Ogólne dyskusje

Robert

Post autor: Robert »

Mam do kogoś pytanie jest możliwość aby był celownik w łuku dla Shevy czy to raczej nie jest możliwe ?
Awatar użytkownika
Kratos

Post autor: Kratos »

Robert pisze:Mam do kogoś pytanie jest możliwość aby był celownik w łuku dla Shevy czy to raczej nie jest możliwe ?
Jeśli chodzi o konsole to nie ma takiej możliwości , jeśli chodzi o komputery to pewnie istnieją jakieś mody które to umożliwiają .
Robert

Jeszcze jedno pytanie na niektórych filmach na YouTube grająca postać posiada nieskończoną amunicję to są kody na PC czy o co chodzi ja posiadam Playstation 3 i jedyną nieskończoną broń to mam łuk.
Awatar użytkownika
Kratos

Post autor: Kratos »

Robert pisze:Jeszcze jedno pytanie na niektórych filmach na YouTube grająca postać posiada nieskończoną amunicję to są kody na PC czy o co chodzi ja posiadam Playstation 3 i jedyną nieskończoną broń to mam łuk.
Wszystkie bronie prócz granatnika mogą mieć nieskończoność amunicji wystarczy przerobić daną broń na maxa i za punkty w bonus features kupić nielimitowaną amunicję do broni .
Polken

Post autor: Polken »

Mozna zmienić sterowanie w wersji na PC?
Robert

Jak u mnie na Playstation 3 można zmienić sterowanie to na Pecetach tym bardziej musi się dać.

[ Dodano: 09 Lut 2011 09:52 ]
Kratos jeśli napisałeś za punkty to masz na myśli pieniądze które się zbiera w grze ponieważ nie rozumiem za bardzo o co chodzi ?
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Chodzi o punkty, które zdobywasz za przejście konkretnych chapterów (na końcu masz rozpiskę z oceną i sumą punktów, która z nich wynika). Możesz za nie kupować właśnie m.in. infinity ammo.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Robert

Dobra Dziękuję Ci tyle czasu już w piątą część gram i dopiero teraz wiem o co chodzi w czwórce łatwiej było się połapać.
Awatar użytkownika
Oscark

Post autor: Oscark »

Recoil pisze:Chodzi o punkty, które zdobywasz za przejście konkretnych chapterów (na końcu masz rozpiskę z oceną i sumą punktów, która z nich wynika). Możesz za nie kupować właśnie m.in. infinity ammo.
Później, jak dopadniesz do mercsów, będziesz miał tych punktów tak dużo, że nie będziesz miał na co je wydać ;)
Steam: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia :)
Polken

Możesz napisać w jaki sposób można zmienić to sterowanie?
Salvin

Post autor: Salvin »

A możesz bardziej rozwinąć swoją wypowiedź. Co masz na myśli pisząc o zmianie sterowania. Zmiana ustawień klawiatury, czy możliwość podłączenia pada. Zarówno jedno jak i drugie jest wykonalne. Wszystko jest w opcjach gry.
Polken

Więc tak, mam pada od PS2 (Dual Shock 2) i przejściówkę, wszystko fajnie śmiga tylko chciałbym zmienić sterowanie na swoje...ii nie działają mi strzałki (góra, dół, lewo, prawo), a chciałbym zmieniać bronie jak w wersji na PS3, wiesz..."szybka zmiana broni" ;)
Awatar użytkownika
mentos

Post autor: mentos »

Użyj emulatora pada od xboxa. Xinput czy jakoś tak.
Polken

mentos pisze:Użyj emulatora pada od xboxa. Xinput czy jakoś tak.
Dzięki, wszystko działa jak należy. :)

Edit@
Mógłby ktoś napisać jakie jest sterowanie w wersji na PS3? którym sie namierza, strzela itd
Ostatnio zmieniony sob 12 lut, 2011 przez Polken, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mentos

Post autor: mentos »

W opcjach przecież jest zmiana sterowania i najlepiej od razu wybrać te z RE4 Type A chyba, bo reszta jest niewygodna.
Correy

Post autor: Correy »

Mam takie pytanie spotkałem ostatnio faceta który zajadał złote jaja i niby nic takiego ale miał ich niekończoną ilość. Nieskończone amo ok ale jaja. Nie znalazłem żadnych wskazówek jak to zrobić ?
Awatar użytkownika
Oscark

Post autor: Oscark »

To jest cheat - za pomocą trainera Wilsonsa jesteś w stanie zrobić takie coś.
Steam: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia :)
Awatar użytkownika
PaLa

Post autor: PaLa »

Tak samo zawsze zastanawialo mnie jak mozna przejsc Chapter 1 w mniej niz 10 sekund :pff2:
"Umowy nie było, forsy też nie będzie"
Maestro

Post autor: Maestro »

Właśnie. I dlaczego Capcom nic nie robi z kolesiami, którzy w sieciowych rankingach maja czas ukończenia chaptera rzędu 8 sekund. Przecież w normalnym trybie to niewykonalne, widać że to cheaterzy... :/
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Na XBOX 360 mają zero sekund. Chyba ich jedyną satysfakcją jest to, że wiedzą jak to zrobić.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 5”