[Forum] Nowi Moderatorzy

Wyraź swój pogląd na temat serwisu i forum
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Garrador

Post autor: Garrador »

Gratulacje!! tylko dobrze wykonujcie swą pracę a będziecie docenieni
Jestem... Mistycznym Teurgiem, poszukiwaczem całej dostępnej i zaginionej wiedzy świata. Stałem się Arcyliczem, dobrym liczem, by mieć praktycznie nieskończony czas na pogłębianie wiedzy...
Awatar użytkownika
Atryda Paul

Post autor: Atryda Paul »

A dział skarg to macie?? Bo ja zwykły user chciałbym naskarżyć na redaktora tego Forum.Wykorzystuje swoje uprawnienia by równać mnie do poziomu gleby a nie pozwala mi na kontr-posty.Gdzie uczciwość i swoboda kulturalnej polemiki?? Bo za kulturalne swoje posty uważam.
Byłbym zapomniał...tym neandertalskim redaktorem jest użytkownik Capcom.
I jeszcze jedno...dostałem ostrzeżenie...może mi ktoś wyjaśnić co było tego osta przyczyną?? Bo słowo "rzekłem" nic mi nie mówi....
Jakieś cugle bądź popręgi dla kilku "kierowników" by się przydały...

MiGoo...weź źrebaki zagoń do zagrody....tumult czynią i kurzawę podnoszą..(jakieś REkoLEKCJE by się przydały).Czystego placu na nasze wspólne zabawy zabraknie... :rad12: Hazard...może nawet bio... :rad1: :rad12: :rad5:
Ostatnio zmieniony czw 10 sty, 2008 przez Atryda Paul, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Post autor: MiGoo »

Atryda Paul pisze:A dział skarg to macie?? Bo ja zwykły user chciałbym naskarżyć na redaktora tego Forum.Wykorzystuje swoje uprawnienia by równać mnie do poziomu gleby a nie pozwala mi na kontr-posty.Gdzie uczciwość i swoboda kulturalnej polemiki?? Bo za kulturalne swoje posty uważam.
Byłbym zapomniał...tym neandertalskim redaktorem jest użytkownik Capcom.
Chcesz napisac skarge - piszesz na PM. Na temat wystawionych ostow publicznie nie dyskutujemy, by nie zaostrzac sytuacji. Zadko sie zdarza (praktycznie w ogole) by ktos, kto otrzymal ostrzezenie, z takim werdyktem sie nie zgodzil... A sprawie sie przyjrze - zobaczymy co powiem po przeczytaniu owej dyskusji...

Edit: Capcom napisal w temacie zamknietym (nie pisal na temat), czym nie pozwolil na mozliwosc skontrowania odpowiedzi - za co otrzymal ostrzezenie.

Atryda Paul pisze:I jeszcze jedno...dostałem ostrzeżenie...może mi ktoś wyjaśnić co było tego osta przyczyną?? Bo słowo "rzekłem" nic mi nie mówi.... Jakieś cugle bądź popręgi dla kilku "kierowników" by się przydały...
Wystawiajac komus osta kazdy Moderator czy inna odpowiedzialna osoba jest winna napisac powod jego wystawienia. Zazwyczaj odbywa sie to w miejscu zlamania regulaminu (w poscie), badz na stronie ostrzezen, ktora znajdziesz --> http://www.mwrc.pl/forum/warnings.php (w Regulaminie jest informacja, wystarczy zajrzec).

Edit: Przeczytaj tresc posta Diadema przed Twoja wypowiedzia i dowiesz sie za co dostales ostrzezenie (z ktorym po przeczytaniu sie w 100% zgadzam). Zauwaz rowniez, ze nie tylko Ty je otrzymales - a kazdy sprawiedliwie jak leci, jesli tylko oczywiscie na to zasluzyl... :rad12:

Atryda Paul pisze:MiGoo...weź źrebaki zagoń do zagrody....tumult czynią i kurzawę podnoszą..(jakieś REkoLEKCJE by się przydały).Czystego placu na nasze wspólne zabawy zabraknie... :rad12: Hazard...może nawet bio... :rad1: :rad12: :rad5:
Po pierwsze, nie "źrebaki" - osta za brak poszanowania innych userow chcesz dostac (pkt 1 Regulaminu)? Po drugie - no wlasnie - o kogo Ci chodzi?

Na wszystkie moje pytania prosze o odpowiedz na PM - tu nie jest miejsce do takowej dyskusji.
Ostatnio zmieniony czw 10 sty, 2008 przez MiGoo, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Apeluje do niektórych świeżych modów o dobieranie kolorów widocznych na tym szarym tle...
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Nemesis pisze:Apeluje do niektórych świeżych modów o dobieranie kolorów widocznych na tym szarym tle...

