Ulubiona postać z serii RE
Ja najbardziej lubie Leona. Zastanawiałem się jeszcze nad Chrisem. Obaj panowie strasznie zwracają uwagę na pomoc innym ludziom. Niestety Leon od RE4 stał się zbyt dużym kozakiem, ale za sentyment z RE 2 i mimo wszystko swój pozytwyny styl bycia wygrywa. Pozatym nie jest tak przesadzono umięśniony jak Chris, a jest równie zwinny.
Stay Punk
Daje głos na Wesker'a. Jest to najlepszy czarny charakter ever!! Tajemnicza, mroczna postać oszukująca wszystkich na około, poświęci wszystko i wszystkich aby osiągnąć swój cel.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 2009 przez bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jedu Alomar
W moi przypadku to trudno powiedzieć.
Wydaje mi się, że najbardziej do gustu przypadli mi Leon, Chris oraz oczywiście Ada i Wesker.
Tłumaczyć nie będę dlaczego, ale dodam, że taki typ bohaterów lubię najbardziej.
Wesker za to awansował kiedyś na mój ulubiony czarny charakter ze wszystkich gier jakie grałam.
Wydaje mi się, że najbardziej do gustu przypadli mi Leon, Chris oraz oczywiście Ada i Wesker.
Tłumaczyć nie będę dlaczego, ale dodam, że taki typ bohaterów lubię najbardziej.
Wesker za to awansował kiedyś na mój ulubiony czarny charakter ze wszystkich gier jakie grałam.
You feel so lonely and ragged
You lay here broken and naked
My love is
Just waiting
To clothe you in crimson roses
You lay here broken and naked
My love is
Just waiting
To clothe you in crimson roses
- nemesis20010
A ja mam trzy ulubione postacie. Na pierwszym miejscu Claire Redfield TAK! A czemu nie? Wkońcu ona jedyna (w częściach z numerami , wśród postaci którymi się gra) nie jest super agentką albo coś w tym stylu. Jezt zwykłą dziewczyną, która i tak dobrze sobie poradziła z zombimi i Mr-X'em i Licker'a itp itd. Moją drugą ulubioną postacią jest Leon , bo w ogóle spoko koleś , potrafi różne salta itp odwalać, jednakże w RE : Degeneration troche za bardzo kozak, no ale i tak wporzo. A trzecią ulubioną postacią jest Ada! Tak , bo ona też odstawia bekowe sztuczki i w ogóle jest inteligentna (ja bym też Las Plagas nie oddał Wesker'owi
)
Moje Umbrellowe oko na ciebie patrzy (O_O)
Moją ulubioną postacią w serii jest oczywiście Jill . Świetna postać oraz wygląd. Niby taka delikatna, ale potrafi pokazać pazury np. scena w której rozbraja Barrego, albo kiedy wykańcza ostatecznie Nemesia "To za STARS" (czy jakoś tak
). Do tego babka którą ją gra w filmie wygląda zabójczo, szkoda tylko, że zrobili z niej postać drugoplanową
.
Zaraz za nią jest Rebecca. Taka słodka z niej dziewczynka
.
Polubiłem również Chrisa, tego z RE Remake, taki twardziel, ale o wrażliwym sercu (sceny z Rebeccą).
Zaraz za nią jest Rebecca. Taka słodka z niej dziewczynka
Polubiłem również Chrisa, tego z RE Remake, taki twardziel, ale o wrażliwym sercu (sceny z Rebeccą).
Złe oko moderacji czuwa.
- Chris_BSAA
Ja mam dwie ulubione postacie:
Wesker-uwielbiam go za jego bez względność i okrucieństwo,no i zawsze te twarde i stanowcze spojrzenie i jeszcze ten spokojny głos (nawet w Mansion w RE 1 był spokojny
)
Jill-nie wiem jak to ująć, po prostu ją bardzo lubię jest zawsze dzielna i odważna a do tego mamy z nią styczność od samego początku sagi
.
