Tak jest gdy jesteś na fermie gdzie biegają krowy itd. na samym początku gry masz drzewo koło stodoły na nim jest kartka. Na mapie pokazane są wisiorki cześć z nic (chyba siedem jest na tej farmie, a reszta na cmentarzu..
Nie chyba źle jest chyba osiem na farmie a dziewięć już dalej ale mniejsza już z tym.To ja się jeszcze w tym temacie dla przypomnienia zapytam co one dokładnie dawały,bo bodajże Punisher'a i nieskończone ammo?
Ja ogolnie nie mam pojecia co dawały ale dobrze by było wiedzieć xD
Z tego co wiem to wedlug kartki z drzewa, na farmie jest 7 (mam zaliczone) Tylko chciałbym wiedziec gdzie mniej wiecej znajduja sie te na cmentarzu żeby za dlugo nie błądzić xD
Arek pisze:Nie chyba źle jest chyba osiem na farmie a dziewięć już dalej ale mniejsza już z tym.To ja się jeszcze w tym temacie dla przypomnienia zapytam co one dokładnie dawały,bo bodajże Punisher'a i nieskończone ammo?
Nie, po prostu dawały Punisher'a za darmo
A beautiful way to become infected, alone or with others
Jeśli zestrzelisz wszystkie 15 to dostaniesz za darmo punisher'a z wykupionym pierwszym poziomem ulepszenia siły ognia. Żeby dostać broń bez ulepszenia wystarczy zestrzelić 10.
To jeszcze takie jedno pytanko.
Czy jak zestrzele te 10 albo 15 to musze isc do tego pierwszego handlarza czy u obojetnie jakiego bede mogl juz dostac nagrode??
Barry Norris - Przypominam o stosowaniu przecinków - posty stają się wtedy o wiele bardziej czytelne. Jako że już drugi raz upominam Cię z powodu braku przecinków, następny post napisany w ten sposób zostanie odpowiednio nagrodzony.
Ostatnio zmieniony ndz 27 cze, 2010 przez Serenity, łącznie zmieniany 1 raz.
No zbłądzić się nie da,generalnie potrwa to kilkanaście minut i wszystko znajdziesz.Proponowałbym temat zamknąć bo już chyba się wszystko wyjaśniło.Ewentualnie jak ktoś ma z tym wielkie problemy może nie na youtube wpisze i sprawa załatwiona .