Komentarze do newsów
A w dupę z taką grąDeus Ex pisze:Dowiadujemy się, że dojdzie do wymiany ognia między jednostką USS a żołnierzami armii USA wysłanymi do Raccoon. Zombie stanowić będą mięso armatnie, to nie one będą naszym głównym przeciwnikiem.
---->www.pajacyk.pl<----
Z ostatniego newsa sprawdziły się prawie wszystkie moje najgorsze przypuszczenia...
Gdzie są zombie, wytrzymałe, i zabójcze? Nie chcę mięsa armatniego. Nie chce klonu L4D
. Po tym obawiam się już tylko najgorszego - braku walki wręcz, albo walki wręcz sprowadzonej do głupiego v-nóż
.
Gdzie się podziały tamte hordy, zabijające jednym dwoma atakami, gdzie ludzie walczyli o przeżycie w mieście?
Gdzie są zombie, wytrzymałe, i zabójcze? Nie chcę mięsa armatniego. Nie chce klonu L4D
Gdzie się podziały tamte hordy, zabijające jednym dwoma atakami, gdzie ludzie walczyli o przeżycie w mieście?
Steam: osssqr
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia
Z chęcią zagram we wszystkie tryby RE6.
Szczecin pozdrawia
No i nowy news. ^^
Kolejna garść screenów: http://fr.ultimate-re.com/index.php?sub ... rom=&ucat=&
Ja nadal padam z wrażenia , dla mnie ten tytuł będzie kolejnym must have'm z serii RE .
[ Dodano: 12 Kwi 2011 18:32 ]
No tak....
Dzisiejszy dzień jest obfity w newsy, znowu nowe "obrazki" z RE : ORC.
Tym razem, artworki!: http://fr.ultimate-re.com/index.php?sub ... rom=&ucat=&
Coś mi się wydaje, że Vector będzie moją ulubioną postacią
: http://ultimate-re.com/images/reorc/Vector.jpg
Kolejna garść screenów: http://fr.ultimate-re.com/index.php?sub ... rom=&ucat=&
Ja nadal padam z wrażenia , dla mnie ten tytuł będzie kolejnym must have'm z serii RE .
[ Dodano: 12 Kwi 2011 18:32 ]
No tak....
Dzisiejszy dzień jest obfity w newsy, znowu nowe "obrazki" z RE : ORC.
Tym razem, artworki!: http://fr.ultimate-re.com/index.php?sub ... rom=&ucat=&
Przecież ta gra będzie wyparna z jakiegokolwiek klimatu, a przynajmniej na to wskazują obecnie prezentowane screeny. Jakoś nie wyobrażam sobie tego, że łapiemy sobie zombiaka i robimy z niego osłonę. Jako członkowie oddziału możliwe, że będziemy mieli do dyspozycji jakieś specjalne ataki. To też niejako się gryzie z konwencją horroru. Podbiec do zgniłka i skręcić mu kark albo wykonać inne wykończenie. To my mamy walczyć o przetrwanie z zombiakami, a nie na odwrót. Ale przecież to wszystko wyjaśnia:
Zwykle daleki jestem od oceniania tytułu przed premierą, ale to mi wygląda naprawdę na zbliżającą się klimatyczną katastrofę. I jeszcze ten "fartuch" Vectora. Jak do tej pory to nie jestem zbytnio zainteresowany.Dowiadujemy się, że dojdzie do wymiany ognia między jednostką USS a żołnierzami armii USA wysłanymi do Raccoon. Zombie stanowić będą mięso armatnie, to nie one będą naszym głównym przeciwnikiem.
Jaaa cie. Dzisiejszy dzień naprawdę jest obfity w newsy.
OTO CAŁKIEM NOWY ZWIASTUN RESIDENT EVIL : OPERATION RACCOON CITY.
http://www.youtube.com/watch?v=Stu5btuL ... r_embedded
Sam jeszcze nie oglądałem, także się nie wypowiem
OTO CAŁKIEM NOWY ZWIASTUN RESIDENT EVIL : OPERATION RACCOON CITY.
http://www.youtube.com/watch?v=Stu5btuL ... r_embedded
Sam jeszcze nie oglądałem, także się nie wypowiem
Hmm, to drużyna Delta - ten oddział został zmasakrowany w pociągu Ecliptic (RE 0).
HUNK był w drużynie Alpha. Ciekawe co było dokładnym celem misji Vectora i spółki - również zdobycie wirusa G, w sensie wparcie oddziału HUNKa czy mieli jeszcze jakieś inne zadanie - ("I've found the target" mówi Vector widząc Leona)?
HUNK był w drużynie Alpha. Ciekawe co było dokładnym celem misji Vectora i spółki - również zdobycie wirusa G, w sensie wparcie oddziału HUNKa czy mieli jeszcze jakieś inne zadanie - ("I've found the target" mówi Vector widząc Leona)?
Widowiskowy trailer
. Cóż trailer mnie kupił (czy mogło być inaczej
)
Mi zaś jak na razie przypadł do gustu Spectre (za to, że jest w drużynie snajperem, noktowizor i termowizja będzie przydatna)Slayer pisze:Coś mi się wydaje, że Vector będzie moją ulubioną postacią![]()
Może po śmierci pierwotnego oddziału, założono nowy i wysłano go do Raccoon City.Slayer pisze:Hmm, to drużyna Delta - ten oddział został zmasakrowany w pociągu Ecliptic (RE 0).
