[Forum] Administrator

Wyraź swój pogląd na temat serwisu i forum
Awatar użytkownika
Diadem

[Forum] Administrator

Post autor: Diadem »

Od czasu rezygnacji Linkiego ze stanowiska, posada administratora pozostawała nieobsadzona. Taka sytuacja nie była dobra, gdyż na forum powinna być osoba, która mogłaby za bieżąco zajmować się jego sprawami. Widać było od dawna, że administrator jest potrzebny, a ten cytat:
Jill Valentine pisze:EDIT@Czy Admini to jeszcze żyją na tym forum? :D
upewnił mnie w tym przekonaniu.

Kilka dni temu złożyłem więc swoją kandydaturę na to stanowisko do MiGoo'a. Dzisiaj została pozytywnie rozpatrzona. W ramach zapoznania z panelem administratora, decyzją MiGoo'a (na prośbę Necrarii) założone zostały nowe działy o RE6 i RE: Darkside Chronicles.

W sprawach forum od dziś można pisać do mnie. Będę się zajmował propozycjami/problemami na bieżąco, a sprawy poważniejsze będę przekazywał do MiGoo'a.

Postaram się jak najlepiej wykonywać swoją pracę, dla dobra forum i zarejestrowanych tutaj userów. Wszelkie skargi na mnie pisać od razu bez owijania w bawełnę ;)
Ostatnio zmieniony pn 20 kwie, 2009 przez Diadem, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Saladyn
Kontakt:

Post autor: Saladyn »

Gratuluję awansu.
Cytując Michaela Corleone "Zawsze, kiedy chce się od nich uwolnić wciągają mnie z powrotem" :)
I tak pisałeś arty i siedzisz teraz w słowniku - będziesz miał nad tym większą kontrolę i w zasadzie to dobrze. Jeżeli będą jakieś uwagi z mojej strony wyślę ci PMkę, ale wątpię, żeby aż tak drastyczne B) metody były konieczne.
Forum MUSI mieć admina.
If there are any questions, direct them to that brick wall over there
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Diadem pisze:Wszelkie skargi na mnie pisać od razu bez owijania w bawełnę
Nie omieszkam :P.

OK, do rzeczy - wiadomo, że administrator był potrzebny od dłuższego czasu, nie tylko dlatego, że zrobił się na forum mały bajzelek z tematami ale też z innych względów. Moje zdanie na temat wakatu na stanowisku admina Diadem znasz.
Oczywiście gratuluję i życzę powodzenia w pracy nad rozwojem forum.

Co zaś się tyczy słów Jill Valentine, słowa te były prowokujące w moim odczuciu, nie wiem czy to miało być śmieszne w jej mniemaniu? Admini to ludzie, którzy nie mają po 16 lat i zero obowiązków na głowie :/.
Ostatnio zmieniony pn 20 kwie, 2009 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
AT
Kontakt:

Post autor: AT »

Deus Ex pisze: Co zaś się tyczy słów Jill Valentine, słowa te były prowokujące w moim odczuciu, nie wiem czy to miało być śmieszne w jej mniemaniu? Admini to ludzie, którzy nie mają po 16 lat i zero obowiązków na głowie :/ .
Przesadzasz. Prowokujące? Raczej ironiczne - brak admina działał mi od dłuższego czasu na nerwy i dobrze, że w końcu ktoś odpowiedzialny przejął Linkiego stanowisko. Diadem - gratuluję! ;)
Ostatnio zmieniony pn 20 kwie, 2009 przez AT, łącznie zmieniany 1 raz.
"In his house at R'lyeh dead Cthulhu waits dreaming."
H.P. Lovecraft
Awatar użytkownika
Czarek199410

Post autor: Czarek199410 »

GRATULUJE Nie mogli wybrać lepiej, ty byłeś świetnym redaktorem(Timeline,opowiadania) a teraz założę się że niedługo będziesz drugim zarządcom Forum :rate10:
Ostatnio zmieniony pn 20 kwie, 2009 przez Czarek199410, łącznie zmieniany 2 razy.
Gotta Whole lot of love
nemesisdestro

Post autor: nemesisdestro »

Parafrazując The Rock'a: "And finally the Diadem is come back to.....job on MWRC!!!"
gratuluje fajnie że ponownie weźmiesz się za stronę tym razem o oczko wyżej, i oczywiście gratuluję i cieszę się z tego niezmiernie. :D

i znowu prafrazując The Rocka: " And can ya SmeLLLllll what the Diadem.....is....cookin'?"
ok już nie będę ;) ale to z radości :D
Ostatnio zmieniony pn 20 kwie, 2009 przez nemesisdestro, łącznie zmieniany 2 razy.
Jill Valentine

