[Forum] Nowi Moderatorzy

Wyraź swój pogląd na temat serwisu i forum
ODPOWIEDZ
FurryPiter

Post autor: FurryPiter »

Finka pisze:FurryPiter - przepraszam za swoje zachowanie ale trochę poniosły mnie nerwy (domyślasz sie o czym mówię) ;)
Szczerze mówiąc, nie mam pojęcia o czym mówisz, więc chyba nie ma za co przepraszać :D

Cóż mogę powiedzieć, dziękuję za powierzoną mi kiedyś funkcje moderatora, starałem się jak mogłem, chociaż nie zawsze mi to wychodziło ^^ Pewnie dalej bym to ciągnął, niestety czas na to nie pozwala ;-) Poza tym, gratuluję tym, co otrzymali "awans". Mam nadzieję, że będziecie lepszymi moderatorami ode mnie (jak nie, to skopię Wam tyłki :rad6:).
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Ostatnimi czasy grono moderatorów opuściły z różnych powodów trzy osoby: Necraria oraz AT i Nemesis US. W miejsce tej trójki powołany został jeden nowy moderator, który zajął trzecie miejsce w ostatnich wyborach na moderatorów. Choć zajął miejsce na podium, moderatorem nie został, gdyż wtedy tylko dwie osoby premiowane były stanowiskiem. Wtedy wybrani zostali Bzdursky oraz AdaM555, a dziś dołączył do nich Barry Norris :)

Gratuluje :)
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

Gratulacje :)
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Również gratuluję i witam w szeregach moderacji nową osobę ;) Oby współpraca kwitła wzorowo, ku chwale Umbrelli! Mięsa i mózgów dla zombiaków!
Obrazek
Awatar użytkownika
Barry Norris

Post autor: Barry Norris »

No cóż wypada podziękować. Dziękuję za nominację. Postaram się spełniać swoje obowiązki wzorowo i mam nadzieję, że nigdy żaden użytkownik forum nie będzie ze mnie niezadowolony.

Ku chwale Umbrelli. :rad11:
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Awatar użytkownika
Slayer
Kontakt:

Post autor: Slayer »

Gratuluję Barry Norris ;)
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Gratulacje :P i witam w niebieskich szeregach :)
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

Congratulations.
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Barry Norris pisze: Ku chwale Umbrelli. :rad11:
Ku chwale i abyś zawsze dobrze reprezentował forum MWRC :okulary3:
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Gratuluję Barry Norris,oby starczyło ci chęci i sił na tej pozycji ;).
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Diadem

W dniu dzisiejszym, niebieskie szeregi moderatorów z przyczyn osobistych opuścił AdaM555. Dziękujemy mu za pracę i czas jaki poświęcił pełniąc tą funkcję na naszym forum :rad11:

Co się tyczy ewentualnego następcy na tym stanowisku, administracja forum przeanalizuje sytuację i w najbliższym czasie zostanie ogłoszone czy ktoś zostanie przyjęty w miejsce Adama, czy też stanowisko pozostanie nieobsadzone.
Awatar użytkownika
Bzduras

Dzięki Adam za wspólnie spędzony czas. Tylko nie próbuj uciekać z forum na stałe, bo uszy powyrywam!
Obrazek
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Ja również dziękuję za współpracę i życzę uporania się ze swoimi sprawami :).
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Dołączam się do podziękowań i życzeń ;)
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Diadem

Administracja, po przeanalizowaniu sytuacji doszła do wniosku iż obecna liczba moderatorów na forum jest wystarczająca i na wolne miejsce po Adamie nie zostanie przyjęty nikt.
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

dzięki za Twój czas jaki tu spędziłeś, cóż nie będę się wielce rozwlekał bo kiepski jestem w te klocki, po prostu, do usłyszenia ;)
Awatar użytkownika
AdaM555

Post autor: AdaM555 »

Również dziękuję wszystkim za współpracę :) Forum nie opuszczę więc nie radujcie się przedwcześnie :P Jeszcze trochę tu zabawię.
Przepraszam za swoje opowiadania. Młody byłem :)
Awatar użytkownika
Bzduras

Uważam, że nie ma potrzeby zakładania nowego tematu.

Po dyskusji z Deus Exem, w której to doszliśmy do wniosku, że forum potrzebuje nowych moderatorów, chciałbym w imieniu zarządu ogłosić nabór na moderatorów forum MWRC.

W związku z tym proszę o nadsyłanie swoich zgłoszeń poprzez wiadomości prywatne do mnie. Deus Ex jest chwilowo nieosiągalny, a nie chciałbym, aby czyjeś zgłoszenie zostało przeoczone przez to, że wysłał je do nieodpowiedniej osoby. Stanowisko moderatora wymaga dużo wolnego czasu, znajomości regulaminu forum, dyscypliny oraz - co najważniejsze - dużo dobrych chęci. Sądzisz, że masz szansę sprawić się na tym stanowisku? Chcesz się przyczynić do rozwoju forum i utrzymywania na nim porządku? Napisz, dlaczego właśnie to Ty powinieneś zostać moderatorem forum MWRC.

Na zgłoszenia czekam do 19.09.2010 - po tym czasie Wasze kandydatury zostaną rozpatrzone przez zarząd, a ogłoszenie wyniku dyskusji i mianowanie nowych członków zarządu nastąpi dnia 24.09.2010.

Czekam na zgłoszenia od wszystkich chętnych i życzę każdemu powodzenia :)
Obrazek
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Przypominam, że do jutra można zgłaszać swoje kandydatury na stanowisko Moderatora do Bzdursky'ego! Potem zgłoszenia nie będą przyjmowane.

Jeżeli czujecie się na siłach aby pomóc nam w utrzymywaniu porządku na forum, czujecie, że możecie podołać takiemu stanowisku itd. spróbujcie swoich sił w konkursie na moda ;).
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

He he.... ciekawe jakie szanse miałby taki Judge Dredd jak ja :)

EDIT!: normalnie może i bym spróbował - kiedyś już bawiłem się w moderkę - ale za kilka tygodni (2, 3, 4) urodzi mi się córka na pewno nie będę spędzał na forum za dużo czasu ergo nie będę mógł was żelazną rózgą paśc ;)
Ostatnio zmieniony ndz 19 wrz, 2010 przez Saladyn, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zmiany, sugestie, propozycje, opinie”