WAKACJE Z FANAMI RESIDENT EVIL - SULEJÓW 2011

Tematy dotyczące nieoficjalnych spotkań fanów Resident Evil

Moderator: RON!N

Awatar użytkownika
RON!N

WAKACJE Z FANAMI RESIDENT EVIL - SULEJÓW 2011

Post autor: RON!N »

~~~~~~ WAKACJE Z FANAMI RESIDENT EVIL - SULEJÓW 2011 ~~~~~~
~~~~~~~~~ OFICJALNE FAN PARTY WIELBICIELI SERII ~~~~~~~~~~

Zgodnie z zapowiedzią na zimowym zlocie, wakacyjne wczasy z fanami Resident Evil czas najwyższy organizować. Jako jeden z organizatorów przedstawiam warunki ewentualnego wzięcia udziału we wspólnym wypoczynku. Proszę o dokładne zapoznaniem się z zasadami wzięcia udziału w spotkaniu.

1. TERMIN I MIEJSCE
PEŁNA WERSJA WCZASÓW: 22-28 SIERPNIA 2011 (cały tydzień)
SKRÓCONA WERSJA WCZASÓW: 26-28 SIERPNIA 2011 (tylko weekend)
OŚRODEK SPORTU I REKREACJI 'VICTORIA' (WOJ. ŁÓDZKIE)
2. ZAKWATEROWANIE
Domki holenderskie. 8 osobowe. Drewniane. Z łazienką (prysznic, ubikacja). Osoby które odwiedzają zimowe zloty z pewnością je widzieli.

Jako atrakcje należy pamiętać że latem do dyspozycji gości ośrodka jest basen, grill, boiska do gier zespołowych, kajaki.
3. OPŁATY
SKRÓCONA WERSJA WCZASÓW - 3 DNI - 60 zł;
PEŁNA WERSJA WCZASÓW - 7 DNI - 180 zł;
W cenie wliczone są środki czystości i coś dla ducha ;)

Opłata jest pobierana za cały deklarowany okres pobytu.
Podane ceny są na chwile obecną ogólne. Szczegóły podamy na dniach.
4. ZAPISY
Jeśli jesteś zainteresowany przyjazdem, wyślij do mnie PW. Nie dopisuje do listy na podstawie samych odpowiedzi do topicu.

Na wszystkich chętnych czekamy do końca czerwca celem oszacowania ile domków musimy zarezerwować.
5. UWAGI
W razie pytań czy wątpliwości prosimy o pisanie w tym temacie.
W sprawach nagłych podaję numer GG - 2602041 lub phone: 693749569

Organizatorzy spotkania nie biorą odpowiedzialności za uczestników i ich dobra materialne. Wyrażenie chęci udziału równoznaczne jest z akceptacją powyższych zasad.
Lista chętnych:
Osoba która wpłaci całość będzie na zielono. Zaliczka - /ZAL
Impreza 7 dniowa:
.01 [Ronin]
.02 PaLa
.03 Barry
.04 Devlock
.05 Bartek (kolega DeVL)
.06 przemo0384

.07 Mikhail kolega zmuszony zrezygnować :smut6:

Impreza 3 dniowa:
.01 Deus Ex
.02 JackHammer
.03 Mr. Zombie
.04 D-M /ZAL
.05 bodek
.06 Diablo

Domek 3-dniowy: 7 osoby / 0 miejsca wolne \
Domek 7-dniowy: 7 osób / 0 miejsca wolne \

Konto do wpłat:

31 1140 2004 0000 3902 3662 9506
Błażej Pietrzyk
w tytule: nick z forum
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony czw 18 sie, 2011 przez RON!N, łącznie zmieniany 59 razy.
YouTube | Twitch | Instagram | Twitter
Nadchodzący zlot fanów: 2023
Awatar użytkownika
Barry

Post autor: Barry »

Ja oczywiście jestem "ZA", ale przed wpisaniem na listę chętnych poczekam na szczegóły... tak na wszelki wypadek. :rad11:
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Barry, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

