[Fan - Video] Raccoon City Chronicles

Opowiadania, wiersze, filmy, komiksy, rysunki, stroje, kolekcje...
REfan

[Fan - Video] Raccoon City Chronicles

Post autor: REfan »

Wiem że może sprawa wydarzeń w Raccoon City to temat oklepany ostro na forum ale znalazłem świetny filmik przedstawiający wydarzenia które miały miejsce w tymże mieście w formie 24-częściowego filmu... Na uwagę zasługuje przede wszystkim świetny montaż i naprawdę ogląda się to jak dobry serial... Jak ktoś ma wolną chwilkę to polecam obejrzeć... Chętnie podyskutuje nt. owego dzieła więc jak coś to piszcie swoje wrażenia... Wrzucam link do pierwszej części a jak ktoś ma ochotę to resztę sam Sobie znajdzie...

http://www.youtube.com/watch?v=PkUFLeCyniQ
Awatar użytkownika
Paul

Post autor: Paul »

Hmmm... Pomieszanie cut'scenek z nowych odsłon ze starymi nie dobrze się komponuje, ale dla kogoś, kto nie jest zorientowany w tym, co tam dokładnie zaszło, to może być nawet ciekawe...
Ostatnio zmieniony śr 25 sie, 2010 przez Paul, łącznie zmieniany 2 razy.
REfan

Paul pisze:Pomieszanie cut'scenek z nowych odsłon ze starymi nie dobrze się komponuje, ale dla kogoś, kto nie jest zorientowany w tym, co tam dokładnie zaszło, to może być nawet ciekawe...
Dlaczego tak twierdzisz Ja się doskonale orientuję w serii RE a filmik bardzo Mi się podobał... Szczególnie zakończenie... [UWAGA SPOILER!!!] Połączenie wszystkich sekwencji pokazujących wybuch Raccoon City... Dla Mnie Wow... [KONIEC SPOILERA!!!] Ale to twoje zdanie i masz do niego pełne prawo... :rad13:
mekeka

Post autor: mekeka »

Fajny filmik na prawde daje rade nie widziałem takich zlepień z wszystkich części :rad6:
REfan

Filmik jest czadowy... Stanowi zlepek praktycznie wszystkich scen mających miejsce w Raccoon City... Polecam chociaż obejrzeć 23 część jeżeli ktoś nie ma czasu na oglądanie całości...

Widzę że nie ma zainteresowania tematem więc proszę moderatorów albo kogoś odpowiedzialnego za to forum o zamknięcie tematu co by nie robić śmietnika...
Ostatnio zmieniony pt 03 wrz, 2010 przez REfan, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fan Area”