http://www.allthetests.com/quiz26/quiz/ ... -Evil-Test
Chwalcie się wynikami i oceńcie proszę stronę merytoryczną testu (zwłaszcza na ocenie merytoryki mi zależy), powodzenia
W razie problemów ze stronką, dajcie mi znać.
Yeah!!Gratulacje, możesz uchodzić za znawcę serii.
A ja myślałem, że dopiero Diadem się tego przyczepibodek pisze:EDIT:
Question 32: Jednym z modeli Tyrantów nie jest: bla ba bla. Tu można się kłócić bo ani Nosferatu nie jest tyrantem ani Thanatos.
Prawda, ale jeszcze stosunkowo mało osób grało w RE5 więc może następnym razemRecoil pisze:Niedługo trzeba też już pomyśleć o wplataniu pytań z zakresu RE5
Owszem, ale mam nadzieję, że nie każdy je zdążył wtedy zobaczyćRecoil pisze:Dużo pytań powtarzało się z poprzednich testów.
Myślałem, że pójdzie gorzejGratulacje, możesz uchodzić za znawcę serii.
You have correctly answered 46 of 50 questions.
Nieźle, nieźle...Gratulacje, możesz uchodzić za znawcę serii.
You have correctly answered 44 of 50 questions.
No, test nie jest AŻ tak trudny, żeby za calaka zyskać tak wielkie uznanie. Zdobyłem 45 a nie jestem przecież nie wiadomo jakim znawcą. Dziwi mnie natomiast 47 Diadema. Pytania były takie, że myślałem, że zdobędzie calaka. A tu taki suprajsDeus Ex pisze:Jednakże, jeśli ktoś uzyska maksa, zyska moje dozgonne uznanie i podziw forum
Diadem nie grał we wszystkie części, więc sądzę, ze "przejechał się" na pytaniach związane z gameplayem, bo pytanie o fabułę pewnie były dla niego łatweRecoil pisze:Dziwi mnie natomiast 47 Diadema. Pytania były takie, że myślałem, że zdobędzie calaka. A tu taki suprajs
To, że dużo wiem, nie znaczy, że muszę wiedzieć wszystkoRecoil pisze:Dziwi mnie natomiast 47 Diadema. Pytania były takie, że myślałem, że zdobędzie calaka. A tu taki suprajs
Gratulacje, możesz uchodzić za znawcę serii.
You have correctly answered 45 of 50 questions.
On average, 15 of users who took the quiz gave 36.6 right answers.
Akurat Ty i Necraria już go rozwiązywaliścienemesisdestro pisze:całkiem nieźle, chociaż niektóre pytania wydawały mi się dziwnie znajome, ale może mi się wydajenie publikowałeś już może kiedyś tego testu Deus?