Nie taki Resident straszny jak go malują, czyli...........

Opowiadania, wiersze, filmy, komiksy, rysunki, stroje, kolekcje...
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Trójeczka słabsza, ale nadal na poziomie. Tak trzymać, chłopaki :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Slayer
Kontakt:

Post autor: Slayer »

No i mamy trójke... Dla mnie również troche słabsza, może dlatego że prawie dialogu nie ma i na Youtubie tyle się parodii merchanta naoglądałem że już mi się przejadło trochę. Jakbym oceniał od 0-5 to dałbym 4- . I ja chciałbym zobaczyć więcej i więcej. A nie tylko trzy obrazki (wiem że ciężko się robi takie coś ) ale gdybyście robili coś dłuższego to na pewno byłoby lepiej ;) Ale i tak super że chociaż jakąś mieliście inicjatywę :rad10:
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Awatar użytkownika
Bzduras

Właśnie długość mi się podoba - ot, jestem w pracy, wskakuję, przeczytam, parsknę śmiechem i wracam do tabelek :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Slayer
Kontakt:

No tak, bo Ty pracujesz, a ja nie :D Oczywiście każdy ma inne gusta, mi jedynie długość troche nie odpowiada, a reszta ok, no i może temat z merchantem już taki "wyjedzony" ale i tak jest dobrze :smiech5:
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

HEHEHEHEHE,jak dla mnie bomba każdy ep jest super a szególnie drugi :smiech2: :smiech6: .Nemesisdestro i Adam555 dawajcie więcej takich naprawdę są super ja się strasznie uśmiałem na drugim jak był ten napis nie naciskać :smiech2: oby tak dalej bomba :rad12: .
Ostatnio zmieniony pt 17 kwie, 2009 przez Arek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps3Centerbloog.pl
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Heh, mamy poniedziałek zatem wszyscy wiemy co to oznacza ;) :

część czwarta:

"Kenneth's TOP secret records"

http://img522.imageshack.us/img522/3153/04podpisw.jpg
Ostatnio zmieniony wt 28 kwie, 2009 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Arek

Powiem krótko,część 4 jest świetna nagranie Kenneth'a i wściekła Jill hahaha :smiech2: .
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Bzduras

Ha, chłopaki jednak mają pomysły! Oby dalej jechać tym torem :D
Obrazek
nemesisdestro

sorki za spóźnienie, kompletnie zapomniałem o nowym odcinku oto i on no i to pierwszy odcinek zrobiony w innym programie ;) :

część piąta:

"Her name is Alice..."

http://s5.zapodaj.net/79238490.jpg.html
Ostatnio zmieniony wt 28 kwie, 2009 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Bzduras

Ja bym wrzucił na koniec "Fantastic Four" :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Arek

Hehe część 5 jest konkretna,nieźle wam idzie oby tak dalej z tymi komiskami :smiech6: .Apropo Alice to ona jest dokładnie taka jak ją opisaliście,wszytko i wszystkich rozwala gołymi rękami :smiech2: .
Ps3Centerbloog.pl
nemesisdestro

Witam ponownie i zapraszam na część szóstą, która porusza wrażliwą sprawę preferencji fanów RE względem....... ;)

"Fan vs Fan"

http://img15.imageshack.us/img15/3994/06podpis.jpg

Do poniżej

Pan od drobnych, jest bezimmienny :D mamy tylko zwolennika Ganados - Zdzicha i zwolennika zombie - Adama :P
aczkolwiek propozycje ciekawe, jeśli pojawi się w następnych odcinkach to pomyślimy o tym he he he ,thx :D
Ostatnio zmieniony pn 04 maja, 2009 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
Bzduras

Ale jak nazywa się pan od drobnych? Proponuję "Stefan", ewentualnie "Mietek" :)

Jak zawsze humorystycznie podchodzicie do różnych okołoresidentowych tematów - i dobrze! Czekam na coś o krytyce RE5, ewentualnie satyrę trybu VS we wspomnianym. Dobra robota!
Obrazek
Awatar użytkownika
Slayer
Kontakt:

:smiech1: No no Panowie, nieźle! Najpierw Zdzich się przechwala o Ganados , a potem ucieka :smiech3: A ja bym chciał zobaczyć coś o Adzie, w którejś z następnych części :rad9:
Jill Valentine

Post autor: Jill Valentine »

Nie no,rozwaliło mnie to :P
Awatar użytkownika
Arek

No nieźle,kolejny komiks genialny a końcówka szczególnie.Trzymajcie tak dalej :smiech6: ,mam pytanie do której części macie zamiar te komiksy wydawać bo mam nadzieję że be końca :smiech1: .
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Nie mogę tego otworzyć, wybieraj zawsze ostatni link to będzie szybciej :rad11:

Ok, już obejrzałam i widzę, że rysujesz postacie coraz bardziej pewną ręką a ponieważ masz też poczucie humoru to może kiedyś zrobisz serię satyryczną o użytkownikach tego forum :P
No może trochę przesadziłam :D ale mógłbyś wpleść fanów do świata RE :rad12: byłoby to coś nowego :rad6:
Ostatnio zmieniony czw 07 maja, 2009 przez Finka, łącznie zmieniany 1 raz.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
nemesisdestro

Ok, już obejrzałam i widzę, że rysujesz postacie coraz bardziej pewną ręką a ponieważ masz też poczucie humoru to może kiedyś zrobisz serię satyryczną o użytkownikach tego forum :P
No może trochę przesadziłam :D ale mógłbyś wpleść fanów do świata RE :rad12: byłoby to coś nowego
Hmm no nie ukrywam pomysł ciekawy, trochę mnie kusi by coś takiego zrobić, ale z taką satyrą różnie bywa, nie chciałbym też nikogo urazić, no wiesz jak to jest, zobaczymy...

Po pierwsze muszę podziękować Adamowi555 gdyż czytając w jego temacie z opowiadaniem "The Wanderer..." przypomniało mi się że dziś muszę wrzucić kolejną siódmą już część komiksu, ech skleroza ;) oto odcinek w którym występuje wasze "ulubione" jak dotąd duo, sorry, nadal brak weny co do RE5, trzymajcie kciuki ;)

"Herbal power"

http://s6.zapodaj.net/8226946.jpg.html
Ostatnio zmieniony pn 11 maja, 2009 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Arek

HAHA,jak zwykle genialny a szczególnie Panie ja tu warzywniaka prowadzę :smiech2: ,nadal trzymacie extra poziom Humoru i oby tak dalej chłopaki :rad12: .
Ostatnio zmieniony pn 11 maja, 2009 przez Arek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Bzduras

LOL! Chyba najlepszy odcinek jak do tej pory :rad5: Tak trzymać chłopaki, ten rodzaj humoru jest najlepszy :)
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fan Area”