Jaki jest wasz ulubiony subboss?

Również o Resident Evil 3.5

Jaki jest wasz ulubiony subbboss?

Dr.Salvador
19
20%
Big.Dr.Salvador
20
21%
Bella sisters
3
3%
Garrador
21
22%
Regenerator
21
22%
IronMaiden
8
8%
JJ
5
5%

Liczba głosów: 97

Awatar użytkownika
LeonSK95

Jaki jest wasz ulubiony subboss?

Post autor: LeonSK95 »

Wpisujcie jaki jest wasz ulubiony subboss i dlaczego?

Dla mnie najlepszy jest regenerator ponieważ fajne odgłosy wydaje i mu wszystko odrasta :smiech1:

Nie wiem czemu J.J mi nie wsadziło do ankiety :pff6:

Necraria: Już jest w ankiecie. Z lekka dublujesz tematy, ale niech będzie...
Ostatnio zmieniony pn 29 paź, 2012 przez LeonSK95, łącznie zmieniany 6 razy.
RESIDENT EVIL 4
Awatar użytkownika
Japanstache

Post autor: Japanstache »

Pan doktor z piłą za wrażenie nieśmiertelności i pojawianie się tam, gdzie nie powinno go być (jak dach czy róg pobliskiego budynku). No i skojarzenie z Teksańską Masakrą (jest dzie mod zmieniający doktorka na leatherface'a?)

Smacznego ;3
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Big Salvador jest po prostu niszczący - mogliby go z powodzeniem wpakować jako regularnego bossa. Ja tu sobie odpalam pierwszy raz Waterworld, widzę zioma z piłą, myślę sobie "poznaj shotgun, koci frędzlu!"... Chwilę potem moja głowa poznała deski na ziemi, a ja na serio z rozdziawioną japą mam w głowie tylko jedno: "WTF to było? Oo". Niesamowite uczucie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Varrok

Post autor: Varrok »

Dołączam do Regeneratora :D Szczególnie wersja "jeż", która chce się tylko przytulić :P
Ostatnio zmieniony pn 08 wrz, 2008 przez Varrok, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Krauser95

Post autor: Krauser95 »

Big Dr. salvador bo jest w sumie najgrozniejszy i fajne odgłosy wydaje jak za tobą leci :rad3: szkoda że tylko w mercach jest :rad10:
Resident Evil Remake RZĄDZI!!!!!!!!!
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Głosuję na Garradora.
Mam pewien sentyment do tego bossa. Przy pierwszych podejściach strzelałem do niego ze strzelby ale dziad ani drgnął, więc uznałem, że od tej pory będę na niego używał RL. I tak też było. Dzisiaj chce mi się z tego śmiać, wszak ostatnio pokonałem go nożem. Ale cóż, nie od razu Kraków zbudowano a pokonanie dwóch garradorów przy użyciu konwencjonalnej broni wciąż stanowi dla mnie wyzwanie ^^.

Japanstache pisze:(jest dzie mod zmieniający doktorka na leatherface'a?)
Nie słyszałem :).
Ostatnio zmieniony pn 08 wrz, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Dla mnie numerem jeden jest dr Salvador, twórcy zrobili z niego maszynkę do zabijania. Na tę opinię zasłużył sobie podczas pierwszego sptkania kiedy chciałam go odepchnąć :D zapamiętam to na zawsze ;)
Awatar użytkownika
Stivi

Post autor: Stivi »

Dr Salvarod stanowczo.. i to w obu wersjach. :P Magia piły łańcuchowej ^^', niezły klimacik tworzy jej dźwięk za plecami, szczególnie jak nie widać gdzie jest.
Awatar użytkownika
StPaul

Post autor: StPaul »

Bzdursky pisze:Big Salvador jest po prostu niszczący - mogliby go z powodzeniem wpakować jako regularnego bossa. Ja tu sobie odpalam pierwszy raz Waterworld, widzę zioma z piłą, myślę sobie "poznaj shotgun, koci frędzlu!"... Chwilę potem moja głowa poznała deski na ziemi, a ja na serio z rozdziawioną japą mam w głowie tylko jedno: "WTF to było? Oo". Niesamowite uczucie.
Dokładnie! Pamiętam jak ja sie go bałem na początku :) a miałem już 17 lat ;]
Stay Punk
Awatar użytkownika
B!oh@z@rd