Widzę,że nie rzuciliście słów na wiat i jednak coś się dzieję w te wakacje.Szczerze mówiąc ja na oko się piszę,ale to wiadomo,nic nie jest pewne.A konsole i inne bajery będą czy organizatorzy nic nie przewidują ?
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Arek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps3Centerbloog.pl
Awatar użytkownika
RON!N

Arek pisze:No właśnie,właśnie...Wesker,Czekamy !!!
Widzę,że nie rzuciliście słów na wiat i jednak coś się dzieję w te wakacje.Szczerze mówiąc ja na oko się piszę,ale to wiadomo,nic nie jest pewne.A konsole i inne bajery będą czy organizatorzy nic nie przewidują ?
Do tego etapu dojdziemy. W pierwszej kolejności trzeba zebrać chętnych :)
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Hmm, sierpień to dość daleka perspektywa ale sądzę, że na 3 dni nie będzie problemu, choć oczywiście tutaj może się coś zmienić. Na tydzień musiałbym wziąć wolne (tak, tak - nareszcie po długoletniej edukacji i losie darmozjada zaczynam pracę :)). Może na dłużej. [RONIN] zaraz Ci napiszę PMkę. Widzę, że bodek już jest zapisany :). Dobrze.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
bodek

Post autor: bodek »

Jak na razie, lista to sama elita :mg:
Diablo Stars

Post autor: Diablo Stars »

no to mnie dopisuj xD chetnie bym wpadł na cały tydzień , ale nie wiem czy mi się uda wolne wziąć , bd oczywiście kombinował :D z chęcią bym poszedł na te kajaki czy cuś , a jak tam szpadel ?
Awatar użytkownika
bodek

Do Szpadla nie dociera internet. Chodzą słuchy, że w Poznaniu nie znają takiego wynalazku :smiech3:

Przyłączę się do pytania Arka. W domkach są TV? W Guitar Hero bym sobie pograł :rad5:
Deus Ex
Zarząd

Obywatel Jack H. wie o spotkaniu. Napisał mi, że będzie kombinował, aby się pojawić.
bodek pisze:W Guitar Hero bym sobie pograł :rad5:
Bodeku, widzę, że nie tylko zainteresowanie kostką Rubika udzieliło Ci się od obywatela miasta nadmorskiego Szczecin :ugly: .
Maestro

Post autor: Maestro »

Bo ja jestem jak Tchibo, bodek wybiera to, co najlepsze :D

Ja też raczej sie wybiore na weekend, aczkolwiek jeszcze sie na 100% nie deklaruje, żeby nie było przypału jak coś pójdzie nie tak :P
Awatar użytkownika
PaLa

Post autor: PaLa »

Jest jeszcze inna opcja : Zamiast 7 lub 3 dni wraz z Roninem myślimy nad wariantem 4dniowym dla wszystkich (tj. od czwartku do niedzieli), by wszyscy razem byli w jednym terminie. Byłoby tak dla Was wygodniej?
"Umowy nie było, forsy też nie będzie"
Maestro

Post autor: Maestro »

PaLa pisze:Jest jeszcze inna opcja : Zamiast 7 lub 3 dni wraz z Roninem myślimy nad wariantem 4dniowym dla wszystkich (tj. od czwartku do niedzieli), by wszyscy razem byli w jednym terminie. Byłoby tak dla Was wygodniej?
Odpowiem cytując Wikipedie:

"(...)Społeczne funkcje pieniądza

Funkcja behawioralna (zachowawcza)

Pieniądz jest środkiem determinującym ludzkie zachowania, ponieważ jest ekwiwalentem wszystkiego, co jest człowiekowi niezbędne do życia. Kształtuje pragnienia, sposób myślenia, styl życia i konsumpcji. Stał się wartością absolutną, przedmiotem pragnień co nie zawsze prowadzi do pozytywnych zjawisk (np. chciwość, skąpstwo, przekupstwo, itp.)(...)."

