Patch v1.1 do wersji europejskiej
HanPL pisze:A ja się nie moge doczekac aż głos z tostera to wszysko zobaczy..![]()
Zobaczyl nawet Admin... Pokasowalem to i owo, osty tez chcialem wstawic, ale jak sie okazalo, ze tyle ich ma byc, odechcialo mi sie... Potraktujcie to zatem za przestroge na przyszlosc i wiecej mi tu takich jazd nie robcie, bo nie bede tak wyrozumialy jak teraz...
PS. Zycze wszystkim powodzenia z patchem (tak by chociaz cos na temat bylo
bardzo prosze o pomoc w tresci mojego poprzedniego postu. bardzo prosze....
Głos z tostera: jeśli ktoś będzie chciał/mógł ci pomóc to na pewno to zrobi
[ Dodano: Pią Kwi 27, 2007 21:52 ]
Mam dalej problem z zainstalowaniem tego patcha...mam europejska wersje gry i od nowa instaluje gre.od razu patcha instaluje(wszystko elegancko sie instaluje),potem robie cracka i gra wlacza sie bez patcha,ze stara grafika...bardzo prosze o pomoc poniewaz nie wiem co robic....pozdrawiam i dzieki z gory.
[ Dodano: Sob Kwi 28, 2007 1:44 ]
Z gory dzieki ze wogule ktos odpisal bo myslalem ze juz nikt mi nie pomoze...niestety link do strony ktora podales nie dziala...czyli musze po prostu innego cracka wgrac do gry?...ok sprubuje...dzieki i pozdrawiam
Głos z tostera: jeśli ktoś będzie chciał/mógł ci pomóc to na pewno to zrobi
[ Dodano: Pią Kwi 27, 2007 21:52 ]
Mam dalej problem z zainstalowaniem tego patcha...mam europejska wersje gry i od nowa instaluje gre.od razu patcha instaluje(wszystko elegancko sie instaluje),potem robie cracka i gra wlacza sie bez patcha,ze stara grafika...bardzo prosze o pomoc poniewaz nie wiem co robic....pozdrawiam i dzieki z gory.
[ Dodano: Sob Kwi 28, 2007 1:44 ]
Z gory dzieki ze wogule ktos odpisal bo myslalem ze juz nikt mi nie pomoze...niestety link do strony ktora podales nie dziala...czyli musze po prostu innego cracka wgrac do gry?...ok sprubuje...dzieki i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Jaro7, łącznie zmieniany 1 raz.
miałem ten sam problem, ale była to wina cracka.
edit: teraz działa
pomógł mi podpunkt 7.Mr_Zombie pisze: http://z6.invisionfree.com/Resident_E ... plikami...
edit: teraz działa
Ostatnio zmieniony sob 28 kwie, 2007 przez kLn, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja mam ciągle to samo http://img263.imageshack.us/img263/8906/gwnomw6.png
What I can do??
What I can do??
Dzieki za wasze porady, teraz se moge grac z wypasiona graficzka
, fajna atmosfer zwlaszcza w zamku, mily tez regenerator ktoremu sie teraz swieca oczy i ktory mysli tylko o tym zeby nas zjesc 
Ostatnio zmieniony wt 01 maja, 2007 przez lemur, łącznie zmieniany 1 raz.
Na GameFAQs znalazłem również poradę, że przy instalacji gry i patcha (czyli jeszcze przed instalacja gry) musisz mieć ok. 8-9gb wolnego, by wszystko mogło się tam spokojnie ułożyć (sama gra wymaga wprawdzie tylko 4,5gb, jednak potrzebne jest dodatkowe miejsce na wypakowanie wszystkiego; dodatkowo sam patch to również jeden wielki spakowany zestaw plików, więc również potrzeba mu miejsca na tymczasowe wypakowanie). Nie wiem, na ile jest to prawda, ale ponoć niektórym to pomogło.
-
Dark Prince
Patch uaktualnia RE4 do takiej jaka była na PS2. A tylko graficznie się różniło, więc...
Głos z tostera: Niero już odpowiedział na pytanie, po co robisz to po raz drugi ?
Głos z tostera: Niero już odpowiedział na pytanie, po co robisz to po raz drugi ?
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Dark Prince, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam Wszystkich
Pomimo iż czytałem cały ten topic to mam problem z zainstalowaniem patcha
Mam europejska wersję gry, instalator po rosyjsku, a w grze do wyboru języki : rosyjski, włoski, hiszpański, niemiecki i francuski
.
Gdy chce zainstalowac patcha wyskakuje mi
"No game requiring an update is installed on this computer".
Próbowałem już na wszystkie sposoby i nic.
Jeśli ktoś wie co zrobić to proszę o pomoc.
Pomimo iż czytałem cały ten topic to mam problem z zainstalowaniem patcha
Mam europejska wersję gry, instalator po rosyjsku, a w grze do wyboru języki : rosyjski, włoski, hiszpański, niemiecki i francuski
Ostatnio zmieniony czw 03 maja, 2007 przez sinner, łącznie zmieniany 2 razy.
Po zainstalowaniu gry NIE WGRYWAJ CRACKA! Musisz miec ORYGINALNY EXEsinner pisze:Witam Wszystkich
Pomimo iż czytałem cały ten topic to mam problem z zainstalowaniem patcha![]()
Mam europejska wersję gry, instalator po rosyjsku, a w grze do wyboru języki : rosyjski, włoski, hiszpański, niemiecki i francuski![]()
![]()
.
Mialem ten sam blad a po wgraniu oryginalnego execa wszystko pieknie sie zpatchowalo
Pozniej crack 1.1.0 i smiga
Sory, że nie edytuje poprzedniego posta, ale jak bym zedytował to by nikt tego nie zobaczył.
Rzeczywiście ten link jest zły, ale kilka postów wyżej jest mój post i tam jest dobry.
Pomóżcie, bo sie potne już nie moge dłużej czekac

Rzeczywiście ten link jest zły, ale kilka postów wyżej jest mój post i tam jest dobry.
Pomóżcie, bo sie potne już nie moge dłużej czekac
Ostatnio zmieniony pt 04 maja, 2007 przez kaspa, łącznie zmieniany 1 raz.
Próbowałem już tak i dalej nic. Ktoś wyżej pisał ze trzeba odmówić zrobienia skrótu na pulpicie podczas instalacji, a u mnie nie ma wogóle takiej opcji. Gra instaluje się i sama bez pytania dodaje skrót na pulpit i do paska menu, więc może w tym tkwi mój problemRain pisze: Po zainstalowaniu gry NIE WGRYWAJ CRACKA! Musisz miec ORYGINALNY EXE
Mialem ten sam blad a po wgraniu oryginalnego execa wszystko pieknie sie zpatchowalo
Pozniej crack 1.1.0 i smiga
Witam, jestem tu nowy czytałem cały temat i było pytanie co zrobić jak po zainstalowaniu patcha tekstury są czarne nic nie widać tylko poszczególne obiekty. Ja mam taki problem sterowniki i directx'a przeinstalowałem nie wiem co robić.
[ Dodano: 10 Maj 2007 13:01 ]
No dobra gra chodzi patch zainstalowany, ale ja różnicy nie widzę. Dziwne co nie?
[ Dodano: 10 Maj 2007 13:01 ]
No dobra gra chodzi patch zainstalowany, ale ja różnicy nie widzę. Dziwne co nie?