[pomoc]Ciuchy

Awatar użytkownika
Marcin3282

[pomoc]Ciuchy

Post autor: Marcin3282 »

Otóż mam problem z ciuchami przeszedłem gre w trybie easy i po napisach koncowych pisało mi że mam 2 kostiumy i dostałem klucz. zacząłem gre od nowa w trybie hard i tego klucza nie mam a gdy podchodze do tej przebieralni to pisze locked.. blablabla i tak dalej proszę o pomoc i wyjaśnienie :zmiesz9:
Ostatnio zmieniony sob 02 sty, 2010 przez Marcin3282, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mr.Kennedy

Post autor: Mr.Kennedy »

Sprawdzałeś w skrzyni przypadkiem?? Bo możliwe że tam jest tak jak z brońmi z Mercenaries chociaż zdaje mi się że klucz powinien być od razu w ekwipunku.
Możliwe jest też że jeśli zdobyłeś klucz na poziomie Easy to nie będziesz go miał na poziomie Hard i chyba w tym tkwi twój problem. Innego sposobu na to chyba nie ma
a Residenta 3 znam bardzo dobrze.
MrREVILPL

Post autor: MrREVILPL »

Zgadza się, to co odblokujesz na easy jest na tym poziomie, a to co na Hard na tym. To samo tyczy się trybu macenaries.
Awatar użytkownika
Marcin3282

Post autor: Marcin3282 »

aha dziękuje za pomoc :smiech6:
Leon S.Kennedy

Post autor: Leon S.Kennedy »

Ile jest dokładnie strojów w re 3
Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

3 odblokowujesz na Light Mode, 3 pozostałe na Heavy Mode. Czyli razem 6 jak mnie pamięć nie myli
One man forced to seek REVENGE
Awatar użytkownika
Patriko6b

Post autor: Patriko6b »

J.Krauser pisze:3 odblokowujesz na Light Mode, 3 pozostałe na Heavy Mode. Czyli razem 6 jak mnie pamięć nie myli
To Cię pamięć pomyliła :P
Jak przejdziesz gre na Easy, to dostaniesz 2 stroje (strój Reginy z Dino Crisis i ubiór STARS), a jak na Hard to dostaniesz 5 strojów, te same co na Easy plus: Jill Disco, ubiór policyjny (taka mini spódniczka) i taki strój ze skóry (czarny).
PS: Tysiące razy to już było na forum ;)

EDIT//: Na wersji PC stroje masz odrazu przy włączaniu gry i są nawet 2 takie, których nie ma na innych konsolkach.
Ostatnio zmieniony wt 20 lip, 2010 przez Patriko6b, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ty kupilem sobie wlasnie monitor, i na kartonie jest taki znaczek ze szklanka, co on oznacza?
- Że zakup trzeba opić !
Leon S.Kennedy

Post autor: Leon S.Kennedy »

Dzieki !

Deus Ex: Podziękowania lepiej składać na PM.
Ostatnio zmieniony wt 20 lip, 2010 przez Leon S.Kennedy, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 3 Nemesis”