a i btw. po tym resecie znowu pojawia mi się problem z savedump.exe
Z góry dzięki za pomoc
A co to miałoby do rzeczy? Gra przecież jest nowa i w przeciwieństwie do starych RE jest pisana pod nowe systemy Windows -_-"Jill Valentine pisze:niech zgadne system XP??
Chyba będę musiał to zrobić. Mam radeona 9200 SE :< No nic dzięki za pomoc, mam nadzieję że pomożeMr_Zombie pisze:Z tego, co widziałem na stronie ATI, Radeon 9200 obsługuje jedynie DirectX 8.1 - to może być przyczną. Bo, pomimo iż tego nie widać w samej grze, ona wymaga do uruchomienia DX 9.0c i shader'ów 2 (a potem i tak z nich nie korzysta >_>),
Spróbuj może pobawić się 3D Analyzer'em (to to samo, co pomaga w uruchamianiu SH3 na niektórych komputerach). Z tego, co czytałem na forum GameFAQs, niektórym to pomogło.
Więc teoretycznie nie powinno być problemu.*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.
Mam identyczny problem. Wszystko mam czarne, widze licznik amunicji, ten laserowy celownik i okna w domkachLeon S. Kennedy pisze:Niby to jest rozwiązanie. Ale na innym forum przeczytałem o problemie z shaderami na GF4mx i był dołączony scree(wszystko czarne ale idać licznik amunicji i słychać dźwięk.