[Ranking] Osiągnięcia (Trophy Hunter's)
- Jakem Gozdek
Okej zdobyte ;]
Bad Blood- Weskera trzeba po prostu zmasakrować, najlepiej podprowadzić go na górę, potem zeskoczyć i odsunąć się, on nie powinien się zorientować gdzie jesteśmy, dobyć snajperkę (dla celności, w końcu mamy stać daleko) i nawalać w przycisk strzału.
Masters of Removing- to trofeum wbijemy po walce z Weskerem, on sobie pójdzie a nam wiadomo kto zostaje. I tutaj trzeba to robić w następujący sposób:
Partner łapie i przytrzymuje, my podbiegamy blisko i zaczynamy odrywać czujnik (trzeba to zrobić kilka razy, aż oderwiemy). Nie wolno inaczej! Jest napisane "work together" (działać wspólnie), więc jeśli zrobimy to sami, puchar nie wpadnie.
Bad Blood- Weskera trzeba po prostu zmasakrować, najlepiej podprowadzić go na górę, potem zeskoczyć i odsunąć się, on nie powinien się zorientować gdzie jesteśmy, dobyć snajperkę (dla celności, w końcu mamy stać daleko) i nawalać w przycisk strzału.
Masters of Removing- to trofeum wbijemy po walce z Weskerem, on sobie pójdzie a nam wiadomo kto zostaje. I tutaj trzeba to robić w następujący sposób:
Partner łapie i przytrzymuje, my podbiegamy blisko i zaczynamy odrywać czujnik (trzeba to zrobić kilka razy, aż oderwiemy). Nie wolno inaczej! Jest napisane "work together" (działać wspólnie), więc jeśli zrobimy to sami, puchar nie wpadnie.
- Jakem Gozdek
Po pierwszym ukończeniu gry finalna ilość pucharków to 45%. Wiele z nich wpadło przypadkiem. Poza tym pucharek za Veterana zaliczył mi też pucharki za Amateur i Normal, choć myślałem, że będę musiał zdobywać każdy z osobna.
PS: UP. zgaduję, ale wydaje mi się, że pucharek za współpracę dostaniesz kiedy OSTATNIE zdjęcie tej maszynki będzie przebiegało wspólnie. U mnie też wiele razy było tak, że współpracowaliśmy, jednak finalnie Chris sam załatwił sprawę, więc i puchar nie wpadł.
PS: UP. zgaduję, ale wydaje mi się, że pucharek za współpracę dostaniesz kiedy OSTATNIE zdjęcie tej maszynki będzie przebiegało wspólnie. U mnie też wiele razy było tak, że współpracowaliśmy, jednak finalnie Chris sam załatwił sprawę, więc i puchar nie wpadł.
Ostatnio zmieniony ndz 24 maja, 2009 przez Recoil, łącznie zmieniany 2 razy.
Najprościej mówiąc, żeby dostać trophy/achivement "Masters of Removing" trzeba wyrwać to urządzenie, gdy Jill jest w pozycji stojącej, bo przecież w ten sposób współpracujemy z partnerem/partnerką.
UP: Tak, Recoil masz rację.
UP: Tak, Recoil masz rację.
Ostatnio zmieniony sob 21 mar, 2009 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Obojetne, ja wczoraj zebralem złotko za tryb Pro i srebro za wszystkie Skarby
75%
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- Nemesis US
Mi jeszcze trochę zostało, obecnie kończę Veterana, a na Pro to już chyba z kimś online zaliczę. Kilku emblemów mi jeszcze też brakuje. I tak najwięcej zabawy będzie z maksymalnym upgrade'em wszystkich gwer.
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar, 2009 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
- Czarek199410
Kurcze nie mogę odkryć puchar z jajkami na centrum mapki w 3-1 wiem ale czekałem czekałem z 30 min 2 jajka brązowe,białe no i nie wiem
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar, 2009 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 1 raz.
Gotta Whole lot of love
Hmm, moze mi ktos powiedziec kiedy do cholery mam zdobyc to Bad Blood
? wpakowalem w niego z 8 kulek z digla, kilka serii z kalacha no i shotgun na twarz, i nic
nawet go stuklem na kwasne jablko calym kombosem i dupa 
Playstation Network: Bansai_
Xbox Gamertag: kagannpwnz
3DS Friend Code: 2105-9086-2899
Zapraszam do wspólnej gry.
- Czarek199410
Musisz mu tak dowalić aż padnie i ucieknie wtedy ci się odkryje to jest chyba z 14 naboi z magnuma Ale najlepiej daj mu Rocket Launcher w twarz 
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar, 2009 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 1 raz.
Gotta Whole lot of love
- Jakem Gozdek
Polecam równiez do niego podbiec i zrobić Combo, po dwóch takich razach Bad Blood wpadnie 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
No no muszę spróbować
a chciałem się zapytać o te wszystkie skarby to chodzi o to żeby je po prostu znaleźć i można sprzedać czy trzeba je trzyma wszystkie
[ Dodano: 22 Mar 2009 21:08 ]
A jeszcze jedno gdzieś czytałem że jak się przejdzie tą grę na Veteranie to nie trzeba już na amatorze i na normalu to prawda czy nie chodzi mi po prostu o to czy puchary sie dostaje za wszystkie trzy przejścia czy tylko puchar za Veteran
[ Dodano: 22 Mar 2009 21:08 ]
A jeszcze jedno gdzieś czytałem że jak się przejdzie tą grę na Veteranie to nie trzeba już na amatorze i na normalu to prawda czy nie chodzi mi po prostu o to czy puchary sie dostaje za wszystkie trzy przejścia czy tylko puchar za Veteran
Ps3Centerbloog.pl
Trzeba je znaleźć tylko, więc możesz je sprzedawać.Arek pisze:chciałem się zapytać o te wszystkie skarby to chodzi o to żeby je po prostu znaleźć i można sprzedać czy trzeba je trzyma wszystkie
Jak przejdziesz na weteranie to dostaniesz również trophy za przejście na amatorze i normal.Arek pisze:A jeszcze jedno gdzieś czytałem że jak się przejdzie tą grę na Veteranie to nie trzeba już na amatorze i na normalu to prawda czy nie chodzi mi po prostu o to czy puchary sie dostaje za wszystkie trzy przejścia czy tylko puchar za Veteran
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar, 2009 przez PiotrB, łącznie zmieniany 1 raz.
Aha no to super Dzięki PiotrB nom jajeczka wszystkie już zebrane Who Do you trust zaliczone i już niedługo veteranik będzie zaliczony a więc jak to zrobię to parę pucharków wpadnie
[ Dodano: 22 Mar 2009 23:06 ]
A Czarek ja mam tak samo czekałem dzisiaj chyba 30 min i tylko White Egg i bronze egg a gold egg nigdzie nie było i żadna kura takiego jaja nie zniosła
[ Dodano: 22 Mar 2009 23:06 ]
A Czarek ja mam tak samo czekałem dzisiaj chyba 30 min i tylko White Egg i bronze egg a gold egg nigdzie nie było i żadna kura takiego jaja nie zniosła
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar, 2009 przez Arek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps3Centerbloog.pl
Wlasnie, ja w sprawie jajek, mam wszystkie procz GOLD, jakies porady gdzie moge je znalezc ? (raz mi sie udalo w mercach tylko, ale nie zaliczylo z wiadomego powodu).
Bad Blood mi sie udalo, za 1 podejsciem na Veteranie wczoraj, Deaglem dostal 6 razy w glowe, potem kombos w pelnii udany, i wpadlo trophy, teraz moj jedyny problem to znalezienie wszystkich skarbow i emblemow
...
Bad Blood mi sie udalo, za 1 podejsciem na Veteranie wczoraj, Deaglem dostal 6 razy w glowe, potem kombos w pelnii udany, i wpadlo trophy, teraz moj jedyny problem to znalezienie wszystkich skarbow i emblemow
Playstation Network: Bansai_