Spotkanie fanów Residenta w Poznaniu (16 IV 2011)
Moderator: RON!N
-
Diablo Stars
- JackHammer
Zgadzam się z bodekiem!bodek pisze:Paula, pociągiem przyjedziesz. Beznyna teraz strasznie droga.
http://www.kiepy.pl/img/1296
- MysticscoR
Od miesiąca mieszkam i pracuje w Poznaniu. Byłby także chętny na ten wypadzik jeśli oczywiście pozwoli mi na to czas. Dla osób którzy chcieliby przyjechać z dalszych miejscowości pociągiem proponuje bilet weekendowy. Jeśli mnie pamieć nie myli to kosztuje on około 100 zł i można na nim jeżdzić od 18-tej w piątek do północy niedzielnej. Także można na nim przyjechać i spokojnie wrócić. Co do hoteli czy moteli to orientuje sie że w Swarzędzu jest Pałacyk pod lipami i tam Dwójka 160 zł za dobe. Może komuś przyda sie to niewielkie info 
All this blood shouldn't just be mine
- JackHammer
Nie tędy droga. Jak coś to szukajcie w akademikach i bursach. Tam równiez można wynająć na noc czy dwie, tylko trzeba wcześniej przedzwonić/napisać maila i dokładnie się dowiedzieć. 160 zeta za nocleg a jeszcze do tego w Swarzędzu to nie najlepszy pomysł.Swarzędzu jest Pałacyk pod lipami i tam Dwójka 160 zł za dobe.
- MysticscoR
Nic nie brzmi godnie czego nie widzisz. Podałem przykład jaki znam. Niegodnie można spać na dworcu. Na ostatnią chwile nie sądze żeby można było znalezć cokolwiek w bursach. Każdy zrobi jak uważa. Myśle że nie będzie z tym większego problemu... i napisałem że dwójka 160 zł. Czyli 80 zł na osobe. Na obecne ceny hoteli to raczej nie za drogo
Ostatnio zmieniony śr 30 mar, 2011 przez MysticscoR, łącznie zmieniany 1 raz.
Pałacyki... Hmm, wolelibyśmy willę, z oczywistych względów
.
Nocleg to sprawa drugorzędna, zlotowicze zapewne dużych wymagań nie mają - szyby w oknach, klamki w drzwiach (
), jak jeszcze znajdzie się łóżko i łazienka to już jest nieźle... Poza tym, nas interesuje coś w Poznaniu blisko centrum.
?
Nocleg to sprawa drugorzędna, zlotowicze zapewne dużych wymagań nie mają - szyby w oknach, klamki w drzwiach (
Recoil, czyżbyś w wolnym czasie buszował po poznańskich akademikachRecoil pisze:Jak coś to szukajcie w akademikach i bursach.
Ostatnio zmieniony śr 30 mar, 2011 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 1 raz.
- MysticscoR