[Pomoc] Kilka pytań o dodatkowe tryby gry
- Kuba Pajączek
próbowałem 4 razy zdobyć hunka ale się nie udało
. Pliska, niech ktoś zamieści sejwa bo ciągle albo zapomne się w sejwie albo spóźniam się o 16 sekund.
http://www.byond.com/games/DarkerEmerald/TLC
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).
"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"
Nowa wersja Resident Evil Online 2(zmieniona nazwa, wiadomo: kopyrajt-orajt).
"You can't spell "slaughter" without "laughter"!! Hahahahahaha!!!"
Pytanie o Tofu.
Gdzieś wyczytałem, żeby odblokować tofu trzeba ukończyć scenariusze A-B-B-A-A-B. Gram na NGC. Zrobiłem LoanA i chcąc odblokować gatlin gun'a zrobiłem ClaireB bez sejwowania. Po ukończeniu scenariusza wiadomo, robimy sejwa i tu cała niespodzianka, zrobiło mi sejwa LeonA
Ktoś tak miał? Może głupie pytanie, ale czy jak będą kontynuował (A-B-A-B-B-A) to czy odkryje mi tofu
Gdzieś wyczytałem, żeby odblokować tofu trzeba ukończyć scenariusze A-B-B-A-A-B. Gram na NGC. Zrobiłem LoanA i chcąc odblokować gatlin gun'a zrobiłem ClaireB bez sejwowania. Po ukończeniu scenariusza wiadomo, robimy sejwa i tu cała niespodzianka, zrobiło mi sejwa LeonA
Ktoś tak miał? Może głupie pytanie, ale czy jak będą kontynuował (A-B-A-B-B-A) to czy odkryje mi tofu
---->www.pajacyk.pl<----
poprostu przechodzisz grę 6 razy pod rząd bez przerwy, czyli kodujesz i zaczynasz znowu, pamiętając że trzeba mieć juz odblokowanego Hunka
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Hunk'a mam, a Claire mam brać new game, czy "kontynuować" z save'a Leon'a?
EDIT
Wielka buźka za pomoc.
EDIT
Wielka buźka za pomoc.
Ostatnio zmieniony pn 13 kwie, 2009 przez pinek, łącznie zmieniany 2 razy.
---->www.pajacyk.pl<----
Wie ktoś czy są jeszcze jakieś inne tryby gry oprócz Hunka, Torfu i EX. Battle ?? Czytałem na sekretach do re2 o trybie ''Ada The Spy'' nawet widziałem screena, istnieje takie cóś wogole czy to jakiś zapaleniec se stworzył w swojej prywatnej szopce, podzielcie sie wiedzą bo już od dłuższego czasu mnie to nurtuje, pozdrawiam 
G ... G-Virus
Ada the Spy to inna nazwa trybu Assignemt Ada z RE4.Seweryn pisze:Wie ktoś czy są jeszcze jakieś inne tryby gry oprócz Hunka, Torfu i EX. Battle ?? Czytałem na sekretach do re2 o trybie ''Ada The Spy'' nawet widziałem screena, istnieje takie cóś wogole czy to jakiś zapaleniec se stworzył w swojej prywatnej szopce, podzielcie sie wiedzą bo już od dłuższego czasu mnie to nurtuje, pozdrawiam
Nie ma innych trybów ponad te, które wymieniłeś.
