny problem to znalezienie wszystkich skarbow i emblemow :/ ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 5”