Spotkanie fanów Residenta w Poznaniu (16 IV 2011)
Moderator: RON!N
Moim zdaniem jak ktoś przyjeżdża z daleka, nie ma sensu robić takiego hektara drogi, by podjechać tylko na parę godzin... Więcej czasu przesiedzi się w pociągu. No ale to już jak kto woli
.
Ostatnio zmieniony czw 03 mar, 2011 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Diablo Stars
No właśnie tutaj jest ten ból xD jakby to rozciągnąć na cały weekend to można by wpaść bez bólu
, ale to już zależy od kasy i od człowieka , jeśli kasa nie bedzie mnie blokować to jestem skłonny wydać 2 stówki , żeby się znów z wami zobaczyć choćby i tylko na pare godzin , bo szkoda mi czekać kolejny rok żeby zobaczyć Szpadla i reszte ekipy ^^
No ja z Paulą bylibyśmy z rana, więc czilautDiablo Stars pisze:w II kl. 93.50 :PP no nie wiem , zależy jak bd stał z kasą a to tylko za bilety z drugiej strony to pewnie dlatego , że to expres i interregio ^^ 68.60 hmm w sumie toi tym mógłbym jechać juz tylko , że przyjazd mam o 15.26 to wtedy już wszyscy byli by po paru herbatach :PP jest jakiś sens ? o której kto przyjechałby ?
BTW. Może by tak Bzdurskiego zapytać, spod Szczecina (Gryfice) daleko nie ma
- -Leon Kennedy-
- Kontakt:
Też tak myślę że spotkania na odległość i wydawanie tak wielkiej sumy pieniędzy na kilka godzin rozmowy i zabawy się nie opłaca.
Jednak jak kto woli.
Pomyślałem sobie żeby zorganizować zlot fanów na stronie MWRC w specjalnym nagłówku czy punkcie.
kilka godzin pisania o różnych tematach, zamiana zdań, i różne takie,
a gdy się skończy moderator mógłby zapisywać każde spotkanie na pamiątkę zlotu fanów na naszej stronie.
Po kilku latach można by się pośmiać i powspominać.
Każdy zaoszczędził by na wyjazd i czas.
To tylko mój pomysł i nikt nie musi się do niego dostosowywać.
kiepski pomysł ze strony wizualnej bo nie będziemy mogli się zobaczyć na żywo.
Lepiej tak niż w cale.
Jeżeli planujecie jakieś spotkanie dajcie mi znać
Pozdrawiam
Jednak jak kto woli.
Pomyślałem sobie żeby zorganizować zlot fanów na stronie MWRC w specjalnym nagłówku czy punkcie.
a gdy się skończy moderator mógłby zapisywać każde spotkanie na pamiątkę zlotu fanów na naszej stronie.
Lepiej tak niż w cale.
Jeżeli planujecie jakieś spotkanie dajcie mi znać
Pozdrawiam
-LEON KENNEDY-
Government Agent "STRATCOM"
MWRC.pl
MWRC.pl
To jest temat o planowanym spotakniu, tak więc dajemy Ci cynk-Leon Kennedy- pisze:Jeżeli planujecie jakieś spotkanie dajcie mi znać
Nie kumam xD-Leon Kennedy- pisze:Pomyślałem sobie żeby zorganizować zlot fanów na stronie MWRC w specjalnym nagłówku czy punkcie.
Ostatnio zmieniony sob 05 mar, 2011 przez bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
Na forum możemy się "spotykać" przez okres co najmniej 360 dni w roku, najwyżej przez pozostałe 5 mamy szansę (większość z nas) spotkać się w realu...
Może kiedyś będą możliwe spotkania wspomagane holograficznymi projekcjami (coś jak zebrania w bunkrze w RE Extinction, te pod przewodnictwem Weskera), to wtedy pomyślimy. Tylko będzie jeszcze trzeba pomyśleć nad metodą wirtualnego "współpicia" soczków i takich tam.
