[RE4 - Mercenaries gameplay] 163 in a row COMBO

Opowiadania, wiersze, filmy, komiksy, rysunki, stroje, kolekcje...
Awatar użytkownika
WESKER-DL

[RE4 - Mercenaries gameplay] 163 in a row COMBO

Post autor: WESKER-DL »

Natrzaskałem ponad 100 Combo od początku planszy, pomyślałem nagram na kamerę może coś z tego wyjdzie hehe. Zakończyłem całą rundę na jednym Combie (163), a wynik za to jedno Combo uzyskałem - 199770

Zapraszam do obejrzenia

-FILM-

Głos z tostera: O <lol2> imo te texty które leciały w tle są chyba najlepsze :D
Ostatnio zmieniony wt 21 kwie, 2009 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 4 razy.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Dante

Post autor: Dante »

Świetny filmik :)

"Muzykę dograsz i będzie git"
"Macie od wuja Weskera"
"K.rwa amunicji brak" <lol2>
I pytanko, zbierałeś swoje przyszłe ofiary w jednym miejscu czy to mała wycieczka "zamkoznawcza" z punktu A do B ? ?
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Zaczynałem od samego początku tylko kiedy zobaczyłem wynik pomyślałem że może być fajnie nagrać to na kamerę i dopiero od punktu B nagrywałem, hehe no teksty leciały :smiech3: i jeszcze jedna sprawa po 3 tatrach się lepiej gra :smiech6:
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Extra filmik,świetne texty,mega combo i jeszcze do tego zajefajne ostatnie killowanie z Killera miodzio :rad12: .

Macie od wuja Weskera rządzi :smiech1: .
Ps3Centerbloog.pl
aerO^

Post autor: aerO^ »

Brawo sam nie przeszedłem do końca RE4 , bo uznałem to za bezsens , jak kupię Wii to dokończę sobie komfortowo i z masą funu do tego , ale film na prawdę świetny nie wiem jaki to jest poziom trudności parę akcji na prawdę dobrych z tym granatem i jeszcze kilka dobrze ogarniasz to było na PS2 tak ? Najlepsze było , myślałem , że padnę Ty już zabijasz chyba z 150 rekord świata normalnie i tu...
-Podaj mi piwo...
Rekord świata nie wiem pewnie są większe , ale to na prawdę jest osiągnięcie i tutaj nagle podaj mi piwo ^^^^^^.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fan Area”