[Pomoc] Problem z przejściem gry
Ehh ta grafika na PC 
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
-
Dark Prince
Ja też mogę screena zapodać i są szare! Niewiem czemu, ale jak np. w Iron Maidena (szkoda że nie ma Metalici
) to punkty są szare, a oponent jest czerwony...
I mam pytanie odnośnie U3... Czy jak mu w klatkach szczele RPG, to go rozwalę??
Jeśli nie to kiedy powinienem strzelić i czym się go pozbywać w klatkach??
I mam pytanie odnośnie U3... Czy jak mu w klatkach szczele RPG, to go rozwalę??
Jeśli nie to kiedy powinienem strzelić i czym się go pozbywać w klatkach??
Jedynie możesz się go pozbyć na krótka chwilę za pomocą RL, przez trzy klatki jesteś w stanie tylko to robić, a broni możesz używać rżnych, obecnie używam Handcannona to idzie jak po masle ale można używać innych broni. Dopiero po opuszczeniu klatek stoczysz walkę po której U3 już więcej nie będzie cię ścigał, przy walce możesz wykorzystywać beczki stojące w korytarzach, lub bezpośrednio walić w niego ołów
Na niego można używać rónych taktyk, dosłownie dziesiątki, upgradujesz sobie daną broń i dajesz U3 odpowiednią dawkę ołowiu
No Ba, przechodząc RE4 nożem próbowałem i jego
w pierwszej Fazie (klatki to pikuś) później było trochę kombinowania i Roślinek 
- Leon S. Kennedy
Ja ostatnio walczyłem na pro z Krauserem i podchodziłem do niego kilka razy próbując go pokonać tak jak na normalu (walić po nogach) i w końcu niemiałem już cierpliwości i użyłem noża. I pokonałem go tak bez problemów. Wcześniej próbowałem przejść przy pomocy noża ale miałem zbyt dużo problemów z El gigante.
Z El Gigante to jest prosta metoda, podbiegasz prosto pod niego i tniesz po Nogach albo po... 
-
Dark Prince
- Leon S. Kennedy
Akurat regenerator jest dość łatwy do zabicia nożem. Trzeba podbiec w walić po nogach, jak padnie to już wystarczy mieć tyle cierpliwości aby kilka minut ciąć go nożem po korpusie. Gorzej z Iron Maidenem, tu trzeba wyczuć odpowiedni moment, kilka razy uniknąć chwytu i ataku kolcami, jak wysunie kolce i zaatakuje ręką musimy uniknąć tego ciosu i wtedy mamy okazję zadać 1 lub 2 ciosy nożem, najlepiej w nogi bo wtedy w końcu padnie na ziemię. Potem tylko dobić g leżącego bo tak jak regenerator leżąc i obrywając nożem nie atakuje.(tylko raz w Momocie jak zaliczy glebę)
-
nemesisdestro
hmm..........ekwilibrystyka nożem przy takim kolesiu to zdeka wymagające zadanie, Wielkie R E S P E C T A dla kto tak potrafi osobiście nienawidzę skubańców, są upierdliwi, straszni,
i niby powolni ale przyśpieszają gdy (nie)trzeba, naprawdę żałuje że nie można ich normalnie rozwalić
ale cóż nie ma hunterów to trza było ich jakoś zastąpić
osobiście doradzam najlepszą snajperkę dopakowaną na maksiora plus luneta termiczna
a jak brak takowej to granat pod kulasy i zwiewać
i niby powolni ale przyśpieszają gdy (nie)trzeba, naprawdę żałuje że nie można ich normalnie rozwalić
ale cóż nie ma hunterów to trza było ich jakoś zastąpićosobiście doradzam najlepszą snajperkę dopakowaną na maksiora plus luneta termiczna
a jak brak takowej to granat pod kulasy i zwiewać
-
nemesisdestro