Ogólne dyskusje

Awatar użytkownika
Oscark

Post autor: Oscark »

W mercsach jest podobnie - wyniki kilku milionowe sa niemozliwe - maximum wyniku wynosi ~1,5 miliona. Musielibyście jednak zabijać każdego przeciwnika wręcz, ciagle miec czas kombo, na koniec mieć 7 minut 20 sekund + 750 sekund (5*150). To też właściwie jest niemożliwe, więc max dla zwykłych najemników wynosi około milion. Zresztą widać też cheaterów po tym, że w duo mają oni jedyny wynik (a każdy powinien mieć w parze ten sam wynik).
Steam: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia :)
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Oscark pisze: Zresztą widać też cheaterów po tym, że w duo mają oni jedyny wynik (a każdy powinien mieć w parze ten sam wynik).
Niekoniecznie bo jeżeli jeden z nich zrobił później (grając duo) lepszy wynik ale z innym partnerem to już przesunie się w tabeli.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Awatar użytkownika
Oscark

Ale tak czy tak w tych wysokich kazdy powinien miec odpowiednika - mowimy o wysokich, milionowych wynikach.
Maestro

Post autor: Maestro »

Ale mimo wszystko, najlepsze wyniki powinny być obok siebie, przykładowo : pan A i pan B zrobią 1,5 mln, i są obok. Później pan B zagra z panem C, i zrobią 2 mln, i załóżmy że to najlepszy wynik. I onaj powinni byc na szczycie listy, niezależnie czy graja potem z kiims innym czy nie. Wyniki w duo powinny być ustawione parami.
Awatar użytkownika
Finka

Post autor: Finka »

Zgadzam się, na pierwszym miejscu zawsze powinna być para.
Swoją drogą to nie mam pojęcia jak oni oszukują na konsolach.
W piątkowe wieczory nie odpowiadam za swoje posty.
Maestro

Nieważne jak, ważne że nie powinni tam być. To demotywuję, że człowiek w speedrunie stara się ten pierwszy chapter w osiem minut przejśc, a tu cwaniaczek z pięcioma sekundami na pierwszym... :/
Robert

Post autor: Robert »

Mam pytanie w menu gry można obejrzeć sobie figurki postaci co się stanie jeśli zbierze się je wszystkie w czwartej części dostawało się pieniądze a w tej co wie może ktoś ? I jeszce jedno pytanie w czwartej części za zdobycie pięciu gwiazdek każdą postacią w trybie Mercenaries dostawało się Handcannon a w piątej części zdobywa się jakąś broń ?
Awatar użytkownika
Chris93

Post autor: Chris93 »

Robert pisze:Mam pytanie w menu gry można obejrzeć sobie figurki postaci co się stanie jeśli zbierze się je wszystkie w czwartej części dostawało się pieniądze a w tej co wie może ktoś ?
Dostaniesz stosownego achievementa (na X360) lub trofeum (na PS3) :).
Robert pisze:I jeszce jedno pytanie w czwartej części za zdobycie pięciu gwiazdek każdą postacią w trybie Mercenaries dostawało się Handcannon a w piątej części zdobywa się jakąś broń ?
Im lepsza ocena tym więcej dostajesz kasy na bonusy w RE5 (figurki, nieskończona amunicja do danej broni).
Ostatnio zmieniony ndz 13 lut, 2011 przez Chris93, łącznie zmieniany 1 raz.
Polken

Post autor: Polken »

Który tryb sterowania na PC (PAD) jest najbardziej podobny do tego na PS3?

prosze o szybka odpowiedz, dzieki ;)
Awatar użytkownika
mentos

Post autor: mentos »

Najlepszy jest Type A, taki był w RE4.
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Zaraz,chyba w RE5 nie ma identycznego sterowania jak w RE4,mowa tu o wersjach Playstation ?
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

Ja też na początku próbowałem stosować to sterowanie niby z RE4, ale jest ono tylko nico zbliżone. Bardziej juz pasuje do sterowania z Outbreaku, gdzie X'em biegamy, a [] jest przyciskiem akcji.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Robert

Dziękuję Ci za pomoc ale znowu problem chodzi mi o kryształ właściwie to o białe serce gdzie je można odszukać wiem że takie serce jest ponieważ oglądałem filmik na YouTube jak ktoś pokazywał wszystkie kryształy to serce wygląda identycznie jak to które zostawia po sobie ten duży żuk tylko że ono jest żółte a nie białe albo to które zostawia po sobie ten indianin w wiosce tylko że on zostawia niebieskie albo jest też zielone takie jak zostawia po sobie ten nietoperz w ruinach no i jeszcze czerwone które zostawiają po sobie te takie potwory które są w laboratorium za szybą tylko teraz właśnie jak ktoś wie gdzie można odszukać białe serce ?

Recoil: Interpunkcja zdecydowanie ułatwi czytanie Twoich postów.
Ostatnio zmieniony czw 03 mar, 2011 przez Robert, łącznie zmieniany 1 raz.
Maestro

Białe serce nazywa się Heart of Africa, znajdziesz je w pomieszczeniu w którym walczysz z Weskerem i Jill, pod ścianą między schodami na górę. Od razu go tam nie ma, z tego co pamiętam albo musisz spuścić manto Weskerowi, albo poczekac aż sam odejdzie, i wtedy dopiero można je zabrać.
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Zdecydowanie trzeba spuścić łomot Weskerowi. Gdy pozwolimy mu odejść (przez 7 minut nie zadamy mu wystarczającej ilości obrażeń) to serca nie dostaniemy.
Fluid Project
Calm Down People!
Robert

Dobra dziękuję za pomoc jeśli na końcu w wulkanie go pokonałem to tutaj też mi musi się udać.
Awatar użytkownika
mentos

Post autor: mentos »

W wulkanie to walka jest bardzo prosta. Trzeba tylko pamiętać by odsunąć się na kraniec tej "wysepki" kiedy Wesker zaczyna robić ten wir wbijając łapy w ziemię.
Awatar użytkownika
Oscark

mentos pisze:W wulkanie to walka jest bardzo prosta. Trzeba tylko pamiętać by odsunąć się na kraniec tej "wysepki" kiedy Wesker zaczyna robić ten wir wbijając łapy w ziemię.
A potem podbiec do niego od tylu i walka praktycznie skonczona ;)
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Robert pisze:Dobra dziękuję za pomoc jeśli na końcu w wulkanie go pokonałem to tutaj też mi musi się udać.
Tutaj jest o tyle ciężko, że Wesker unika strzałów. Dobrze walić w niego od tyłu... :pff1: No, w plecy. Wtedy traci rezon.
Fluid Project
Calm Down People!
Maestro

No i najlepiej go "skołować" na górnym poziomie, tam można spokojnie sie ukryć i obiegać go dookoła :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 5”