Ostatnio zmieniony wt 29 wrz, 2009 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
Ex Battle - wersja DualShock 4 scenariusze na byle jaką ocenę np. ClarieA LeonB LeonA ClaireB ;
Hunk - 4 scenariusze na ocenę A
ToFu - AB AB AB ;
Scenariusze na oc. A nie są koszmarnie trudne, dziś LeonB zaliczyłem na A z czasem 1:43 i 1 savem. Reszta podobnie. A czy istnieje wyższa ocena niż A ? ( tak dla znawców bo nie wiem
)
Hunk - 4 scenariusze na ocenę A
ToFu - AB AB AB ;
Scenariusze na oc. A nie są koszmarnie trudne, dziś LeonB zaliczyłem na A z czasem 1:43 i 1 savem. Reszta podobnie. A czy istnieje wyższa ocena niż A ? ( tak dla znawców bo nie wiem
TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
- Don esteban
Mam pytanie- Jakie tryby sa dostępne na gamecuba? (przeszedłem scenariusz claireA (Ranga C) LeonB (Ranga b) (Grałem na easy) Moja siostra przeszła LeonA (Ranga D) i teraz kończy ClaireB (Może dostanie C słabeusz
) Siostra gra na Arrange
I narazie nic nie odblokowałem...
I narazie nic nie odblokowałem...
Ostatnio zmieniony ndz 07 lut, 2010 przez Don esteban, łącznie zmieniany 1 raz.
- Master Miller
Don esteban,
Na Arrange nic nie odblokujesz, Miller rację ma. A żebyś Ty coś odblokował to najlepiej przejdź wszystko na A i zobacz
LeonA na "D" lol ;x
na Hunka 4 scenariusze na A - LeonA ClaireB ClaireA LeonB - ja tak przechodziłem
na To-fu 6 scenariuszy na A w kolejności AB AB AB
na bronie poprostu poniżej 2,5h i na A ( ja tak miałem i odblokowało wszystkie 3 na ORIGINAL oczywiście, arrange jest dla botów )
Master Miller
Da się ExBattle odblokować na arrange hahah beznadziejny ten tryb ( arrange ) ale to nie na gamecuba chyba, bynajmniej ja na kostce nie miałem ExBattle
Na Arrange nic nie odblokujesz, Miller rację ma. A żebyś Ty coś odblokował to najlepiej przejdź wszystko na A i zobacz
LeonA na "D" lol ;x
na Hunka 4 scenariusze na A - LeonA ClaireB ClaireA LeonB - ja tak przechodziłem
na To-fu 6 scenariuszy na A w kolejności AB AB AB
na bronie poprostu poniżej 2,5h i na A ( ja tak miałem i odblokowało wszystkie 3 na ORIGINAL oczywiście, arrange jest dla botów )
Master Miller
Da się ExBattle odblokować na arrange hahah beznadziejny ten tryb ( arrange ) ale to nie na gamecuba chyba, bynajmniej ja na kostce nie miałem ExBattle
Ostatnio zmieniony ndz 07 lut, 2010 przez Łasy, łącznie zmieniany 3 razy.
TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
- Master Miller
Zaraz chwila chyba poziomu Hard to nie ma ?,albo zacofany jestem...Łasy pisze:A żeby na hardzie mieć rank. A niektóre pokoiki trzeba omijać niestety...
Tobie powiem tyle że nie można używać broni % oraz mac'a.Magnuma możesz używać.
Mam do was pytanie.Czy jeśli np chcę odkryć Tofu to muszę mieć (A,B,A,B,A,B),czy mogę mieć samo A ?
Ps3Centerbloog.pl
Dobrze,sprawdziłem.Nie wiem czy można się zapytać was ale to chyba najbardziej stosowny temat.Nie uważacie że jest to trochę bez sensu pomyślane,nie można mieć samych A tylko trzeba A,B,A itd...Skoro miałbyś samo A to chyba nawet lepiej,nie dziwne ?.
PS:Jak nie można o tym rozmawiać w tym temacie to koniec rozmowy
.
PS:Jak nie można o tym rozmawiać w tym temacie to koniec rozmowy
Ps3Centerbloog.pl
Moment, bo chyba zaszło nieporozumienie. Coś mi się widzi, że Arek mówi o ocenie przejścia, a reszta o kolejności przechodzenia scenariuszów. No więc oceny muszą być wszędzie A, a scenariusz ma być Claire A/ Leon B, Claire A / Leon B, Claire A / Leon B i analogicznie L A / C B, L A / C B, L A / C B.