[Forum] Rocznica Forum MWRC: RE HQ
- Leon. KennedY
- Master Miller
Master Miller,
Nie tyle jedyna co najbardziej rozwinęta, biję pokłony dla założyciela, zarejestrowany jestem krótko bo większość czasu spędzałem jako gość ( z pół roku )
@edit A nie rejestrowałem się bo... nie było tematu z przywitaniami
Nie tyle jedyna co najbardziej rozwinęta, biję pokłony dla założyciela, zarejestrowany jestem krótko bo większość czasu spędzałem jako gość ( z pół roku )
@edit A nie rejestrowałem się bo... nie było tematu z przywitaniami
Ostatnio zmieniony sob 06 lut, 2010 przez Łasy, łącznie zmieniany 1 raz.
TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
- Master Miller
Przecież możesz samodzielnie wypełnić tę lukę, a i szacun też niemały miał byś za taką akcję.Master Miller pisze:co prawda brakuje mi np. solucji i artykułów o RE5
Edit
Jak mieszkasz w Chodzieży, albo w okolicy, to mogę Ci pożyczyć.
Ostatnio zmieniony sob 06 lut, 2010 przez pinek, łącznie zmieniany 1 raz.
---->www.pajacyk.pl<----
- Master Miller
- Leon. KennedY
-
nemesisdestro
- JackHammer
A wiec plan trzy-letni wykonany! Czuję się dumny ze swego członkostwa w tej jakże wspaniałej socjalistycznej wspólnocie! Wielkie "uraaa" dla naszego ojca założyciela Wielkiego Towarzysza MiGoo! Niech żyje nam nasze wspaniałe Forum i MWRC! Oby nasi wspaniali Admini, Redaktorzy i Moderatorzy żyli w dostatku i pokoju, a na forum było coraz mniej przeciwników ortografii!
a z okazji rocznicy: Wierszyk!
Szczęścia! Zdrowia! Pomarańczy!
Niech Wam Rebecca nago tańczy!
I niech moc Spencer'a będzie z nami!
AVE!
a z okazji rocznicy: Wierszyk!
Szczęścia! Zdrowia! Pomarańczy!
Niech Wam Rebecca nago tańczy!
I niech moc Spencer'a będzie z nami!
AVE!
OMG I'TS SONIC RAINBOOM!!!!!!
gratulacje udanych 3 lat.
I oby koleje lata forum i staniało rozwijało się, i było przyjazne da ludzi.
Swoją drogą przed wyjściem na domówkę, zobaczyłem ten temat, to pomyślałem sobie że będzie za co wznosić toast.
:D.
Z moich znajomych nikt nie wiedział o co chodzi, do puki nie pokazałem im forum , portalu.
Każdy toast przez kolejne kilka flaszek byl wznoszony za forum, za ludzi z forum, za modów, za adminów, za użytkowników, za Capcom, potem za pojedyncze osoby.
Za co wypominać wam bd do końca życia ten stan w jakim dzisiaj byłem jak wstałem.
:D:D.
Impreza udana...
, toasty udane, co poniektórzy mający coś niecoś wspólnego z seria RE planują zadomowić się na forum.
Zresztą co więcej mówić jak połowa imprezy to były rozmowy na temat MWRC, oo serii RE, itd.
I co lepsze ludziom się to podobało.
]
I oby koleje lata forum i staniało rozwijało się, i było przyjazne da ludzi.
Swoją drogą przed wyjściem na domówkę, zobaczyłem ten temat, to pomyślałem sobie że będzie za co wznosić toast.
Z moich znajomych nikt nie wiedział o co chodzi, do puki nie pokazałem im forum , portalu.
Każdy toast przez kolejne kilka flaszek byl wznoszony za forum, za ludzi z forum, za modów, za adminów, za użytkowników, za Capcom, potem za pojedyncze osoby.
Za co wypominać wam bd do końca życia ten stan w jakim dzisiaj byłem jak wstałem.
Impreza udana...
Zresztą co więcej mówić jak połowa imprezy to były rozmowy na temat MWRC, oo serii RE, itd.
I co lepsze ludziom się to podobało.
Ostatnio zmieniony ndz 07 lut, 2010 przez KaMoL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Leon. KennedY