[ Dodano: 09 Kwi 2009 00:03 ]
Aha i jak byś cie mogli to powiedzcie mi jak to combo dokładnie wygląda czyli jakie się tam powinny znajdować ciosy żeby było dobrze.
To jest tak że Ty uderzasz np Krzysiem z piąchy, Sheva podbiega i uderza kopniakiem a Ty kończysz ślicznym backhandem ; )Wesker Dark-Life pisze:W singlu jak najbardziej, chcesz wykonać to zadanie? Zrób je na Big Man Manji czyli tym grubszym kolesiu, rzuć Flash'a podbiegni i uderzaj, Sheva podbiegnie i zrobi to samo, ty musisz juz tylko zakończyćRecoil pisze:Ile kombosów trzeba zrobić Maniakom wraz z Shevą, żeby dostać trofeum? I czy jest to możliwe w singlu...?Nie ma nic prostszego (polecam chapter na statku, chwile przebiegniesz, a za rogiem spotkasz Big Mac'a
Najlepiej zrobić to z kimś "żywym"Arek pisze:E jak ja rzucałem tym jajem to prawie nigdy przeciwnik nie ginął,Dobra mam kolejny pytanko,mianowicie chodzi o trophy the works(chyba dobrze napisałem
)no dobra przejde do rzeczy.Co trzeba zrobić żeby można było zacząć robić to combo?
![]()
[ Dodano: 09 Kwi 2009 00:03 ]
Aha i jak byś cie mogli to powiedzcie mi jak to combo dokładnie wygląda czyli jakie się tam powinny znajdować ciosy żeby było dobrze.
To znaczy co 100%? Platyna to 100%. Chyba, że chcesz jeszcze np. zdobyć wszystkie rangi S oraz wszystkie Infinity (co również osiągnę, jednak spokojniej)[RONIN] pisze:Ładnie! Mnie już nie dużo brakujeRecoil pisze:Oto moja Platynka. Wes, dzięki za wpisJa jestem ambitniejszy... 100% to jest mój cel