Ahhh, zapomniałbym, proszę więcej nie offtopować
.
Może kiedyś będą możliwe spotkania wspomagane holograficznymi projekcjami (coś jak zebrania w bunkrze w RE Extinction, te pod przewodnictwem Weskera), to wtedy pomyślimy. Tylko będzie jeszcze trzeba pomyśleć nad metodą wirtualnego "współpicia" soczków i takich tam.
Ahhh, zapomniałbym, proszę więcej nie offtopować
Ostatnio zmieniony sob 05 mar, 2011 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Diablo Stars
powiedz po prostu , że ci jest żal kasy na bilety ^^ a na poważnie to ja tam się wolę spotykać osobiście z wami a nie czepać przez forum
na żywo zawsze bd jakieś jaja a tu się nic nie dzieje 
Ostatnio zmieniony pn 07 mar, 2011 przez Diablo Stars, łącznie zmieniany 1 raz.
- -Leon Kennedy-
- Kontakt:
Spokojnie ja tylko podsunąłem mój pomysł na spotkanie,
nie oczekiwałem że tak faktycznie będzie.
Też mi się wydaje ze ten pomysł nie przejdzie i wielu z was chce spotkań w realu.
Rozumiem.
Więc i ja zamierzam przyjeżdżać na zlot fanów RE.
Jeżeli chodzi o pomysł - zapomnijcie.
nie oczekiwałem że tak faktycznie będzie.
Też mi się wydaje ze ten pomysł nie przejdzie i wielu z was chce spotkań w realu.
Rozumiem.
Więc i ja zamierzam przyjeżdżać na zlot fanów RE.
Jeżeli chodzi o pomysł - zapomnijcie.
-LEON KENNEDY-
MWRC.pl
MWRC.pl
No chyba jakby tak nie patrzeć na tym polega funkcjonowanie forum-Leon Kennedy- pisze:Też tak myślę że spotkania na odległość i wydawanie tak wielkiej sumy pieniędzy na kilka godzin rozmowy i zabawy się nie opłaca.
Jednak jak kto woli.
Lepiej tak niż w cale.
Jeżeli planujecie jakieś spotkanie dajcie mi znać![]()
Pozdrawiam
To może coś z zupełnie innej beczki- kiedy ustawiamy sie na jakiegoś browarka po Twoich zajęciach? Wszak w Szczecinie nie brak miejsc, gdzie można w spokoju wysączyć "pifko" i chwilę pogadać przed odjazdem pociągu do Twojej miejscowości 
Bzdursky: ustawimy się na PM, żeby tutaj nie siać offtopu ziarna, hiho!
Bzdursky: ustawimy się na PM, żeby tutaj nie siać offtopu ziarna, hiho!
Ostatnio zmieniony ndz 20 mar, 2011 przez Maestro, łącznie zmieniany 1 raz.
Wszystko dokładnie będziemy obgadywać.
Teraz niech każdy się jeszcze zastanowi czy chce jechać, czy wie że dostanie kasę/wolne, czyli że jest pewny.
Może będą tacy co chcą sobie załatwić nocleg na własną rękę (np. mają w Poznaniu ciotkę
), reszta się jakoś zmówi i coś sobie załatwimy, tylko trzeba wiedzieć dla ilu osób. Trza by "wejść w internet" i poszperać po motelach/noclegach, może zadzwonić, zapytać
. Dotyczy oczywiście osób przyjezdnych.
Póki co musimy wiedzieć kto na pewno pojedzie i kto jest chętny na nocleg.
Teraz niech każdy się jeszcze zastanowi czy chce jechać, czy wie że dostanie kasę/wolne, czyli że jest pewny.
Może będą tacy co chcą sobie załatwić nocleg na własną rękę (np. mają w Poznaniu ciotkę
Póki co musimy wiedzieć kto na pewno pojedzie i kto jest chętny na nocleg.
Ostatnio zmieniony ndz 27 mar, 2011 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.