Save'y do Dual Shock Ver.

Awatar użytkownika
Arek

Save'y do Dual Shock Ver.

Post autor: Arek »

Mam do was gorące i dla mnie bardzo ważne pytanie.Jako że niestety posiadam wersje nie Dual Shock to chciałem się o coś zapytać.Krótko i zwięźle.Mam zrobionego Save w normalnej wersji,i mianowicie chodzi mi o to czy jakbym teraz sobie odpalił wersje Dual Shock,to czy ten save będzie mi działał.Jest to dla mnie ważne bo nie wiem co mam dalej robić.Nie chcę przechodzić za dużo tego zwykłego RE2 jak okażę się że save nie będzie działał,ponieważ chyba nie ma sensu katowanie RE2 jak niedługo kupię DS i save mi nie będzie działać,a znowu wszystkiego robić mi się nie chcę stąd cały problem ;)..Ehh...poplątałem trochę ale mam nadzieję że mnie zrozumiecie.

PS:Założyłem ten temat bo chyba nie ma zbytnio innego w którym konkretnie o to mógłbym się zapytać.

PS2:Chodzi oczywiście o wersje gry na PSX'a ;).
Ostatnio zmieniony sob 13 paź, 2012 przez Arek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Łasy

Post autor: Łasy »

Arek,
Chodzi Ci o to czy savy ze zwykłego RE2 trybią na RE2:DS ? Tak, działają, możesz przechodzić .
TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Tak dokładnie o to mi chodziło.Dziękuję za odpowiedź.Jeżeli jesteś tego pewien to śmiało można powiedzieć że temat do zamknięcia,chociaż chciałbym żeby jeszcze ktoś potwierdził,ale jak nie to już lock ;).
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Łasy

Post autor: Łasy »

Arek,
Ściągnąłem dla picu save do RE2 zwykłego i na oryginalnej płytce od Dual Shock Version śmigają że hoho :D Podpisuję się pod sugestią, że można zamknąć, chyba że jak Arek wspominał ktoś może odpowiedzieć ;)
TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

No to lock.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Zablokowany

Wróć do „Resident Evil 2”