Bonusy po przejściu gry

Robert

Bonusy po przejściu gry

Post autor: Robert »

Mam do Was takie pytanie ? Czy przechodząc grę w odpowiednim czasie,można dostać jakąś nagrodę ? W Resident Evil 5 dostaje się nieskończoną wyrzutnie rakiet.A w Resident Evil 3 ?

Recoil: Żadna to ciekawostka. Zakładam więc nowy temat - będzie odpowiedniejszy.
Ostatnio zmieniony wt 26 kwie, 2011 przez Robert, łącznie zmieniany 1 raz.
Maestro

Post autor: Maestro »

Jeśli grasz na PSXie, to za odpowiedną ocene (na co przekłada sie również czas gry) otrzymasz klucz do butiku, w którym są dodatkowe stroje (zazwyczaj na początek od jednego do trzech stroi). Butik znajduje sie koło baru na początku gry.

Na innych platformach stroje, jak się orietuję. dostępne sa od samego początku :)
Awatar użytkownika
J.Krauser

Post autor: J.Krauser »

Maestro pisze:na co przekłada sie również czas gry) otrzymasz klucz do butiku
Ja jakimś dziwnym trafem przechodziłem za pierwszym razem RE3 z 7h i też dostałem klucz. Ale miałem wersję japońską, więc może w tym jest szkopuł. Dostałem klucz i tylko 3 stroje.
One man forced to seek REVENGE
Maestro

Nie, no klucz i dwa lub trzy stroje dostaje sie raczej zawsze, jednak z 7 godz. gry raczej o rangę A nie zawalczysz, a jeszcze trzeba patrzeć na FASy i sejwy...;)
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Stroje. Jeżeli dobrze pamiętam na Easy można ich dostać maksymalnie 2, na Hard 5, w zależności od oceny - A-5, B-4 itd.
Maestro

Oczwiście masz na mysli "po pierwszym przejściu gry" jak mniemam, żeby nie było niejasności :P
Robert

Post autor: Robert »

Gram na PC,więc stroje miałem już od początku dostępne."po pierwszym przejściu gry "nie chodzi mi tylko gdyż,po przejściu gry na przykład w trzy godziny dostanę jakąś nieskończoną broń ?
Awatar użytkownika
Recoil
Moderator
Kontakt:

Post autor: Recoil »

W RE3 akurat o ile dobrze pamiętam nie dostajesz nic za przejście gry. Możesz kupić nieskończone bronie i ammo jeśli zarobisz odpowiednio dużą sumkę w Mercenaries.
Fluid Project
Calm Down People!
It's Just A Little Lie...
Awatar użytkownika
MysticscoR

Post autor: MysticscoR »

Najlepiej ukończyć grę w 2,5h i bez żadnego zapisu stanu gry
All this blood shouldn't just be mine
Awatar użytkownika
Birkin_Pl

Pytanko jak wyłaczyc niesk. naboi w Re3 ????

Post autor: Birkin_Pl »

Witam mam pytanie jak zakupiłem w menecarnies nieskonczonośc naboi jak wyłaczyc tą opcje.
Deus Ex
Zarząd

Nie da się tego zrobić.
Deus Ex
Zarząd

Ludzie z Project Umbrella na nowo przetłumaczyli epilogi w RE3 bazując na oryginalnych wersjach :):

http://projectumbrella.net/articles/BIO ... ogue-Files

Niby to samo, a jednak nie to samo :rad12:

HUNK jest określony jako Grim Reaper, czyli Ponury żniwiarz, nie jako Pan Śmierć (Mr Death). Jego dodatkowy strój z RE Mercenaries 3D to coś jakby ukłon w stronę tego określenia, które oczywiście znane było już wcześniej :)

http://4.bp.blogspot.com/-rjrT-XSa7_8/T ... hunk-2.jpg
Ostatnio zmieniony sob 14 wrz, 2013 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Lestat

Post autor: Lestat »

Deus Ex pisze:Nie da się tego zrobić.
Odblokowałem wszystkie epizody, bo przeszedłem tę grę na samym PC chyba ze 30 razy, ale niestety skusiłem się na zakup nieskończonej amunicji w Mercenaries i żeby to wyłączyć (bo chciałem pograć normalnie) musiał zrobić reinstalkę gry i wszystko poszło się ...
Strasznie to głupio zrobili, że po zakupie nieskończonego ammo nie da się tego wyłączyć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Resident Evil 3 Nemesis”