Chris93 to drugie cytowane zdanie to nie ja napisałem, tylko Deus Ex 
No i obejrzałem trailer. Oczywiście bardzo mi się podoba,a postać Vectora wydaje się być właśnie główną. I to mi pasi
Zapowiada się bardzo fajna gra akcji. Oczywiście mógłbym narzekać, że Kapkom mógł zrobić survival horror z prawdziwego zdarzenia, ale po co to gdybanie, skoro nic by nie dało. A tak przyjmuję to co jest i nie ukrywam, że szczerze cieszę się na tą produkcję.
No i obejrzałem trailer. Oczywiście bardzo mi się podoba,a postać Vectora wydaje się być właśnie główną. I to mi pasi
Ostatnio zmieniony wt 12 kwie, 2011 przez Slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak oglądam te screeny i filmiki i stwierdzam, że mimo iż gra nie będzie miała wiele wspólnego z prawdziwym RE to jednak może się okazać całkiem przyjemną grą akcji
.
.
Zastanawia mnie też dlaczego oni będą ścigać Leona...Przecież w trakcie akcji w RC Leon był zwykłym gliną...
Nawet na pewno. Albo w Ecliptic zginęła tylko część oddziału. W końcu widzimy tam tylko dwóch komandosów.Chris93 pisze:Slayer napisał/a:
Hmm, to drużyna Delta - ten oddział został zmasakrowany w pociągu Ecliptic (RE 0).
Może po śmierci pierwotnego oddziału, założono nowy i wysłano go do Raccoon City.
Mnie zaś ciekawi jak wygląda Bertha bez maskiChris93 pisze:Slayer napisał/a:
Mi zaś jak na razie przypadł do gustu Spectre (za to, że jest w drużynie snajperem, noktowizor i termowizja będzie przydatna)
Zastanawia mnie też dlaczego oni będą ścigać Leona...Przecież w trakcie akcji w RC Leon był zwykłym gliną...
Ostatnio zmieniony wt 12 kwie, 2011 przez Szakal, łącznie zmieniany 1 raz.
Złe oko moderacji czuwa.
"Shoot any Raccoon Police Officer in outside" - to chyba wszystko tłumaczySzakal pisze:Zastanawia mnie też dlaczego oni będą ścigać Leona...Przecież w trakcie akcji w RC Leon był zwykłym gliną...
ORC zapowiada się na fajnie, jednak mam nieco mieszane uczucia... Jak na razie do gustu przypadła mi postać Berthy (kobieta w USS
Shut up! Make one wrong move and I'll shoot!
- Leon. KennedY
Największym horrorem jest na ten moment oprawa, chociaż widok tyranta robi wrażenie. Może i jest to alternatywna wersja wydarzeń, ale dla mnie to jest mocno naciągane. Leon żółtodziób z dwójki, który przetrwał w Raccoon (nie wspominając już o wycieczce do hiszpańskiej wioski w RE4) nagle tutaj ginie z zaskoczenia jak jakiś lamus.
- Leon. KennedY
W ostatnim trailerze którego Slayer wrzucił widać ułamki gameplayu. Mechanika gry pokazana w tym filmiku to chyba z jakiejś aplha wersji pochodzi. Pomijam fakt że bajery w postaci znikające postacie (kamuflaż) czy kopanie zombiaka aka używanie go jako tarczy kierowane jest do osób które nie wiedzą nic więcej jak to, że w RE występują zombie. Jestem przerażony tą grą bo według mnie rośnie największy gniot w historii. Survivor był mega niskich lotów ale to może przebić wszystko. Gracz widzi świat z pozycji TPP (czysty SOCOM albo ubogie Uncharted 2). Nie chce krakać ale chluby ta gra nie przyniesie serii.
PS. Tyrant niezły? Ma twarz jakby z ziemniaka oskrobaną. To ma być gra na sprzęt klasy PS3, X360 o PC za 5 klocka nie wspominając.....
PS. Tyrant niezły? Ma twarz jakby z ziemniaka oskrobaną. To ma być gra na sprzęt klasy PS3, X360 o PC za 5 klocka nie wspominając.....
Może oni cofnęli się w czasie i wszystko wiedząDeus Ex pisze: ("I've found the target" mówi Vector widząc Leona)?
Dla pewności wrzucił bym go do tego samego wulkanu co Wesker'a. Z drugiej strony co się stało, że to emo zostało Boss'em, przecież to jego pierwszy dzień w pracy i w dodatku na kac'u. Z trzeciej strony C robi tylko szum wokół tytułu.Leon. KennedY pisze: Leon został zabity
Powiem/napiszę Wam, że czekam na demo/bete
EDIT
Oceny SOCOMa
- Destructoid: 3/10
- Eurogamer: 6
- G4: 4/5
- Game Informer: 8/10
- Joystiq: 2.5/5
- Game Trailers TV: 7.9/10
- PSU: 8.5/10
Dosyć różne, od 3 do 8 i co o tyn wszystkim myśleć??
Ostatnio zmieniony śr 13 kwie, 2011 przez pinek, łącznie zmieniany 1 raz.
---->www.pajacyk.pl<----