Wesker-uwielbiam go za jego bez względność i okrucieństwo,no i zawsze te twarde i stanowcze spojrzenie i jeszcze ten spokojny głos (nawet w Mansion w RE 1 był spokojny
Jill-nie wiem jak to ująć, po prostu ją bardzo lubię jest zawsze dzielna i odważna a do tego mamy z nią styczność od samego początku sagi
Ps3Centerbloog.pl
Nie ma go w ankiecie, a szkoda 
Moją ulubioną postacią jest HUNK !
I to z takiego powodu, że jest Mr. Death !
I... jestem do niego strasznie podobna!
Moją ulubioną postacią jest HUNK !
I to z takiego powodu, że jest Mr. Death !
I... jestem do niego strasznie podobna!
" Żadna część państwa nie korzysta z przedłużającej się wojny. W wojnie niech twoim celem będzie zwycięstwo a nie długa kampania" - Sztuka wojny, Sun Zi
Rebecca Chambers Parę wiadomości:
W dniu 23 lipca 1998, Rebecca została wysłana do Arklay Mountains w celu zbadania serii ludożerczych zabójstw. Podczas wyszukiwania obszaru (zespół Bravo) odkryli wrak wojskowego vana policji wraz z trupami kierowców i straży oraz dokumenty więźnia, Billy Coen, który został przetransportowany do bazy wojskowej w celu wykonania.
Po dalszych badaniach przestrzeni, Rebecca odkryła tajemnicę pociągu Umbrella Corporation firma, ekliptyka Express. W pociągu, Rebecca od razu zastała pasażerów, którzy byli już zamienieni w zombie w wyniku wcześniejszego ataku. Rebecca była w stanie radzić sobie na jakiś czas i spotkała się z ulotnym, Billym Coenem. Pojawiły się też zmutowane zwierzęta, Rebecca i Billy wykonali tymczasowy sojusz i nawiązali współpracę.

W dniu 23 lipca 1998, Rebecca została wysłana do Arklay Mountains w celu zbadania serii ludożerczych zabójstw. Podczas wyszukiwania obszaru (zespół Bravo) odkryli wrak wojskowego vana policji wraz z trupami kierowców i straży oraz dokumenty więźnia, Billy Coen, który został przetransportowany do bazy wojskowej w celu wykonania.
Po dalszych badaniach przestrzeni, Rebecca odkryła tajemnicę pociągu Umbrella Corporation firma, ekliptyka Express. W pociągu, Rebecca od razu zastała pasażerów, którzy byli już zamienieni w zombie w wyniku wcześniejszego ataku. Rebecca była w stanie radzić sobie na jakiś czas i spotkała się z ulotnym, Billym Coenem. Pojawiły się też zmutowane zwierzęta, Rebecca i Billy wykonali tymczasowy sojusz i nawiązali współpracę.
My first mission and I've already disobeyed orders. So much for my great law enforcement career.
Moje ulubione postacie to Leon , Chris i Jill ( re 3 to pierwsz w jakiego gralem )
Bzdursky: nie chcę się czepiać, ale rozwijaj bardziej swoje posty - argumentacja swoich wypowiedzi jest bardzo mile widziana.
Bzdursky: nie chcę się czepiać, ale rozwijaj bardziej swoje posty - argumentacja swoich wypowiedzi jest bardzo mile widziana.
Ostatnio zmieniony pn 28 gru, 2009 przez danny, łącznie zmieniany 2 razy.
- Leon. KennedY
Oczywiście uwielbiam równiez Weskera, świetnie pokierowa i zepsuta do szpiku kości postać i zawsze ma zarąbisty głos + ubiór po remaku
Zwłaszcza w RE5 i Umbrella Chronicles świetnie wyglądał.
Ostatnio zmieniony pn 28 gru, 2009 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 2 razy.