Innymi słowy, nie mówię "nie", ale zobacze jak finansowo będe stał :D. No i czy tyle wolnego dostanę :D
Diablo Stars

ja tam moge wpaść na tydzień ^^ najwyżej wymuszę wolne w pracy :D , dostosuję sie do was , dla mnie kasa nie stanowi już przeszkody ^^
Awatar użytkownika
PaLa

Post autor: PaLa »

No i Diablo super ;)

W domkach nie ma TV ale zawsze się jakieś załatwi ;)
"Umowy nie było, forsy też nie będzie"
Awatar użytkownika
RON!N

Problem z rezerwacjami wakacyjnymi jest taki, że można wynająć JEDYNIE domki (nie ma możliwości dostania pokojów w pawilonach). To rodzi dodatkowe problemy natury organizacyjnej. Dopisałem info, że zbieramy chętnych max do końca czerwca. Wówczas, na podstawie listy będziemy szukać złotego środka, podamy oficjalną cenę itp rzeczy.
Deus Ex
Zarząd

Jeden wariant 4 dni zamiast 3/7 to dobra opcja.

Tydzień czasu to spory wydatek finansowy i problem organizacyjny (wolne w pracy itd), więc może być ciężko zebrać odpowiednią liczbę chętnych w takim wymiarze.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 2 razy.
Diablo Stars

mi domki jak najbardziej pasują ^^ , będzie lepszy klimat niż w pawilonie hehehe , i skończcie z tym TV :P w lecie można robić masę innych ciekawszych rzeczy niż grać , ja bym z chęcią poszedł na te kajaki a potem na grilla xD , jeśli chodzi o kase to moge wpłacić coś po 10 lipca albo po 10 sierpnia , ewentualnie rozbije to na 2 raty bo teraz cała wypłate przeznaczam na spłącenie kompa i za miesiąc zostaje mi 9 stów do zapłąty a nie wiem jaką bd miał wypłate :P
Awatar użytkownika
Leon. KennedY

Post autor: Leon. KennedY »

No cóż jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to jestem na tak, Diablo trza było mi pisać o tej małej możliwości wpadnięcia do Sulejowa :okulary3:

PS: Mi pasuje tylko weekend, praca.
Awatar użytkownika
bodek

4 dni... dla mnie spoko. Będzie tylko nico drożej a i jeden dzień zabawy więcej. Pamiętajmy że pierwszy dzień szybko się skończy bo będziemy wykończeni dojazdem :(
Awatar użytkownika
RON!N

Temat 4 dniowego spotkania pojawił się do rozważania z koleżanką PaLą. Osobiście wolę jechać na 7 dni. Jeżeli pojawią się chętni którzy również akceptują taki termin spotkania to nie widzę powodu aby psuć im zabawę. W okresie letnim 3-4 dni to mało na rozkręcenie się :) W ostateczności stworzy się sondę która jednocześnie wyznaczy jaki charakter będzie miało to nasz magiczne spotkanie. Żyjemy w czasach demokratycznych (podobno) tak więc dostosuję się :)

Biorąc pod uwagę zainteresowanie tematem widzę że spotkanie dojdzie do skutku (choćby w przypadku 4 dniowego już mamy jeden domek).

Nadmienić tylko muszę, że NAJBARDZIEJ EKONOMICZNIE będzie, jeżeli chętnych będzie w granicach wielokrotności liczby 8 (8, 16, 24 itd). Musimy ustalić, że kolejność zapisów decyduje o kosztach za pobyt. Innymi słowy, jeżeli będzie chętnych 11 osób to pierwsza 8 z listy zapłaci za domek najmniej. Pozostała 3 będzie musiała płacić średnią. No chyba że Wszyscy płacą średnią pobytu. Decyzja należy do Was.
Ostatnio zmieniony pn 06 cze, 2011 przez RON!N, łącznie zmieniany 3 razy.
Zablokowany

Wróć do „Nieoficjalne spotkania”