Ogólne dyskusje
W mercsach jest podobnie - wyniki kilku milionowe sa niemozliwe - maximum wyniku wynosi ~1,5 miliona. Musielibyście jednak zabijać każdego przeciwnika wręcz, ciagle miec czas kombo, na koniec mieć 7 minut 20 sekund + 750 sekund (5*150). To też właściwie jest niemożliwe, więc max dla zwykłych najemników wynosi około milion. Zresztą widać też cheaterów po tym, że w duo mają oni jedyny wynik (a każdy powinien mieć w parze ten sam wynik).
Steam: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia
Szczecin pozdrawia
Niekoniecznie bo jeżeli jeden z nich zrobił później (grając duo) lepszy wynik ale z innym partnerem to już przesunie się w tabeli.Oscark pisze: Zresztą widać też cheaterów po tym, że w duo mają oni jedyny wynik (a każdy powinien mieć w parze ten sam wynik).
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Ale mimo wszystko, najlepsze wyniki powinny być obok siebie, przykładowo : pan A i pan B zrobią 1,5 mln, i są obok. Później pan B zagra z panem C, i zrobią 2 mln, i załóżmy że to najlepszy wynik. I onaj powinni byc na szczycie listy, niezależnie czy graja potem z kiims innym czy nie. Wyniki w duo powinny być ustawione parami.
Mam pytanie w menu gry można obejrzeć sobie figurki postaci co się stanie jeśli zbierze się je wszystkie w czwartej części dostawało się pieniądze a w tej co wie może ktoś ? I jeszce jedno pytanie w czwartej części za zdobycie pięciu gwiazdek każdą postacią w trybie Mercenaries dostawało się Handcannon a w piątej części zdobywa się jakąś broń ?
Dostaniesz stosownego achievementa (na X360) lub trofeum (na PS3)Robert pisze:Mam pytanie w menu gry można obejrzeć sobie figurki postaci co się stanie jeśli zbierze się je wszystkie w czwartej części dostawało się pieniądze a w tej co wie może ktoś ?
Im lepsza ocena tym więcej dostajesz kasy na bonusy w RE5 (figurki, nieskończona amunicja do danej broni).Robert pisze:I jeszce jedno pytanie w czwartej części za zdobycie pięciu gwiazdek każdą postacią w trybie Mercenaries dostawało się Handcannon a w piątej części zdobywa się jakąś broń ?
Ostatnio zmieniony ndz 13 lut, 2011 przez Chris93, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję Ci za pomoc ale znowu problem chodzi mi o kryształ właściwie to o białe serce gdzie je można odszukać wiem że takie serce jest ponieważ oglądałem filmik na YouTube jak ktoś pokazywał wszystkie kryształy to serce wygląda identycznie jak to które zostawia po sobie ten duży żuk tylko że ono jest żółte a nie białe albo to które zostawia po sobie ten indianin w wiosce tylko że on zostawia niebieskie albo jest też zielone takie jak zostawia po sobie ten nietoperz w ruinach no i jeszcze czerwone które zostawiają po sobie te takie potwory które są w laboratorium za szybą tylko teraz właśnie jak ktoś wie gdzie można odszukać białe serce ?
Recoil: Interpunkcja zdecydowanie ułatwi czytanie Twoich postów.
Recoil: Interpunkcja zdecydowanie ułatwi czytanie Twoich postów.
Ostatnio zmieniony czw 03 mar, 2011 przez Robert, łącznie zmieniany 1 raz.
A potem podbiec do niego od tylu i walka praktycznie skonczonamentos pisze:W wulkanie to walka jest bardzo prosta. Trzeba tylko pamiętać by odsunąć się na kraniec tej "wysepki" kiedy Wesker zaczyna robić ten wir wbijając łapy w ziemię.
Steam: osssqr
Szczecin pozdrawia
Szczecin pozdrawia