Pomieszczenie nr. 11

Awatar użytkownika
S.T.A.R.S.

Pomieszczenie nr. 11

Post autor: S.T.A.R.S. »

Hmm... Nie jestem pewna, czy była już tutaj o tym mowa, ale chciałabym zapytać o pomieszczenie nr. 11. Czy jest możliwym dostać się do niego?
A jeżeli tak, to jak?
Za każdym razem kiedy gram Jill zastanawiam się nad tym...
Awatar użytkownika
Patriko6b

Post autor: Patriko6b »

Ze 100 razy to było wałkowane. To jest sklep z odzieżą. Po przejściu gry dostajesz specjalny klucz i w zależności poziomu trudności do 5 nowych strojów dla Jill ;) Na Easy dostajesz 2 ciuszki (Reginy z Dino Crisis oraz ubiór S.T.A.R.S), a na Hard dostajesz 5 strojów (te same co na Easy plus nowe) Nie wiem czy dobrze rozpisałem, bo ostatnio mam małą przerwę z graniem w RE 3 ;)
- Ty kupilem sobie wlasnie monitor, i na kartonie jest taki znaczek ze szklanka, co on oznacza?
- Że zakup trzeba opić !
Awatar użytkownika
Szakal
Moderator

Post autor: Szakal »

A to nie było czasem tak, że za każde kolejne przejście gry dostawało się jeden strój, aż w końcu maksymalnie pięć?
Złe oko moderacji czuwa.
Awatar użytkownika
Patriko6b

Pamiętam, że jak przeszedłem RE 3 na ocene A i na Hardzie to dostałem 5 strojów. Jakby było B ty chyba 4 stroje itd. A na Easy zawsze dostawało się 2 stroje i każde kolejne przejście to nowy strój. Chyba, ale nie jestem pewien.
PS: I najważniejsze. Do tego sklepu nie wejdziesz jak masz wersję PC! Na Peceta możesz odrazu zmienić ubranko (są nawet 2 takie, których nie ma w wersji PSX, GC itp.)
- Ty kupilem sobie wlasnie monitor, i na kartonie jest taki znaczek ze szklanka, co on oznacza?
- Że zakup trzeba opić !
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Patriko6b pisze:Do tego sklepu nie wejdziesz jak masz wersję PC
Chyba, że skorzystasz z hacków :diab9:
Tutaj specjalny save od Lugiamar.
http://www.badongo.com/file/6008329

Ponoć da się wejść do Boutique Shop choć nie sprawdzałem, czy save działa.
Ostatnio zmieniony ndz 04 lip, 2010 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
S.T.A.R.S.

Post autor: S.T.A.R.S. »

Ha ha ha! No właśnie, a ja mam na PC.
I wszystkie stroje już od razu, na dzień dobry, do koloru, do wyboru.
Gierka została już ukończona kilka razy, ale do sklepu z odzieżą jak nie dało się wejść, tak nie da się dalej... :/
Awatar użytkownika
Patriko6b

Diadem pisze:
Patriko6b pisze:Do tego sklepu nie wejdziesz jak masz wersję PC
Chyba, że skorzystasz z hacków :diab9:
Tutaj specjalny save od Lugiamar.
http://www.badongo.com/file/6008329

Ponoć da się wejść do Boutique Shop choć nie sprawdzałem, czy save działa.
Diadem ty masz chyba krótką pamięć :rad10: W temacie o becie RE 3 pisałeś, że jak na pierwszych drzwiach, w których trzeba użyć lockpicka użyjemy go, zanim odwiedzimy posterunek, to znajdziemy się w Bontique :okulary2: (PS: spowodowane błędem gry) No chyba że chodzi ci, o otwarcie samych drzwi do sklepiku, to to się nie da, też pisałeś. Możemy mieć nawet klucz w ekwipunku (z hacków), ale otworzyć się tych drzwi nie da.
- Że zakup trzeba opić !
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Patriko6b pisze:Diadem ty masz chyba krótką pamięć :rad10: W temacie o becie RE 3 pisałeś, że jak na pierwszych drzwiach, w których trzeba użyć lockpicka użyjemy go, zanim odwiedzimy posterunek, to znajdziemy się w Bontique :okulary2: (PS: spowodowane błędem gry)
Zapewniam, że pamięć mam dobrą ;)

To prawda o tym lockpicku, ale ja pisałem teraz o savie Lugiamar'a. Przy pomocy hacków potrafił przenosić się do dowolnej lokacji i podobno udało mu się wejść również do środka sklepu. Nie wiem, nie sprawdzałem, tylko piszę ;) a kto chętny może sprawdzić i będzie jasność.
Ostatnio zmieniony ndz 04 lip, 2010 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Patriko6b

To chyba wtedy też ktoś z forum opisywał w dziale o becie. Sprawdziłbym ten save, ale nie mam wersji na PC :placz1: , a na memory card nie umiem przenosić :/
- Że zakup trzeba opić !
Maciek

Post autor: Maciek »

Save działa, sprawdziłem. Lecz strojów nie można na pc włożyć :smiech3:
Ostatnio zmieniony czw 15 lip, 2010 przez Maciek, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 3 Nemesis”