[Pomoc] Problem z dźwiękiem w grze

Również o Resident Evil 3.5
Awatar użytkownika
Farrell

[Pomoc] Problem z dźwiękiem w grze

Post autor: Farrell »

Mam pewien problem,w trakicie gry nie słychać strzałów broni , tego jak gandaos gadają , kroków , ale podczas filmików jest głos, jedynie tylko jest ta muzyka kiedy ganado mnie zauważą . O co chodzi ? Help.
Dodam że wersja jest oryginalna z patchem i spolszczeniem.

[ Dodano: 02 Mar 2009 19:04 ]
Łeeee :placz2: Czy naprawdę nikt mi nie pomoże ? Jak mogę cieszyć się grą kiedy nic nie słyszę. :pff4:
Please Help me. :placz1:
Ostatnio zmieniony ndz 07 paź, 2012 przez Farrell, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Czy tego typu problem pojawił się podczas grania na Twoim PC w jakieś inne tytuły?
Awatar użytkownika
Farrell

Nie, tylko ta gra ,robiłem format komputera i jak zainstalowałem ponownie Residenta ,chciałem zagrać ,a tu nic nie słychać.
6 lat.
Awatar użytkownika
TaiiKun

Post autor: TaiiKun »

A może luknij na innym PC czy przypadkiem płyty z grą nie masz źle wypalonej. Możesz jeszcze zaktualizować stery od k.dźwiękowej na najnowsze i poustawiać jakieś pierdoły w windowsie (np akceleracja dźwięku, lub wszystkie suwaki na max w panelu głośności)

PS. Niektóre gry korzystają z kilku suwaków głośności w panelu windowsa, a niektóre potrafią same z siebie ściszyć dany kanał dźwiękowy(u mnie tak robi NfSU2). Zobacz czy nie masz takiej gry przypadkiem(pisząc takiej nie mam na myśli NfS, tylko jakąkolwiek, która może się tak zachowywać).
Mój sprzęt: Toshiba Tecra M10-11U, Mobile Intel Core 2 Duo P8400, 2233 MHz, 3051 MB RAM DDR2, NVIDIA Quadro NVS 150M (512 MB), Realtek ALC268 @ Intel 82801IB ICH9, Microsoft Windows XP Professional SP3, Logitech Dual Action Pad
Awatar użytkownika
Farrell

Dzięki , naszczęście już poradziłem sobię z problemem, nakierował mnie na to Nemesis US , chodziło własnie o sterowniki. ;]
6 lat.
Awatar użytkownika
xXRayXx

Post autor: xXRayXx »

Mnie to na PC Handlarz przy akcji w stylu "bierz co chcesz" gdy otwierał płaszcz to dziwnie zabulgotał (jak plagas)

Moja reakcja: :smiech2: :smiech2: :smiech2:
Gdy usłyszysz dźwięk piły motorowej, masz 1 sekundę na ucieczkę :]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 4”