O co kaman? :zmiesz8:
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Aby przy edycji czyjegoś posta używali wyrazistych kolorów tak aby przeczytanie edycji nie sprawiało problemów. Ten temat już poruszałem w innym miejscu. :rad11:
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

No faktycznie czasami jest używany taki kolor, że jest kłopot z przeczytaniem... Trochę jest to denerwujące.
Awatar użytkownika
Nemesis

Post autor: Nemesis »

Migo musisz zacząc ogladać vive... Dokładnie Bary i Leon, często musiałem zaznaczać myszką edytowany tekst przez moda, aby można było go wogóle przeczytać.
Gdy masz jakiś problem wsiadasz na motor i wszystko znika.
Nie ma żadnych problemów jesteś tylko ty i maszyna.
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Nemesis pisze:Migo musisz zacząc ogladać vive... Dokładnie Bary i Leon, często musiałem zaznaczać myszką edytowany tekst przez moda, aby można było go wogóle przeczytać.
Hehe, ja wiedzialem o co chodzi, tylko nie lubie wypowiedzi, z ktorych sie trzeba czegos domyslac :P Sprawa juz byla poruszona wsrod modow, mam nadzieje, ze beda o tym pamietac :)
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

Milo mi poinformowac, ze do grona moderatorow, na okres probny, dolaczyl AT. Powitajmy go cieplo ;)
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

MiGoo pisze:Milo mi poinformowac, ze do grona moderatorow, na okres probny, dolaczyl AT. Powitajmy go cieplo ;)
Brawo, na pewno się sprawdzi ;) ale chciałbym wiedzieć czy był ogłaszany nowy konkurs na moderatorów?
Ostatnio zmieniony śr 11 cze, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
MiGoo
Zarząd
Kontakt:

deus ex pisze:ale chciałbym wiedzieć czy był ogłaszany nowy konkurs na moderatorów?

Nie byl :P
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Mam jedną prośbę do userów, jeśli chodzi o moderację. Czasem dochodzą do mnie czy do innych modów wiadomości z 3 ręki, że ktoś uważa, że został niesłusznie upomniany, ost mu się nie należał albo boi się pisać, żeby moderacja go nie upomniała. Prosiłabym, żeby takie skargi i uwagi zgłaszać bezpośrednio do konkretnego moda lub Administracji forum. Wszelkie uwagi, czy do dobre, czy złe są bardzo cenne, a wiadomości z trzeciej ręki nie odzwierciedlają wszystkiego jak trzeba. Trochę asertywności nie zaszkodzi, w końcu nie gryziemy :P
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Mam małą prośbę - czy wszyscy moderatorzy mogliby używać w edycjach postów czytelnego koloru, najlepiej koloru cyan, jak to czyni większość z moderatorów? Kolory blue i zwłaszcze darkblue nie są aż tak przejrzyste i ja mam tak dobrane parametry ekranu laptopa, że muszę się lepiej przyjrzeć, aby odczytać adnotację moderatora. Kolor cyan jest chyba optymalnym wyborem dla robienia uwag - myślę, że większość osób popiera moje zdanie, że kolor cyan jest bardzo dobry do editów, jest bowiem niemal tak wyraźny jak kolor biały, stosowany przez użytkowników.

Z góry dziękuję...
Ostatnio zmieniony pn 13 kwie, 2009 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 3 razy.
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

masz rację, jest to o wiele lepszy pomysł aniżeli każda osoba miała by mieć swój "własny" kolor, ważne by każdy użytkownik mógł od razu odczytać jakąś uwagę pod swoim postem, a nie specjalnie podświetlać bo tak to co niektórzy nie zauważą że coś tam w ogóle pisze. Popieram wniosek :D
Ostatnio zmieniony wt 14 kwie, 2009 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jill Valentine

Post autor: Jill Valentine »

Ja również się przyłączę do prośby.

Niektóre uwagi są nieczytelne,a niektóre wręcz niewidoczne.
Proponuję dać takie kolory cyan,redewentualnie yellow
Takie Kolory rzucają się w oczy.I nie trzeba kombinować z ustawieniami,żeby cokolwiek zobaczyc.
Ostatnio zmieniony śr 15 kwie, 2009 przez Jill Valentine, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Hej, spokojnie - wystarczy, ze Deus zasugerował, jestem pewna, że moderatorzy, którzy do tej pory stosowali nieczytelne kolory zastosują się do uwag - nie musi każdy potwierdzać ;)

Jill - red i yellow odpadają - kolor ma pasować do koloru nicka ;)
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Necraria pisze:kolor ma pasować do koloru nicka
Dlatego używam blue. Pamiętam, że była mi już o to zwracana uwaga, ale kompletnie mi to wyleciało z głowy... :(
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Jill Valentine

Post autor: Jill Valentine »

A co to za różnica?
Wybaczcie ale "kretem" to ja nie jestem,i zamiaru zostać nie mam :P
Zrobicie co będziecie uważali za słuszne.

EDIT@Czy Admini to jeszcze żyją na tym forum? :D
Ostatnio zmieniony czw 16 kwie, 2009 przez Jill Valentine, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Minęło już sporo czasu od wyboru moderatorów. To stanowisko wymaga dużej odpowiedzialności i sporo wolnego czasu. Dwóch moderatorów postanowiło właśnie zrezygnować z pracy na forum MWRC z tego drugiego powodu.

Stan liczbowy pracowników powinien się jednak zgadzać, dlatego ogłaszam nowy nabór na moderatorów. Proszę userów zainteresowanych tym stanowiskiem o przesłanie swojej kandydatury na mojego PM'a wraz z uzasadnieniem, dlaczego powinniśmy wybrać właśnie Ciebie, a nie kogoś innego.

Decyzja zostanie podjęta na podstawie przysłanego zgłoszenia oraz poprzez analizę dotychczasowego dorobku/zachowania na forum.

Każdy ma 10 dni na zastanowienie i napisanie swojej kandydatury, czyli ostateczny termin mija 3 maja (włącznie).

Czekamy na kandydatury i powodzenia :rad12:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zmiany, sugestie, propozycje, opinie”