Wersja PC
A moim zdaniem ta konwersja to będzie KLAPA, coś w stylu RE 4 bez patcha, OBIECANKI CACANKI. Wiem że w tej petycji co ktoś tu podawał...było napisane że nie ważne jaka będzie grafika, ale i tak jak będzie słaba to wszyscy będą źli
A co do Versus mode, to tak może być na płycie, a ciekawe ile za niego będą chcieli pieniędzy 
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Nie będzie klapy. Pamiętny zespół robiący konwersję RE4 poszedł się tym razem kochać a za przeniesienie z konsoli na PC są odpowiedzialni ci sami panowie co skonwertowali DMC4. Czyli nie powinno być źle, grafika zapewne będzie jeszcze ładniejsza (przy odpowiednim sprzęcie). Nie wiem jak rozwiążą sterowanie na klawiaturze, bo celowanie w RE5 absolutnie nie nadaje się na myszkę a co dopiero na klawiaturę. Trzeba mieć po prostu dobrego joypada do takich gier.
SlayerPL, co do VERSUS, chodziło mi raczej i to, że kupując Rezydencję Piątą od razu po instalce będzie w menu do wyboru ten tryb.
SlayerPL, co do VERSUS, chodziło mi raczej i to, że kupując Rezydencję Piątą od razu po instalce będzie w menu do wyboru ten tryb.
Nyu pisze:zespół robiący konwersję RE4 poszedł się tym razem kochać
No raczej, to mouse aim moim zdaniem było gorsze niż sterowanie klawiaturą, serialnie...Nyu pisze:bo celowanie w RE5 absolutnie nie nadaje się na myszkę a co dopiero na klawiaturę
Acha...ok .Nyu pisze:że kupując Rezydencję Piątą od razu po instalce będzie w menu do wyboru ten tryb.
Jeśli chodzi o takie coś że mieli by niby coś nowego niż w wersjach konsolowych, to raczej naprawdę daje temu nikłe szanse, bo wtedy fani by pisali petycje aby te dodatki umożliwić do ściągnięcia, albo na płytki do kupna...a wtedy by się zrobił BAJZEL... A ciekawe czy będą cut-scenki w czasie rzeczywistym, jak nie to Porażka na starcie... Cena zapewne taka sama jak na konsolki. A czy wspomniano coś o tym że gracze z PC będą mogli grać z graczami z Xboxa? Bo wkońcu obydwoje Microsoft, oprócz Linuxa i Macintosha..
Sorry za bałagan w poście
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Resident Evil 5 pojawi się na blaszakach jeszcze w tym roku! Jakieś zmiany w porównaniu do edycji konsolowych? Tak, na razie wiadomo o jednej - Resident Evil 5 na PC będzie oficjalnie wspierał technologię GeForce 3D Vision Nvidii. Do grania w pełnym 3D będą oczywiście wymagane specjalne okulary oraz odpowiednia karta graficzna. Chcesz sprawdzić czy twój komputer to pociągnie? Wejdź w link http://www.nvidia.com/object/GeForce_3D ... ility.html .
- Nemesis US
Mnie ciekawi jak będzie śmigał online. Czyżby tak sprawnie jak w wersjach konsolowych?
Ostatnio zmieniony czw 21 maja, 2009 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
- Chris_BSAA
- Nemesis US
- Chris_BSAA
- Chris_BSAA
Od człowieka z CDProjekt Na forum Gram.pl
AT: Na przyszłość: Jak rzucasz tak ważnym news'em, pokazuj do niego link - to pokaże, że mówisz prawdę.
Edit: proszę bardzo http://forum.gram.pl/forum_post.asp?tid=41817&u=314
AT: Na przyszłość: Jak rzucasz tak ważnym news'em, pokazuj do niego link - to pokaże, że mówisz prawdę.
Edit: proszę bardzo http://forum.gram.pl/forum_post.asp?tid=41817&u=314
Ostatnio zmieniony ndz 24 maja, 2009 przez Chris_BSAA, łącznie zmieniany 2 razy.