Bonusy za zabicie Nemesisa na poziomie Hard

Awatar użytkownika
Krauser95

Post autor: Krauser95 »

Hej powiedzcie jak to sie ma sprawa z tymi częściami do broni np. które spotkanie to która częśc lub czy zdobycie części zalezy od tego który raz walczymu czy która to walka
:rad10:

[ Dodano: 21 Mar 2008 15:05 ]
w sensie zdobycie części do broni zależy od MOMENTU w którym spotykamy nemka czy od tego KTÓRY raz walczymy :bitwa1: :bitwa5:
Resident Evil Remake RZĄDZI!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Nemesis US

Post autor: Nemesis US »

To znaczy wydaję mi się, że jest to zależne od liczby pomyślnie stoczonych przez nas walk z nim, ja walczyłem z nim kilka razy (nie za każdmy razem, gdy go napotkałem) i za dwie pierwsze walki dostałem dwa zestawy elementów dla usprawnionego handgun'a, więc nie powinna mieć miejsca sytuacja, że pokonasz go i otrzymasz jedną część, a przy pojedynku, który stoczysz z nim w przypadku kiedy odbywa się on po np. dwóch spotkaniach z nim będzie coś innego. Nie, zawsze dostajesz po kolei zestawy części, liczy się ilość pomyślnie stoczonych walk. Sam jeszcze raz muszę sie upewnić, ale na pewno jest tak.
Ostatnio zmieniony pt 21 mar, 2008 przez Nemesis US, łącznie zmieniany 1 raz.
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Jest tak jak mówi NEMESIS US. Bedziesz otrzymywać bonusy w takiej kolejności : przy pierwszym zabiciu dostajesz elementy do Eagle , za drugim dalsze do tej samej broni. Trzecie zabicie to 3x Faid Aid Spray. Dalsze dwa to elementy do m37 (taki shotgun), następne zabicie to znowu 3x FA Spray, ostatnie (siódme) to bajer- nieskończoność to wybranej przez siebie broni. Innymi słowy, jeśli zabijesz Nemka w laboratorium nie dostaniesz infinite ammo do broni, bo to kolejne zabicia decydują. Nie należy kojarzyć danego bajeru z miejscem gdzie można ubić Nemka tylko z jego kolejną "śmiercią" :rad11:
Ostatnio zmieniony pt 21 mar, 2008 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 2 razy.
MrREVILPL

Post autor: MrREVILPL »

Za siódmym razem można też dostać karabin maszynowy m4 :okulary3:
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

revil92 pisze:Za siódmym razem można też dostać karabin maszynowy m4 :okulary3:
O tym nie wiedziałem :rad11: . A od czego zależy co dostaniemy? Od poczynań w grze (czyli wybierania opcji walczymy, uciekamy, traktujemy prądem, ...)? I czy ów karabin ma nieskończoną amunicję?
Swoją drogą, uważam, że m4 jest mniej przydatny. Infinte ammo do Mine Throwera robi niezłą zadymę. Zresztą, strzelanie z Mine Throwera to fajna zabawa, m4 dość szybko się nudzi...
MrREVILPL

Karbin dostajesz bez nieskończonej amunicji :rad10:
Kamilos

Post autor: Kamilos »

Ten karabin dostaje się podczas 7 pokonania nemka po pierwszej grze od zainstalowania RE3 (na Hardzie of Course a przynajmniej tak mi sie wydaje ale mogę się mylić)
MrREVILPL

ja przeszedłem residenta chyba z 100 raz gdy dostałem ten karabin

[ Dodano: 25 Mar 2008 19:49 ]
Wesker- Dark Life napewno by wiedział co zrobic bo ja to niepamiętam co zrobiłem aby go mieć ale mogę dać sobie rękę uciąć że na 100% był za 7 razem Jak pokonałem nemka
Ostatnio zmieniony wt 25 mar, 2008 przez MrREVILPL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

Assault Rifle dostaniemy, gdy gramy na HARD po raz pierwszy i zabijemy Nemesisa siedem razy.
Infinite ammo dostaniemy, gdy gramy na HARD po raz drugi, trzeci itd. i zabijemy Nemesisa również siedem razy.
MrREVILPL

Mówię wam ,że dostałem go napewno nie za 1 razem ja już grałem chyba za 100 podejściem jak go dostałem
Awatar użytkownika
Diadem

Post autor: Diadem »

"What Nemesis 'drops':

1st - EAGLE Parts A
2nd - EAGLE Parts B
3rd - First Aid Box
4th - M37 Parts A
5th - M37 Parts B
6th - First Aid Box
7th - A) Assault Rifle - if you're playing a new game.
B) Infinite Bullets Kit - if you're playing from the 'Next Game' save."

Cytat z:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin ... 31704/6552

Karabin dostajemy, gdy gramy po raz pierwszy po zainstalowaniu gry (gdy odblokowujemy epilog Jill). Kolejne gry powinny nam już przynieść nieskończoną amunicję.
Ostatnio zmieniony śr 26 mar, 2008 przez Diadem, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
ogurki

Post autor: ogurki »

revil92 pisze:Mówię wam ,że dostałem go napewno nie za 1 razem ja już grałem chyba za 100 podejściem jak go dostałem
Może dlatego że zainstalowałeś ponownie grę (ewentualnie wykasowałeś save-y)?
شممشؤا شم شنلاش
MrREVILPL

Możliwe bo pamiętam, że chyba kasowałem save-y
Kamilos

Post autor: Kamilos »

Czyli jednak sie nie myliłem że przy pierwszej grze po 7 zwycięstwach w walce z nemkiem :)
MrREVILPL

Możliwe lecz zostaję przy swojej wersji nadal. Ja myślę, że temat można zamknąć bo wszystko zostało opisane :rad2:

Necraria: Zgadzam się z sugestią. Zamykam.
Ostatnio zmieniony czw 27 mar, 2008 przez MrREVILPL, łącznie zmieniany 1 raz.
fanre3

walka z hutnerem 121

Post autor: fanre3 »

mam pytanie czy jeżeli zabije hutnera121 w posterunku policji to dostane częsci do tego pistoletu

PS.to jest 1 spotkanie z hutnerem 121

z góry dzienks famre3

Szakal: Nie ma potrzeby zakładać nowego tematu. Przenoszę. I używaj interpunkcji i dużych liter!
Ostatnio zmieniony ndz 30 sty, 2011 przez fanre3, łącznie zmieniany 1 raz.
re3 czy re4 pytanie
Awatar użytkownika
Chris93

Post autor: Chris93 »

fanre3 pisze:mam pytanie czy jeżeli zabije hutnera121 w posterunku policji to dostane częsci do tego pistoletu
Pierwsze słyszę, aby Hunter pojawiał się na posterunku policji :rad12:. Części do pistoletu dostajesz za zabicie Nemesis'a na poziomie trudności hard ;).
fanre3

yyy mam 2 opcje enter the police stadion i fight the monster czy to wogule hutner??
re3 czy re4 pytanie
Awatar użytkownika
Szakal
Moderator

Post autor: Szakal »

To jest Nemesis :crazy: . Kolejny równie niechlujny post skończy się dla Ciebie ostem.
Złe oko moderacji czuwa.
fanre3

ale dostane broń czy nie???
re3 czy re4 pytanie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 3 Nemesis”