Po raz kolejny sorry za spam ale błagam powiedzcie bo znowu wstyd się przyznać ale dopiero od kilku dni mam ps3 i nie mam pojęcia co trzeba zrobić żeby się zarejestrować a nie chce tam się bawić bo nie chce nic zepsuć bardzo proszę pomóżcie
PS:jak już mi będzie wszystko działać to jak będę Onlline to zawsze będę chętnie grał a dokładnych godz nie podam bo u mnie to różnie ale często wieczorem
Dobra ok powiem tak ja się już zarejestrowałem mój PSN ID to WeskerLegend z tym że jest jeszcze taki mały problem że na play'aku nie chce mi net odpalić ale postaram się to w najbliższym czasie naprawić jak wszystko będzie ok to dam znać
Pozdro for all
Oczywiście mogę pomóc komuś w przechodzeniu gry, albo nawet przejść całą grę. Mercenaries także. Grę posiadam w wersji na Xboxa, ale znajomych na PS3 też przyjmę.
XBL: SilentNyuPL
PSNid: SerekTheSkate (to nie jest śmieszne)
No i się dołączył Fajnie się grało, niestety jutro trzeba wstać z rana... Ech, trudno. A, i Barry - kup headset, bez tego cholernie ciężko się zgrać. Zresztą sam widziałeś, że musiałem Cię wołać po ammo i pokazywać paluszkiem (no dobra, nożem ), co masz wziąć.
Chętnie ustawię z kimś w dniu jutrzejszym (14.04.2009) na jakieś łatwej mapie celem zdobycia pucharku "The Works". Wiem, to łatwe ale nie mam szczęścia z komputerową Siwą
Piszcie prv, zagram jak tylko będę online. - Mam jeszcze medale do zebrania i jakis cash run tez by sie zdal. - pomoge w profesional i nizszych poziomach.
Założyłem ten temat z myślą o pograniu razem online w trybie Versus. Jak wiemy odblokowanie trofeów/achievementów w tym trybie do najłatwiejszych nie należą, więc tu możemy ustalić dzień i godzinę na wspólną grę. Fun z gry ze znajomymi jest nie do porównania i ułatwia komunikacje między graczami. Osoby, które mają już 100% gry łącznie z trybem Versus również są mile widziane, chociażby dla przyjemności z gry. Wszystkich gorąco zachęcam do wspólnego grania, zarówno posiadaczy PS3 jak i Xbox'a 360.
Mój PSN ID: Jaro7PL
Bzdursky: temat o ustawkach online już jest, dlatego Twój scalam razem z nim.
Ostatnio zmieniony wt 30 cze, 2009 przez Jaro7, łącznie zmieniany 3 razy.
Dodałem Wasze PSN ID do pierwszego postu. Jeśli ktoś napisał swój PSN ID/GT w temacie, a nie ma go w pierwszym poście proszę o PMkę, przy aktualizacji mogłem kogoś pominąć.