Pomieszczenie nr. 11
- S.T.A.R.S.
Pomieszczenie nr. 11
Hmm... Nie jestem pewna, czy była już tutaj o tym mowa, ale chciałabym zapytać o pomieszczenie nr. 11. Czy jest możliwym dostać się do niego?
A jeżeli tak, to jak?
Za każdym razem kiedy gram Jill zastanawiam się nad tym...
A jeżeli tak, to jak?
Za każdym razem kiedy gram Jill zastanawiam się nad tym...
Ze 100 razy to było wałkowane. To jest sklep z odzieżą. Po przejściu gry dostajesz specjalny klucz i w zależności poziomu trudności do 5 nowych strojów dla Jill
Na Easy dostajesz 2 ciuszki (Reginy z Dino Crisis oraz ubiór S.T.A.R.S), a na Hard dostajesz 5 strojów (te same co na Easy plus nowe) Nie wiem czy dobrze rozpisałem, bo ostatnio mam małą przerwę z graniem w RE 3 
- Ty kupilem sobie wlasnie monitor, i na kartonie jest taki znaczek ze szklanka, co on oznacza?
- Że zakup trzeba opić !
- Że zakup trzeba opić !
Pamiętam, że jak przeszedłem RE 3 na ocene A i na Hardzie to dostałem 5 strojów. Jakby było B ty chyba 4 stroje itd. A na Easy zawsze dostawało się 2 stroje i każde kolejne przejście to nowy strój. Chyba, ale nie jestem pewien.
PS: I najważniejsze. Do tego sklepu nie wejdziesz jak masz wersję PC! Na Peceta możesz odrazu zmienić ubranko (są nawet 2 takie, których nie ma w wersji PSX, GC itp.)
PS: I najważniejsze. Do tego sklepu nie wejdziesz jak masz wersję PC! Na Peceta możesz odrazu zmienić ubranko (są nawet 2 takie, których nie ma w wersji PSX, GC itp.)
- Ty kupilem sobie wlasnie monitor, i na kartonie jest taki znaczek ze szklanka, co on oznacza?
- Że zakup trzeba opić !
- Że zakup trzeba opić !
Chyba, że skorzystasz z hackówPatriko6b pisze:Do tego sklepu nie wejdziesz jak masz wersję PC
Tutaj specjalny save od Lugiamar.
http://www.badongo.com/file/6008329
Ponoć da się wejść do Boutique Shop choć nie sprawdzałem, czy save działa.
Ostatnio zmieniony ndz 04 lip, 2010 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
- S.T.A.R.S.
Diadem ty masz chyba krótką pamięćDiadem pisze:Chyba, że skorzystasz z hackówPatriko6b pisze:Do tego sklepu nie wejdziesz jak masz wersję PC![]()
Tutaj specjalny save od Lugiamar.
http://www.badongo.com/file/6008329
Ponoć da się wejść do Boutique Shop choć nie sprawdzałem, czy save działa.
- Że zakup trzeba opić !
- Że zakup trzeba opić !
Zapewniam, że pamięć mam dobrąPatriko6b pisze:Diadem ty masz chyba krótką pamięćW temacie o becie RE 3 pisałeś, że jak na pierwszych drzwiach, w których trzeba użyć lockpicka użyjemy go, zanim odwiedzimy posterunek, to znajdziemy się w Bontique
(PS: spowodowane błędem gry)
To prawda o tym lockpicku, ale ja pisałem teraz o savie Lugiamar'a. Przy pomocy hacków potrafił przenosić się do dowolnej lokacji i podobno udało mu się wejść również do środka sklepu. Nie wiem, nie sprawdzałem, tylko piszę
Ostatnio zmieniony ndz 04 lip, 2010 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.