[Ranking] Wasze rekordy czasowe w przechodzeniu gry
[Ranking] Wasze rekordy czasowe w przechodzeniu gry
Witam !!! Jestem ciekaw jakie są wasze rekordy w przechodzeniu resident evil ! Napiszczie wszystko w jaki sposób to zrobiliście , jakie przedmioty i pomieszczenia pomineliście itd. Mój rekord to 1:49:35.....
φ
Ostatnio zmieniony ndz 14 paź, 2012 przez Mauser, łącznie zmieniany 3 razy.
My warriors scream to me !! Death Metal Victory !!
Re: Wasze rekordy czasowe w przechodzeniu resident evil 1.
Faktycznie fenrir masz rację sorry mój błąd..... Gdy pobijałem ten rekord to dom i resztę znałem na pamięć , więc szłem tam gdzie trzeba bez zbędnego kręcenia się . Zostawiłem Colta Pythona gdyż jest on nie potrzebny (Bazooka wystarczy do wszystkiego potem), broken shotguna i jeszcze jakieś inne przedmioty na pewno (roślinki niektóre itd.) . Zabijałem tylko te zombiaki które mi się trafiły po drodze . Jest efektowny sposób (ja uratowałem Chrisa, jeśli olejecie Chrisa to zrobicie to jeszcze szybciej !!).
My warriors scream to me !! Death Metal Victory !!
2.35 to słabo ja przechodziłem około 5 godzin
Necraria: Domyślam się, co chciałeś przekazać tą wiadomością, ale przez brak znaków interpunkcyjnych jej znaczenie się całkowicie zmieniło. Lepiej zacznij stosować te znaki, bo Twoje posty są niezrozumiałe.
Necraria: Domyślam się, co chciałeś przekazać tą wiadomością, ale przez brak znaków interpunkcyjnych jej znaczenie się całkowicie zmieniło. Lepiej zacznij stosować te znaki, bo Twoje posty są niezrozumiałe.
Ostatnio zmieniony śr 08 paź, 2008 przez MEDAL152, łącznie zmieniany 1 raz.
Gram w resiednt evil od 1999 zaczynając od 2
-
Wielki_Fan_Wielkiego_RE
- zombikmichal
15 min... Ale demo
tak poważ 1 h. 50 min. 2 save
tak poważ 1 h. 50 min. 2 save
Ostatnio zmieniony pn 13 kwie, 2009 przez zombikmichal, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jill Valentine
- Barry Norris
Bodajże 3 godziny i 12 minut - trochę się wtedy wkurzyłem, starałem się jak nigdy, a wyszło... jak zawsze - byłem już ułamek od sprawdzenia, czy w wersji Saturnowej RE dostaje się RL...
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Tryb gry: Advanced/Arrange
Postać: Jill
Czas: 2:35:04 (0 save)
Nagroda: Rocket Launcher z nielimitowaną amunicją (cieszyłem się jak dziecko)
A co najfajniejsze, grałem w RE dopiero 3 raz, w tym 1 raz Director's Cut. Teraz trzeba zrobić to samo Chrisem.
EDIT: Następnego dnia przeszedłem DC Chrisem. Rezultat: 2:39:12 (oczywiście 0 save), w nagrodę nielimitowane RL i Colt Python
Postać: Jill
Czas: 2:35:04 (0 save)
Nagroda: Rocket Launcher z nielimitowaną amunicją (cieszyłem się jak dziecko)
A co najfajniejsze, grałem w RE dopiero 3 raz, w tym 1 raz Director's Cut. Teraz trzeba zrobić to samo Chrisem.
EDIT: Następnego dnia przeszedłem DC Chrisem. Rezultat: 2:39:12 (oczywiście 0 save), w nagrodę nielimitowane RL i Colt Python
Ostatnio zmieniony ndz 19 lip, 2009 przez Insipiens, łącznie zmieniany 3 razy.
hmmm....
Jill 01:05:22
Chris 01:08:33
Grałem w tą grę od wielu lat i opracowałem prosty system minimalizacji czasu przejścia gry. Polega on na całkowitym omijaniu stworów i strzelaniu tylko wtedy, gdy jest to niezbędne. Oczywiście można przejść grę poniżej godziny używając kodów z action replay na wszystkie przedmioty w kufrze (wówczas przechodziłem po 15 min na każdy scenariusz). Nie jestem wielkim fanem gier konsolowych, jednak RE mnie całkowice oczarował i z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że RE 1 przeszedłem już około 100 razy.
Pozdrawiam
Jill 01:05:22
Chris 01:08:33
Grałem w tą grę od wielu lat i opracowałem prosty system minimalizacji czasu przejścia gry. Polega on na całkowitym omijaniu stworów i strzelaniu tylko wtedy, gdy jest to niezbędne. Oczywiście można przejść grę poniżej godziny używając kodów z action replay na wszystkie przedmioty w kufrze (wówczas przechodziłem po 15 min na każdy scenariusz). Nie jestem wielkim fanem gier konsolowych, jednak RE mnie całkowice oczarował i z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że RE 1 przeszedłem już około 100 razy.
Pozdrawiam