J.Krauser pisze:Ja też Rebbeci nie ratowałem.
Nawet nie wiesz ile teraz straciłeś w moich oczach... xD (żart)
No cóż, Krauser nie miał zbyt dobrych kontaktów z kobietami - Ashley porwał, Ade chciał zabić, chyba tylko Manuelę tak trochę polubił...
Swoją drogą (takie moje powiedzenie), ja na początku zastanawiałem się, czy na pewno strzelać z Pythona (bo już go miałem - przyp.), co mnie tam życie jakiegoś członka Bravo Team... I tak wszyscy już nie żyją, oprócz Enrico (do czasu xD), Widząc pannę Chambers w RE: Remake, strzelałbym bez zastanowienia, a potem pokazał jej mojego "pythona" xD
J.Krauser pisze:Zbereźnik : )
No tak trochę ze mnie jest xD
Edit:
A nie, jednak pamiętam, gdy uciekniemy do pokoju z serum, słychać krzyk zabitej Rebecci... Niezapomniane "REEEBBBBECCAAAAA" Chrisa...
Edit 2:
O, a oto dowód moich powyższych słów, co do scenki w bibliotece:
RE 1 - All scenes
Przewińcie i oglądajcie wszystkie "spotkania" Huntera z Rebeccą od 2:15- 3:53... W bibliotece, jeśli wyjdziemy i wejdziemy do niej znowu, hunter ucina głowę pannie Chambers! Mocne!
Dowiedziałem się, że do tego spotkania można doprowadzić, jeśli na poziomie 2f znajdziemy Richarda i pozwolimy mu umrzeć (tj. umrze przed naszym przybyciem)...
W dodatku, jeśli do pokoju z serum przybędziemy szybko, Rebbece znajdziemy skuloną przy łóżku, a Huntera na zewnątrz tego pokoju... Jeśli ciut wolniej - Rebecca będzie pod schodami.
UWAGA!
Jeśli chcemy spotkanie pod schodami, należy pamiętać, by przy pierwszym spotkaniu z Rebeccą w pokoju z serum nie pozwolić jej iść z nami!
Wygląda na to, że z RE 1 jeszcze trochę się pobawię, by doprowadzić do spotkania w bibliotece...
Przepraszam, że edituję tyle razy, mam problem z klawiaturą...