Postaram się troche wyjaśnić
Paul pisze:Kwestia Sherry
co to ma wspólnego z weskerem ??
Paul pisze:Kim jest Ada? Przybliżenie wątku tej postaci
Ada to dziewczyna Johna naukowca umbrelli pracującego w chicago, który został przeniesiony do raccoon city, a także jest szpiegiem umbrelli
Paul pisze:Jak doszło do epidemii wirusa w posiadłości? Zrobił to Marcus i co? Tylko tyle?
Chyba tylko tyle ale nie wiem
Paul pisze: Czy Ada była częstym gościem w laboratoriach Umbrelli? John pisze do niej nieszczegółowo, jakby we wszystkim się orientowała...
Była szpiegiem umbrelli więc często była w laboratoriach
Paul pisze:Kim jest HUNK? Co się stało z Nicolaiem? Billym, Barrym, Carlosem, Rebeccą?
HUNK to komandos umbrelli wysłany by zabrać g virusa. Nikolai wikitował w re3 w scenariuszu A, wątki pozostałych postaci są niewyjaśnione
Paul pisze: Co robiła Claire po RE: CV? Co ze Stevem?
Nie wyjaśnione
Paul pisze: Jak Ada przeżyła spotkanie z MR.X z RE 2? Jak zdobyła antidotum na G virusa, którym została zarażona?
Prawdopodobnie straciła tylko przytomność a leon noob myślał, że zaliczyła zgon. Ona nie została zarażona wirusem.
Paul pisze: Jak i kiedy Birkin zainfekował Sherry?
W re2 w scenariuszu claire A gdy shery wypadła z szybu i straciła przytomność birkin wpuścił jej mutanta, który ją zatruł
Paul pisze: Różne nieścisłości fabularne między RE 2, a RE 3...
Jakie ??
Paul pisze:Szczegóły projektu W., osoba wciąż ponoć istniejącego Alexa Weskera...
Co to jest projekt W?? opowiedz mi o tym
Paul pisze: Przebieg infekcji Raccon City i układy Birkina z rządem USA, walka żołnierzy USA z Tyrantami T-101...
przebieg infekcji masz opisany gdzieś na forum o ile wiem to birkin miał układy z szefem policji w raccoon, gdzie do cholery walczyli żołnierze z tyrantami ??
Paul pisze: Czy Jack Krauser przeżył? W mercach po ukończeniu nim trybu pokazany zostaje art, w którym wygląda na to, że przeżył, miał nawet zdrową rękę...
tego artu nie widziałem
Farewell to my life...
Farewell to my home...
This is my last change for survival...
My last escape...