Mi został War Hero, Upgrade (więc gram na PRO bo tam każda podniesiona kasa jest podwójna w stosunku do innych poziomów trudności <skarby nadal warte są tyle samo>), ten pucharek na samej górze (nie wiem co to) i nieszczęsne combo... Próbowałem na PRO, bo maniacy są tam wytrzymalsi. Udało mi się z Sheva (AI) wykonać combo 3 ciosowe (ktoś wspominał, że tyle powinno wystarczyć do trofeum), jednak puchar nie wpadł
[Ranking] Osiągnięcia (Trophy Hunter's)
Wyhaczysz je w kolejnym podejściu. To nie jest tak, że musisz zdobyć wszystkie skarby za jednym przejściem gry, tylko w ogóle 
Mi został War Hero, Upgrade (więc gram na PRO bo tam każda podniesiona kasa jest podwójna w stosunku do innych poziomów trudności <skarby nadal warte są tyle samo>), ten pucharek na samej górze (nie wiem co to) i nieszczęsne combo... Próbowałem na PRO, bo maniacy są tam wytrzymalsi. Udało mi się z Sheva (AI) wykonać combo 3 ciosowe (ktoś wspominał, że tyle powinno wystarczyć do trofeum), jednak puchar nie wpadł
PlatynaRecoil pisze:ten pucharek na samej górze (nie wiem co to)
Najszybszy sposób ci podam, włączasz akt na statku (nie pamiętam który to jest dokładnie), idziesz, załatwiasz 3 kolesi, i po chwili wyskakuje czarny grubas, wyciągasz granatnik z fleszami (sheva nie ma broni) strzelasz koło niego, podlatujesz cios, po chwili podleci sheva cios, no i potem ty podlatujesz i walisz "backhanda" - voila, puchar musi wpaść (sam go tak zrobiłem)Recoil pisze:i nieszczęsne combo... Próbowałem na PRO, bo maniacy są tam wytrzymalsi. Udało mi się z Sheva (AI) wykonać combo 3 ciosowe (ktoś wspominał, że tyle powinno wystarczyć do trofeum), jednak puchar nie wpadł
Playstation Network: Bansai_
Xbox Gamertag: kagannpwnz
3DS Friend Code: 2105-9086-2899
Zapraszam do wspólnej gry.
Xbox Gamertag: kagannpwnz
3DS Friend Code: 2105-9086-2899
Zapraszam do wspólnej gry.
Nic mi to nie mówi. RE5 jest pierwszą grą, w której kwapię się o zdobycie trofeów. I co ta platyna? Wpada jak zdobędę wszystko inne, czy jak?Alucard pisze:Platyna
PS. że też o flashu nie pomyślałem... Kompletnie zapomniałem o tym i po 4 grach użyłem takowego tylko raz (do zdobycia trofeum zresztą). Jutro popróbuję
Flashe są świetne - kasują "ptaszyska" i "pajączki" a nawet takiego upierdliwca jak Maijini zmutowany w to coś z opancerzonym korpusem i ogonem. Kombola muszę spróbować ze szwagrem. Sheva sterowana przez procka jest albo za daleko, albo za blisko i ja zbieram jej backflipem i nie mogę wrzucić dobitki.
A tak przy okazji - we wszystkich tych trofeach typu "zabij x przeciwników" to liczą się oni zbiorczo ze wszystkich gier czy trzeba za jednym podejściem?
A tak przy okazji - we wszystkich tych trofeach typu "zabij x przeciwników" to liczą się oni zbiorczo ze wszystkich gier czy trzeba za jednym podejściem?
Ostatnio zmieniony sob 04 kwie, 2009 przez Saladyn, łącznie zmieniany 1 raz.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Ad.1 Jeśli chcesz znaleźć ten kamyk to musisz "zabić" Weskera w tej walce. Wtedy Heart Of Africa będzie dostępne podczas szarpaniny z Jill.
