jesli tak to chetnie bym przyjal pomoc od kogos z was z checia, kagannpwnz psn
Mercenaries [wrażenia i taktyki]
Hmm, a czy jak w co-op online zdobedzie sie 80k pktow, np ja 20k a ktos 60k to odlbokuja sie postacie/mapki ? bo marnie mi to cos idzie postaciami ktorych nie lubie 
Ostatnio zmieniony ndz 22 mar, 2009 przez Alucard, łącznie zmieniany 2 razy.
Playstation Network: Bansai_
Xbox Gamertag: kagannpwnz
3DS Friend Code: 2105-9086-2899
Zapraszam do wspólnej gry.
Pewnie, najlepiej gra się Online, więcej punktów i możliwości, sorki za dziś ale robiłem Singla i nie mogłem z Toba pograć w Merce
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
- Jakem Gozdek
Ale mieliśmy dzisiaj owned. Miażdżymy z bratem Majinich w Public Assembly aż miło, dwa Weskery latają po mapie eksterminując wszystko co się rusza, wbijaliśmy rowy 50+, aż tutaj... wszyscy znikli. Dosłownie wszyscy. Przez półtora minuty biegaliśmy po całej mapie i nie było tam nikogo.
Btw. najwyższy row 77.
Btw. najwyższy row 77.
- Jakem Gozdek
- Nemesis US
Ja sie wscieklem jak Weskerem w Prisno sam, zdobylem 39.600 pktow, 400 tylko braklo do ostatniej postaci, ale na szczescie potem w co-op online wpadlo szybko ponad 80k ^^ i tez sie dopisuje, prison jest najgorsze (w sensie wymagajace)
Niezły wynik, ale najlepsi japońcy mają po 400 000 w SOLONerobianco pisze:Public Assembly 400k+ duo part 1
Public assembly duo 400k+ part 2
Taaakie owned : ) więc taki wynik jest do zrobienia. A jak wyniki przedstawiają się na forum ? Jakieś osiągnięcia ?
- Jakem Gozdek
- Nerobianco
- Jakem Gozdek
Dziś pobiłem/(pobiliśmy?) z Nerobianciem rekord w mercach, 201.000 z hakiem punktów mapka Village
641 miejsce w tabeli (duo)
117 zabić - combo 117, żaden od naszego combo się nie wyrwał
117 zabić - combo 117, żaden od naszego combo się nie wyrwał
Ostatnio zmieniony śr 25 mar, 2009 przez Alucard, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nerobianco
personal best <3 thx Alu
Jednak mimo combo 117 "tylko" 201k więc musi być jakiś inny sposób na wykręcanie tych azjatyckich wyników : D
Village nie jest zbyt wymagające wystarczy ustawić Jill ze snajpą na mostku przy starting point i leci z górki, resp jest z lewej i z prawej, zawsze można sięgnąć lunetą na placyk przy drugim starting point. Tam biegał Alu i Weskerem robił damage, generalnie żeby nie on Big Majini zrobiliby kanapkę z Jill. Teamwork rox <3
Jednak mimo combo 117 "tylko" 201k więc musi być jakiś inny sposób na wykręcanie tych azjatyckich wyników : D
Village nie jest zbyt wymagające wystarczy ustawić Jill ze snajpą na mostku przy starting point i leci z górki, resp jest z lewej i z prawej, zawsze można sięgnąć lunetą na placyk przy drugim starting point. Tam biegał Alu i Weskerem robił damage, generalnie żeby nie on Big Majini zrobiliby kanapkę z Jill. Teamwork rox <3
Ostatnio zmieniony śr 25 mar, 2009 przez Nerobianco, łącznie zmieniany 1 raz.
ダーク
Myślę że źle rozdysponowaliśmy użycie tych "combo" klepsydr, to trzeba przećwiczyć i następnym razem będzie o wiele lepiejNerobianco pisze:Jednak mimo combo 117 "tylko" 201k więc musi być jakiś inny sposób na wykręcanie tych azjatyckich wyników : D
NO ale i tak wam bardzo dobrze poszło apropo tych klepsydr tak ja powiem szczerze że nigdy nie potrafię wyczuć odpowiedniego momentu na ich wzięcie zawsze jak je biorę to tylko mam max to może 10 combo raz tylko mi się udało zrobić chyba 20 Combo ale to troche fart rozwaliłem 2 beczki a potem szybciutko Weskerem i nawalałem i jakoś mi się udało ale to i tak kiepsko 
Ps3Centerbloog.pl
- Czarek199410
- Nerobianco