Post autor: Jill Valentine »

AT pisze:
Deus Ex pisze: Co zaś się tyczy słów Jill Valentine, słowa te były prowokujące w moim odczuciu, nie wiem czy to miało być śmieszne w jej mniemaniu? Admini to ludzie, którzy nie mają po 16 lat i zero obowiązków na głowie :/ .
Przesadzasz. Prowokujące? Raczej ironiczne
Dokładnie tak.
Anyway gratulacje dla nowego Admina!
Awatar użytkownika
Diadem

Dziś do grona adminów forum, dołączył Bzdursky, który będzie pomagał mi w sprawnym administrowaniu forum. Ja niestety nie mam ostatnio zbyt wiele czasu na to i bardzo przyda mi się pomoc.

Właśnie ostro uczy się tego rzemiosła ;) i myślę, że szybko opanuje tajniki tej pracy. Od dziś będzie władny podejmować wszelkie decyzje jakie musi podejmować administrator :rad7:
Awatar użytkownika
Łasy

Post autor: Łasy »

No no, jeżeli Bzdursky to przeczyta, to niech wie, że gratuluję awansu ^^ Niech na forum zapanuje jeszcze większy porządek . ;)
TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Nadal jestem w lekkim szoku, bo nieczęsto spotykam się z tak szybkim awansem na administratora forum, ale postaram się należycie wypełniać swoje obowiązki i prowadzić forum w dobrym kierunku :)

Aha, i pamiętajcie - nie jestem zadufanym w sobie bubkiem, który będzie wykorzystywał swoją władzę do wprowadzania jakiegoś reżimu czy karał za odmienne zdanie. Na tym polega urok forum, że można podyskutować z ludźmi o odmiennych poglądach, którzy potrafią sensownie uzasadnić swój punkt widzenia, także nie ma mowy o sytuacji "dostałem bana, bo Bzduras mnie nie lubi". Nic z tych rzeczy, nadal jestem userem tego dryfującego w odmętach sieci stateczku i chciałbym być traktowany jako taki ;)

[center]WAŻNA AKTUALIZACJA![/center]

Jak już zapewne część z Was zauważyła, nowym administratorem forum został Deus Ex. Deus będzie pełnoprawnym administratorem, także ze wszystkimi problemami możecie zgłaszać się również do niego - będę miał mniej roboty :P A tak poważnie - życzymy pomyślnych wiatrów :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Diadem

Również gratuluję i życzę podejmowania samych słusznych decyzji :rad11:

Tymczasem moja kariera administratora dobiegła końca. Na forum nie może być zbyt wielu adminów (dwóch jest idealnie), więc zwolniłem miejsce dla Deus Ex'a.

Czuje się już trochę wypalony na tym stanowisku. Wszystko co chciałem osiągnąć - osiągnąłem. Wiedzę o RE mam taką, że mógłbym uczestniczyć w ogólnoświatowym konkursie na ten temat z dobrym wynikiem, a jeżeli chodzi o sprawy techniczne w obsłudze forum to również osiągnąłem wszystko co mogłem jako admin.

W pewnym sensie można powiedzieć, że jestem userem spełnionym.

Teraz pewnie rzadziej będę się pojawiał na forum, gdyż odpadnie mi trochę obowiązków, ale postaram się raz na jakiś czas napisać jakiś ciekawy artykuł (a materiałów mam sporo, tylko czasu brak :( )

Jeszcze raz gratuluję i powodzenia :rad13:
Deus Ex
Zarząd

W dniu dzisiejszym Diadem opuścił szeregi Redakcji MWRC. Piszę jednak o tym w tym temacie, gdyż od czasu swojej rezygnacji z posady Administratora, w maju zeszłego roku, zachował uprawnienia administratorskie, dzięki czemu pomagał mnie i Bzdursky'emu w wypełnianiu swoich obowiązków.

Dziękuję Ci Diadem w imieniu Forum za zasługi, które dla MWRC poczyniłeś i których nie sposób wymienić. Dziękuję za 3 lata solidnej służby (od grudnia 2007 do teraz, z niewielką przerwą). Gratuluję niezłomnej, idealistycznej i kiedy trzeba było, stanowczej postawy zasługującej na najwyższe wyróżnienia na każdym ze stanowisk, które pełniłeś, a były to przypomnę: Moderator (grudzień 2007), Redaktor (styczeń 2008) i wreszcie Administrator (kwiecień 2009). Mam nadzieję, że o nas nie zapomnisz, a jak czas pozwoli, może jeszcze zaskoczysz nas wszystkich ciekawym artykułem :).