Ad.2 Niestety nie wiem. Ja pierwszy raz grając na Veteranie naparzałem w niego z shotguna (niedopakowanego) ile wlezie i kiedy tylko się da (a nie było tego dużo) i puchar wpadł...
Ad.2 Niestety nie wiem. Ja pierwszy raz grając na Veteranie naparzałem w niego z shotguna (niedopakowanego) ile wlezie i kiedy tylko się da (a nie było tego dużo) i puchar wpadł...
To zależy, jak napakowany jest ten magnum itp. Dokładnie się chyba powiedzieć nie da, bo skurczybyk dodguje sporo ataków i tak wiele się dzieje. Trudne to nie jest w co-opie. Poza tym jest jeszcze jeden unikatowy kamyczek do zwinięcia w czasie tej walki i można użyć znaleźnego Hawka by nakopać Weskerowi, więc nie jest tak źle. Jedna osoba wabiąca Weskera a druga strzelająca i problem z głowy - trzeba tylko uważać na QTE i Jill. Weskerowi też można piąchą szczękę przestawić
Szkoda, że filmik jest taki sam.
Czy Heartstopper odnosi się do finałowej walki z Weskerem?
Czy Heartstopper odnosi się do finałowej walki z Weskerem?
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Nie. To odnosi się do Lickerów.Czy Heartstopper odnosi się do finałowej walki z Weskerem?
Co do kamyczków, to jeśli mamy być dokładni to jest ich tam 4.
-Serce Afryki
-2 kamienie w sarkofagu (razem z Hawkiem)
-1 kamień (jakiś niebieski) w wazie
PS. Na wszelki wypadek mała czarna, bo mimo, że ktoś grał, to może o tym nie wiedzieć, a chcieć odkryć to samemu.
Ostatnio zmieniony ndz 24 maja, 2009 przez Recoil, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo nie ma określonej lokacji z jajkami. Jajka znoszą kury, zostawiają węże, te małe robale, oraz niekiedy czarnuszki w palmowych ciuszkach (choć 2 ostatni przeciwnicy zostawiają zgniłe jaja). Generalnie trzeba się trochę pokręcić w miejscach, gdzie są kury. Prędzej czy później któraś zniesie złote jajo.
No i piękne 1000/1000 poszło do lasu
Ale to było wiadome od dawna. Podali nowe osiągnięcia dla DLC. Są warte 200 punktów.
http://www.xbox360achievements.org/news ... -1200.html
Saladyn, Egg Hunter to osiągnięcie za zebranie wszystkich trzech rodzajów jajek (znoszonych przez kury) + Rotten Egg do zdobycia po drodze. A to osiągnięcie, o którym Ty mówisz polega na rzuceniu jajkiem w gościa. Tyle.
Nie rozumiem oburzenia, bo było wiadome to od dawna.Naleśnik pisze:No i piękne 1000/1000 poszło do lasuAle to było wiadome od dawna. Podali nowe osiągnięcia dla DLC. Są warte 200 punktów.
Ostatnio zmieniony pn 06 kwie, 2009 przez Nyu, łącznie zmieniany 1 raz.
Egg Hunter to aczik za zebranie każdego rodzaju jajca. Jak jakieś znajdziesz (albo Sheva - przy mnie nie jadła jajek, ale lepiej dmuchać na zimne) to składujesz w ogólnym inventory w sklepie. Jak będziesz miał cztery rodzaje jajek (White, Brown, Gold i Rotten) - wpadnie aczik lub trofeum. Inny aczik polega na zabicu Majina zgniłym jajem - parę razy w niego strzelasz i rzucasz mu w czapę Rotten EggSaladyn pisze:Ale jak się to dokładnie robi? Trzeba rzucić jajem i dobić, czy pomęczyć gościa i na koniec rzucić jajem? Sheva się nie wcina?
Ja rzuciłem zgniłym jajkiem pierwszej kobiecie Manjini, jeden strzał w głowe i rzut, co do DLC, juz niemogę się doczekać jutra, ciekaw jestem ile trzeszczy dodatek
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage