Na samym poczatku chcialem przeprosic adminów, jeśli temat założyłem nie w tym miejscu.
POszukuje pilnie save'a...z rozdziału 3.1 zaraz po zabiciu ślepego więźnia. Żużyłem całą amunicje na niego, i niestety nie moge sobie poradzić dalej ;/ http://images29.fotosik.pl/236/9b9dd80dcfeb185cm.jpg
Jest to moje pierwsze przejscie gry, i mimo porad doswiadczonych kolegów wybrałem stopien trudnosci Normalny, no i teraz tego zaluje ;// A naprawde nie widzi mi sie przechodzenie gry od nowa Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony pn 17 sie, 2009 przez kaziu91, łącznie zmieniany 3 razy.
Polkos pisze:gdzie można znaleźć sejwy na wersji pc?
W internecie, tam jest ich pełno. <click click> - nie obiecuję że będą działać, nie sprawdzałem.
Ja też nie obiecuję .
Kurde...ale tam jest save z ukonczona gra, a ja poszukuje kogos kto jest moze w tym samym momencie i moglby mi wyslac save'a
Przy okazji, nie wklejamy zdjęć na forum tylko dajemy linki do nich
Ok..zapamietam
Moja rada zacznij od nowa i o oszczędzaj ammo .( strzelaj wieśniakom po głowie i kolanach a potem dobijaj nożem) a ślepego zmuś by Cię zaatakował i wbił sie w ścianę lub dzwon i strzelaj mu w serce na plecach
Grrrrr, ale nie lubię jak ktoś tak prosi o save'y do odblokowanych dodatków . Tym bardziej, że wystarczy się tylko trochę wysilić aby odkryć w tej grze wszystko, choćby poczytać nasze forum.
Chcesz save, dzięki któremu będziesz mieć HandCannona (5* każdą postacią na każdej planszy)?
Ostatnio zmieniony pt 07 lis, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Co Ci da czyjś save? Nie lepiej samemu pograć i do wszystkiego dojść? Jak chcesz zobaczyć jak dane bronie działają, to możesz sprawdzić na youtube. I nie ma przepraszam za spam - od tego są PM.
Pozwólcie mi reaktywować temat - otóż - chciałbym po raz kolejny przejść sobie RE4, ale nie mam swoich starych save'ów. Nie mam najmniejszej ochoty przechodzić tej gry po raz wtóry na poziomie normal - co to za wyzwanie, gdy ukończyłem ten tytuł pięciokrotnie? I tu moja prośba: ma ktoś save'a z ukończonym trybem normal (i odblokowanym trybem professional)? Ewentualnie może być zapis z końca gry (na poziomie trudności normal).
Aha - najlepiej gdyby ktoś miał save, w którym nie ukończył ani merców, ani dwóch scenariuszy Ady - chciałbym sobie odblokować samodzielnie HC (ostatnim razem nie zdołałem ;], wszystko przez Leosia) i pozostałe postacie w Mercach. Bardzo, ale to bardzo proszę - nie każcie mi marnować tylu godzin na żmudnym i nudnym przechodzeniu RE4 na normalu... Pro to co innego ;] Przynajmniej się pomęczę i będę miał jakąś satysfakcję z przejścia gry po raz kolejny.
Ostatnio zmieniony wt 05 maja, 2009 przez Barry Norris, łącznie zmieniany 1 raz.
"An open mind is like a fortress with it's gate unguarded" - Kronikarz Isador Akios, 3 Kompania Zakonu Krwawych Kruków, Kosmiczny Marine
"WAAAAAAAAGHHHHHHHH!!!!!" Burszuj Gorgutz Łofca Czerepuf, dowódca orkowych kohort.
"Blood for the Blood God! Skulls for the Skull Throne!" - Lord Chaosu Elifiasz Zdobywca, dowódca sekty, Pożeraczy Światów
Mike Van Fabio pisze:kaziu91 poszukujesz nadal tego save ?? bo jutro chyba tam dojde drugi raz i ci wyśle. jestem kawałek przed.
Miło z Twojej strony, ale pan kaziu91 pisał posta rok temu, więc już pewnie go nie potrzebuje .
Kolego Piotrek21 - mam angielską wersję RE4 na PC, 16 mln PTAS na koncie (za tyle kasy możesz handlować z Merchantem do oporu), wszystko odblokowane (bronie+stroje), wykupione wszystkie bonusowe bronie.
Jeżeli Ci to odpowiada to podaj mi maila na PW - wyślę Ci save'a.
Witam, witam . Zapodaję save RE4 na PC (PL ale na ang chyba też działa).
-Wszystko zaliczone 100%
-Wszystkie bronie odblokowane
-Tryb PRO
-Wszystkie postacie w Mercenaries
-P.R.L. 412
kaziu91 pisze:POszukuje pilnie save'a...z rozdziału 3.1 zaraz po zabiciu ślepego więźnia. Żużyłem całą amunicje na niego, i niestety nie moge sobie poradzić dalej ;/
Hmmmmm a czy strzelałeś w tego robaka którego ma na plecach bo strzelanie bezpośrednio w niego nic nie daje
Deus Ex: To nie jest od tego temat.
Ostatnio zmieniony śr 30 gru, 2009 przez Marcin3282, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wiedziałem pod jaki temat napisać ten post, a nie ma sensu zakładać nowego ale mam problem. Zainstalowałem sobie RE4 na laptopie żebym mógł grać o, że tak powiem późniejszej porze a komputer stoi w pokoju brata więc normalnie nie miałem takiej możliwości. Przeszedłem RE4 na kompie 2 razy, odkryłem wszystkie dodatki, postacie w Mercenaries, przeszedłem oba scenariusze Ady no, a nie chce zdobywać tego po raz kolejny i chce zgrać sobie save z kompa na laptopa ale nie mogę znaleźć zapisów z gry w żadnym folderze i w żadnym miejscu. Wie ktoś może gdzie mógłbym to znaleźć??
Witam. Wiem, że temat już może nieaktualny, ale mam prośbę. Może jest ktoś kto poratuje mnie savem z gry. Już wyjaśniam o co dokładnie mi chodzi. Chodzi mi o save gdzie każdą postacią w trybie Mercenaries na każdej mapie jest zdobyte 5 gwiazdek (reszta jest dowolna tzn. czy gra już ktoś przeszedł w trybie normal albo profesional bez znaczenia). Uprzedzając zgryźliwe komentarze od razu odpowiadam, że tyle spędziłem przy grze, że przejście gry w trybie profesionalnym i Separate Ways to nie problem i z tym sobie poradzę nawet bez mapki, bo znam każdy zakamarek na pamięć (dlatego chodzi mi tylko o Merce). Podchodziłem już do gry ze 4 razy (wszystko udało mi się pokolei odblokować i zakupiłem sobie Chicago Typewrtitter i Infinite Rocket Louncher na raz w trybie prof), ale za każdym razem zacinam się na Mercach (mój najlepszy wynik to troszkę ponad 40tys na dwóch mapkach). Mimo przeglądnięcia całego tematu na forum o Mercach, spędzeniu godzin i oglądaniu jak biją ludzie rekordy na YouTube i chyba miesięcy gry to nie daję rady (nie mam pojęcia jak ludzie tego dokonują). Gra mnie na tyle zafascynowała, że niedawno poraz kolejny ją zainstalowałem i przeszłem sobie profesional do "new round". No, ale poraz kolejny nie dałem rady z Mercami. Mało tego już będąc na tyle zdesperowany, żeby w końcu wypróbować pozostałe bronie odpuściłem i zacząłem szukać savów. Swój zgrałem na pulpit i ściągając z Chomika jakiś inny badziewny usunąłem swój gdzie przeszłem wszystko oprócz Merców. Dlatego prośba jakby ktoś posiadał taki z odblokowanymi Mercami to byłbym wdzięczny.