Powodzenia i jeszcze raz dzięki.
Awatar użytkownika
Bzduras

Post autor: Bzduras »

Cóż... Diadem, wróć :'( Jego pomoc była cholernie przydatna, w końcu to on wtajemniczał mnie w arkana administratorskiej sztuki, a i jego wkład nie tylko w życie forum, ale też całą polską scenę RE był ogromny jak mój kac po sylwestrze... Mam tylko nadzieję, że nie w głowie mu wyniesienie się na dobre z forum, bo to będzie strata, którą odczuje cała polska społeczność REfanów.
Obrazek
Deus Ex
Zarząd

W dniu dzisiejszym, z różnych powodów Bzdursky opuszcza grupę Administrator.

Jednakże, nie jest to równoznaczne z całkowitym usunięciem ze stanowiska - niestety w obecnej chwili nie jest on w stanie wypełniać obowiązków w należyty sposób. Najbliższe tygodnie pokażą czy ten "okres przejściowy" przyczyni się do zmiany tego stanu rzeczy. Jeżeli Bzdursky uzna, że mimo wszystko nie może być dalej na tym stanowisku, zostanie wybrany nowy Administrator, gdyż jak napisał Diadem, Forum potrzebuje dwóch adminów.

Życzymy jednak przeciwstawienia się różnych problemom i powrotu, bo chcę Cię jeszcze widzieć wśród czerwonych :). Nie żegnamy się, a mówimy do zobaczenia.
Deus Ex
Zarząd

Ostatecznie żegnamy Bzdursky'ego jako admina. Dzięki za prawie dwuletnią służbę na rzecz Forum i za zryte teksty, zwłaszcza w ukrytych kategoriach - dajesz czadu, że nie raz mnie brzuch bolał ze śmiechu :).

Drodzy Forumowicze, teraz chciałbym powitać i przedstawić Wam nowego Administratora Forum, a raczej Panią Administrator :).

Stanowisko admina obejmuje Necraria, która przez ponad półtora roku pełniła na naszym Forum stanowisko Moderatora i znacząco na tym stanowisku się wyróżniała. Dzisiaj Nec powraca na nasz pokład zwany MWRC i będzie razem ze mną opiekować się Forum w zakresie wynikającym z kompetencji stanowiska Administratora.

Szczere gratulacje i witamy na pokładzie. Cieszę się, że będziemy mogli współpracować ;).
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 4 razy.
Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

Deus Ex, twoje marzenie o parytecie, powoli się spełnia :) Gratulacje, i zostawiam kciuka w górze. Powodzenia.
One man forced to seek REVENGE
Awatar użytkownika
Chris93

Post autor: Chris93 »

Deus Ex pisze:Stanowisko admina obejmuje Necraria, która przez ponad półtora roku pełniła na naszym Forum stanowisko Moderatora i znacząco na tym stanowisku się wyróżniała. Dzisiaj Nec powraca na nasz pokład zwany MWRC i będzie razem ze mną opiekować się Forum w zakresie wynikającym z kompetencji stanowiska Administratora.
Rzecz jasna gratuluję :D. Widać, od MWRC nie da się uciec, zawsze się do niego prędzej, czy później wróci :P (to forum jest uzależniające)
Ostatnio zmieniony śr 20 kwie, 2011 przez Chris93, łącznie zmieniany 1 raz.
Maestro

Post autor: Maestro »

Kamilu, napisałeś posta pod postem ;)

No, a wracając do tematu, gratuluję koleżance awansu i życzę wytrwałości w opiece nad Forum, a także odrobiny wyrozumiałości i niekiedy przymruzenia oka dla wesołych użytkowników :)
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Maestro pisze:przymruzenia oka dla wesołych użytkowników :)
Żartujesz? Na to nie licz. Nie u Necrarii :smiech1:

A tak w ogóle gdzie sama zainteresowana? Chcemy się w końcu przywitać :)
Ostatnio zmieniony śr 20 kwie, 2011 przez Recoil, łącznie zmieniany 1 raz.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
Necraria

Post autor: Necraria »

Melduję się :D Dziękuję ślicznie za wszystkie miłe słowa! Jest mi niezmiernie miło, iż wracam do żywych (a może raczej umarłych? :P). Tak myślałam, że prędzej, czy później to nastąpi. Nie da się MWRC włożyć do zamkniętego rozdziału w księdze życia, co to to nie.

Ze swojej strony obiecuję dać z siebie wszystko, żeby wspomagać Administrację forum i odpowiadać na potrzeby Użytkowników. Na przymrużanie oka nie ma zbytnio co liczyć, jak Recoil zauważył, ale kto wie...;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Zmiany, sugestie, propozycje, opinie”