Post autor: B!oh@z@rd »

Dla mnie też number 1 jest Dr. Salvador. Ma w sobie coś takiego niszczącego :rad2: i myśli tylko o tym żeby odrąbać ci głowę :smiech3:
Awatar użytkownika
Kamil19

Post autor: Kamil19 »

Regenerator za te jego drgawki i ten dźwięk który wydaje :rad1:
Awatar użytkownika
Angela

Post autor: Angela »

Wybrałam DR. Salvadora, ponieważ jest dość ciekawym przeciwnikiem, i dźwięk jego piły jest dobry.
Awatar użytkownika
bodek

Post autor: bodek »

Ja typuje Garrador'a. Jest to jeden z najbardziej klimatycznych przeciwników w serii RE. Ma ten swój urok ;)

Pierwsze spotkanie z tym bossikiem było dość trudne ze względu na jeden wrażliwy punkt na ciele i to jeszcze na plecach :D Trzeba było się namęczyć żeby zmusić go do odwrócenia się.
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Hmm postawiłem na Iron Maiden bo według mnie (sub)boss to najczęściej ktoś taki kogo się nie cierpi, a ich właśnie nie cierpię, to przeciwnicy, którzy zawsze wzbudzają we mnie mieszane uczucia - właściwie to niepokój, jak za starych dobrych resów jak huntery ;)
Te dziwne pokrzywione ciała nabite kolcami, specyficzny groteskowy ruch no i charczenie - nie nawidzę tego dźwięku jak syczenia lickerów - i to jest w nich wspaniałe :smiech2:
Awatar użytkownika
Sanar

Post autor: Sanar »

Big.dr.Salvador bo fajnie wygląda i trudno go rozwalić. :smiech3:
Awatar użytkownika
=Rzeźnik=

Post autor: =Rzeźnik= »

Oczywiście doktorek Salvadore, hiszpański chirurg który chce tylko nam odciąć niepotrzene narządy :).
"Gdy usłyszysz ryk piły spalinowej ,jest już za późno."
Awatar użytkownika
Slayer
Kontakt:

Post autor: Slayer »

Zdecydowanie Salvador. Big Salvadora też lubię bo jak go w mercach zobaczyłem to :megaeek: Jednakże ze zwykłym Salvadorem spotykamy sie w grze , co jest według mnie przeważającą zaletą Salvadora nad Big salvadorem.

W wiosce gdy jest pierwsza cutscenka z wejściem do chatki i jak widziałem jakiś gostek odpala piłę to odrazu :erschreckt: hehe te emocje i rozglądanie się we wszystkie strony, :kettensaege: i głowa na ziemi :) to nie zapomniane uczucia :D
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Awatar użytkownika
Chris_BSAA

Post autor: Chris_BSAA »

Zagłosowałem na Bella sisters ponieważ nieżle się z nimi męczyłem i dlatego utkwiły mi w pamięci
Awatar użytkownika
Czarek199410

Post autor: Czarek199410 »

Regenerator coś na wzór zombi + jego sapanie=KLIMAT
Ale po prostu bardzo dobrze wymyślone z tymi jego punktami plagas jak rozwaliłem mu Nogi myślałem(I co teraz Ha!) a on Skacze kurde :smiech6:
Ostatnio zmieniony pn 06 kwie, 2009 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 1 raz.
Gotta Whole lot of love
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Mój ulubiony subboss w RE4 to Garrador.Najbardziej go lubię za jego mroczną posturę no i te z szyte oczy,skubaniec tyle razy mnie skosił na Pro naprawdę fajny subbossik :smiech6: .A w Mercach najbardziej lubię oczywiście Big.Dr.Salvador,jest konkretny i jeszcze do tego ta podwójna piła ahh :rad12: .
Ps3Centerbloog.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”