Tryb Professional
Każdy się da ale jest trudniej, wiem po Sobie, najgorsze to walka z Ndesu, cht. 5-3 czyli sławna końcowa walka z Jill i Weskerem, z resztą nie miałem żadnych problemów przechodząc Alone 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
NdesuArek pisze:A według ciebie to jakiego etapu nie da się skończyć bez drugiej osoby.![]()
Pokój z lickerami, o ile nie boisz się z nimi walczyć (ja ani razu im nie odpuściłem)
I strzelanie w ostatnim chapterze, jest ich za dużo jak na AI
(no chyba ze z rpg nawalasz ciągle
Playstation Network: Bansai_
Xbox Gamertag: kagannpwnz
3DS Friend Code: 2105-9086-2899
Zapraszam do wspólnej gry.
Grałeś sam, czy Co -op? Tak się dopytuję, bo - nie oszukujmy się - boję się tego, a co -op nie mam fizycznej możliwości pograć...Barry pisze:Właśnie ukończyłem grę na poziomie PRO i muszę przyznać że gra jest przerażająco trudna w szczególności walka z Jill przez która o mało nie rozwaliłem pada ... nie napisze ile razy powtarzałem.
Na Jill jest bardzo prosty patentBarry pisze:Właśnie ukończyłem grę na poziomie PRO i muszę przyznać że gra jest przerażająco trudna w szczególności walka z Jill przez która o mało nie rozwaliłem pada ... nie napisze ile razy powtarzałem.
Playstation Network: Bansai_
No to ładnie ja też będę samemu walczył bo mówiłem że nie mam neta.
a jeśli chodzi o Lickery to ja też akurat im nigdy nie odpuszczam zawsze je co do jednego rozwalam,a ten Ndesu to strasznie mi ciężko z nim było na Veteranie zginąłem aż 4 czy 5 razy a na Pro samemu to chyba jednak nie przejdę. 
Ps3Centerbloog.pl
Dzisiaj zaczęłam grać na pro, przygotowywałam się długo - ulepszałam bronie, zbierałam amunicję i ziółka i te wszystkie przygotowania można sobie wsadzić gdzieś 
Musiałam wybrać niekończącą się amunicję a Shevę trzymam blisko siebie na wypadek dying bo to kwestia kilku sekund.
Póki co mam tylko jedną myśl - szybko do przodu, jak najmniej walki
Musiałam wybrać niekończącą się amunicję a Shevę trzymam blisko siebie na wypadek dying bo to kwestia kilku sekund.
Póki co mam tylko jedną myśl - szybko do przodu, jak najmniej walki
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
- Nerobianco
Generalnie irytuje mnie ten zamysł gry. Gattling guna można mieć już po przejściu Amateur i część Normal, a z gattlingiem nawet PRO wydaje się mało straszne. Do tego brak nagrody za PRO (bo trofeum to dla mnie żadna nagroda)? Pod tym względem (i paroma innymi) RE5 zostaje w tyle w stosunku do RE4...
- Czarek199410
w00t

Odblokowujesz infinity rocket launcher i trophy mało jeszcze?Jestem zawiedziony że nic nie odblokujemy przechodząc ten tryb
Ostatnio zmieniony ndz 29 mar, 2009 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 1 raz.
Gotta Whole lot of love
- Nerobianco
3 godziny...? U mnie trwało to maksymalnie pół godziny. Strzelaj mu cały czas w twarz, jak będzie chciał kopnąć to w nogę. Jak widzisz, że podchodzi wziąć skałę / słup to strzel w najbliższą przy nim beczkę (dlatego wcześniej jej nie rozwalaj). Musisz też pamiętać, żeby co jakiś czas rozwalić wieśniaków (jeden cały czas respawnuje się po lewej i dwaj po prawej).