Jęki zombie

Awatar użytkownika
DoubleFace

Jęki zombie

Post autor: DoubleFace »

Pewnego razu grałem sobie w Residenta 2, by pokazać kumplowi "z czym to się je". Jego uwagę zwróciły odgłosy wydawane przez przeciwników. Jako, że miał doświadczenie z częścią trzecią, dosyć rozśmieszyły go pojękiwania truposzy. Sam zwróciłem na tą uwagę i cóż. Wnioski są takie, że w porównaniu z takimi Lickerami zombie brzmią komicznie. Jeden stęka jakby miał zatwardzenie. Drugi przy zdychaniu jęczy jakby miał usta zatkane watą. A kobieta-zombie już totalnie mnie rozwala. Na szczęście nie pojawia się za często, bo by mi uszy zwiędły. Nie wiem jak tu ma się tworzyć atmosfera strachu. A wy, co sądzicie o udźwiękowianiu Naszych najpospolitszych przeciwników?
MrREVILPL

Post autor: MrREVILPL »

Jak byłem mały to tych jęków bałem się najbardziej teraz to olewam. :smiech6:
Awatar użytkownika
Patriko6b

Post autor: Patriko6b »

Jeden zombiaczek w RE 3, który w jakiejś alejce wstaje i jęczy coś w stylu "ojj" ;D
A co do RE 2 to kobieta zombie jest epicka :smiech2: A reszta jęczy jakby mieli po 70 lat.
- Ty kupilem sobie wlasnie monitor, i na kartonie jest taki znaczek ze szklanka, co on oznacza?
- Że zakup trzeba opić !
Awatar użytkownika
Kokonauta-PL

Post autor: Kokonauta-PL »

Resident Evil 1-3 jest to klasyk i także dla nas prawie że zabytek więc nie róbmy sobie jaj że jakich to dźwięków zombie nie wydają...miał byś z 7 lat i byś patrzał jak ktoś steruje postacią i strzela do zombie'ch to byś teraz tego posta nie napisał bo fabuła się liczy a nie wasze "Jęki zombie"... Pozdrawiam
Awatar użytkownika
WESKER-DL

Post autor: WESKER-DL »

Najlepszy jęk zombie występuje w Outbreakach ;)
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Awatar użytkownika
daaaamin

Post autor: daaaamin »

Moim zdaniem jest dość dobrze. Chociaż brzmią trochę jak krowy...
Peace Through Power, Kids!
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

No może bez przesady.Jęki zombie i innych stworów,to coś co jest bardzo klimatyczne dla RE.Biegając po spustoszałym,przez ludzi ;P,Raccon City słyszymy w oddali jęki zombie,można poczuć na skórze taki ciekawy dreszczyk.Teraz osobiście mi tego brakuje,pomimo,że nie było to jakieś może rewelacyjne.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

Arek, jak będziesz ziewać to zacznij jęczeć :) Gwarantuje taki sam efekt :rad6:
One man forced to seek REVENGE
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Ok spróbuje tak jak mówisz :smiech7: .Proponuje zrobić ankietę,w której części według userów były najlepsze jęki,bez skojarzeń...W każdym bądź razie faktycznie,że brzmiały trochę jak odgłosy starszego pana,ale nie było tak źle.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
daaaamin

Post autor: daaaamin »

No cóż w poprzednich częściach liczył się chociaż strach, a nie morze przeciwników, którzy tak na dłuższą metę - byli ludźmi (RE4)...
Peace Through Power, Kids!
Awatar użytkownika
Mauser

Post autor: Mauser »

[Popieram daaamina !!! Ma rację !!! Stare Residenty były naprawdę świetne :) Ten klimat... :)
My warriors scream to me !! Death Metal Victory !!
Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur »

Epicki temat:D Grunt, że jęki są płytkie i stonowane. Przez co na dłuższą metę nie denerwują. Nie ma nic gorszego jak okrzyki bojowe przeciwników i ich komendy słyszane po raz tysięczny (np. okrzyk szefa łotrzyków w Diablo 2 ech... :zlosc2: ) .. Piski i wysokie tony też potrafią zabijać powoli;) Także w przypadku RE2 wbrew pozorom - jest się z czego cieszyć;)
Sorry but, it looks like your party... has been cancelled. :mg:
Awatar użytkownika
D-M

Post autor: D-M »

kiedyś właśnie klimatyczne byly ryki zombiaków w tych najstarszych odsłonach, w cz.1 brzmiały troche jak po pijaku wycie: "AAAAAAAAAAAAAAA"... :smiech5: w Dwójce też nielicho jęczą :smiech3:

Szakal: Zacznij używać interpunkcji i dużych liter tam gdzie trzeba.
Ostatnio zmieniony pt 01 lip, 2011 przez D-M, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 2”