Witam , co myslicie o fan-filmie o tematyce orginalnego Resident Evil?
Zrobilem filmik z ulepszonym kostiumem chrisa z RE:remake . Z gory przepraszam za brak naszywki na przedramieniu , czekam na realizacje zamowienia Narazie to tylko test ale myslimy zeby nakrecic cos krotkometrazowego.
Zapraszam do ogladania: http://www.youtube.com/watch?v=sBcslIyBUYc
nd: przeniesione do odpowiedniego działu...
RE-Fan film
RE-Fan film
Ostatnio zmieniony pn 12 kwie, 2010 przez garg20, łącznie zmieniany 1 raz.
-
nemesisdestro
jak dla mnie - całkiem ładnie, podoba mi się fakt że całość utrzymana jest w czerni i bieli, muzyka świetnie dopasowana, oraz (to szczególnie) ujęcia kamer, widać sporo inspiracji grą co jak zawsze doceniam
oczywiście na uwagę zasługuje też strój oraz odpowiednia scenografia, brawo - ja to łykam 
Ostatnio zmieniony pn 12 kwie, 2010 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nemesis US
Spoko ze podoba wam sie temat , to i tamto jest jeszcze do dopracowania
, filmik nakrecilem i zmontowalem dzisiaj sam , tak ze wszystko bylo robione na spontan
stad tez pomysl na nieruchome kadry kamera. Staralem sie ja ulozyc w najrozniejszych pozycjach tak jak w grze. Miejscem akcji byl niby strych Mansion z RE aka moj wlasny strych a ze wyglada jak wyglada to pomyslalem ze nada sie jako scenografia idealnie. Jesli chodzi o zombiaki to ktos sie napewno naiwny znajdzie a jesli chodzi o aktorow to juz sa chetni. Niestety poczekamy z tym raczej do wakacji bo teraz ludzie tacy zabiegani i wogole a w wakacje moze bedzie wiecej okazji zeby cosik ustrzelic.
Jesli mowa o strojach to zaden problem je zrobic
BTW dzieki za przerzucenie posta w odpowiednie miejsce ND
Jesli mowa o strojach to zaden problem je zrobic
BTW dzieki za przerzucenie posta w odpowiednie miejsce ND
I don't want to be one of those things. Walking around without a soul