WAKACJE Z FANAMI RESIDENT EVIL - SULEJÓW 2011

Tematy dotyczące nieoficjalnych spotkań fanów Resident Evil

Moderator: RON!N

Maestro

Post autor: Maestro »

Nie powinno być tak, że decyduje kolejność, bo nie każdy jest teraz pewien wyjazdu. Osobiście wole solidarnie dorzucic te pare(naście) złotych, niż wyjść na żyłę :P
Awatar użytkownika
JackHammer

Post autor: JackHammer »

No moje misiaki kolorowe, zaczynam odkładać pieniążki. Pewnosci 100% nie mam, ale tak na 90 moge was zapewnic ze sie zjawie poniszczyc wam troszeczke psychike ; )
OMG I'TS SONIC RAINBOOM!!!!!!
Awatar użytkownika
PaLa

Post autor: PaLa »

Moj kolega jest chetny na wypad :) jak cos to on jedzie na calosc
"Umowy nie było, forsy też nie będzie"
Diablo Stars

Post autor: Diablo Stars »

Pala a masz tam jakieś koleżanki ? ^^ zawsze to więcej osób w nocy ^^
Awatar użytkownika
PaLa

Diabol, nie bądź wybredny :D Będzie tylu chłopa :D

Tak, też myślałam czy zamiast Fan Party RE zrobić Fan Party Survival Horror takto może pare osób z forum SH by się może załapało x)
Awatar użytkownika
RON!N

Post autor: RON!N »

Tylko przypominam, że aby zostać dopisanym do listy chętnych TRZEBA wysłać do mnie PW. Nie dopisuje na podstawie postów w topicu, rozmów GG a tym bardziej na podstawie wysłanych smsów (skądkolwiek macie mój numer :D).

Termin dopisywania się na spotkanie mija z pierwszym dniem lipca. Hurry Up!
YouTube | Twitch | Instagram | Twitter
Nadchodzący zlot fanów: 2023
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Tylko przypominam, że aby zostać dopisanym do listy chętnych TRZEBA wysłać do mnie PW. Nie dopisuje na podstawie postów w topicu, rozmów GG a tym bardziej na podstawie wysłanych smsów (skądkolwiek macie mój numer :D ).
Co za biurokracja w dzisiejszych czasach - w tym wypadku roninokracja :).

Ślijta RONINowi te PMki, skoro sobie życzy - w końcu on tutaj dzieli i rządzi. Mam nadzieję, że całość wypali. Choćby w skromnym gronie.
Awatar użytkownika
RON!N

Deus Ex pisze:
Tylko przypominam, że aby zostać dopisanym do listy chętnych TRZEBA wysłać do mnie PW. Nie dopisuje na podstawie postów w topicu, rozmów GG a tym bardziej na podstawie wysłanych smsów (skądkolwiek macie mój numer :D ).
Co za biurokracja w dzisiejszych czasach - w tym wypadku roninokracja :).

Ślijta RONINowi te PMki, skoro sobie życzy - w końcu on tutaj dzieli i rządzi. Mam nadzieję, że całość wypali. Choćby w skromnym gronie.
Wiem, że to troszkę upierdliwe, ale ma to swoje powody.
Póki co metoda działa tak jak założyłem.
Kolejne "duże" info już w weekend :)
Ostatnio zmieniony sob 18 cze, 2011 przez RON!N, łącznie zmieniany 1 raz.
Diablo Stars

Ronin nie pUki tylko pÓki xD zmień to bo aż kole w oczy :PP
Deus Ex
Zarząd

Post autor: Deus Ex »

Jeszcze jeden offtopowy/spamerski post w tym temacie i osta wystawię, bo znudziło mi się ich kasowanie :smiech5: .
Diablo Stars

Widzę , że jak na razie jest nas 6 , no 7 jeśli liczyć Leona , który dostanie ode mnie w łeb jak nie pojedzie xD ja się pojawie w sulejowie choćbym miał tam przyjechać sam ^^ tylko wiecie co ? mam pewne obawy co do WC - 8 osób na 1 łazienkę ? wtf :D to będzie straszne , jeśli się np. 3 osobom na raz zachce to będzie trzeba szukać wyjscia awaryjnego bądź wbijać się do sąsiedniego domka :D ja , cię kręce , ale bedzie survival ^^
Maestro

Nie bój nic, byłem raz na takim wyjeździe w 8 osób, w identycznym domku, i jakoś problemu w wucetem nie bylo, więc martwisz sie na zapas. A co tych ośmiu osób, to podejrzewam, że ta liczba być może troche sie zwiększy :P
Awatar użytkownika
bodek

Post autor: bodek »

Widziałem, że poszło też info na forum SH. Są jacyś chętni? ;)
Maestro

Być może AlaV i Devlock się skuszą :P
Awatar użytkownika
RON!N

Czas troszkę odświeżyć topic nowymi faktami.

Do końca czerwca pozostało niewiele ponad 5 dni - w piątek zamykam oficjalne zapisy na spotkanie. Jeżeli do 1 lipca, liczba osób które zadeklarowały się na przyjazd będzie podzielna przez 8 (1 domek) lista jest DEFINITYWNIE ZAMKNIĘTA!!! Ewentualne wkręcenie się na spotkanie możliwe będzie dopiero, kiedy jeden z obecnie zapisanych uczestników zrezygnuje z przyjazdu. Wilczy bilet będzie jednak dostępny w przypadku, kiedy ilość ludzi nie zamknie jednego domku. Wówczas będziemy poszukiwać tyle osób, które uzupełnią brak.

Sposób opłaty w dużej mierze uzależniony jest od tego, ile osób przyjedzie na spotkanie. Wynajmowana będzie zawsze pełna ilość miejsc w domku. Innymi słowy, jeżeli miejsc będzie 16 a chętnych 11, wszyscy płacą za wolne pokoje.

Od 1 lipca dostępne będzie numer konta na które w terminie 2 tygodni KAŻDY uczestnik będzie musiał zapłacić zaliczkę w wysokości 30 zł (lub całą kwotę wedle uznania). Pieniądze te będą zaliczką na wynajem domków we wskazanych terminie. Rezygnacja z wyjazdu po wpłaceniu zaliczki nie powoduje jej zwrotu (w przypadku wpłaceniu całej kwoty zostanie pomniejszona o 30 zł). Nie dokonanie wpłaty skutkuje wykreśleniem z listy.

Wiem że się znamy wszyscy (w większości) ale ostaniami czasy organizacja tego typu spotkań jest czymś trudnym i niektórzy podchodzą do tematu mega olewacko. Wiem, że jestem nad pozór upierdliwy swoim zachowaniem w tym raku ale będę wymagający w tej kwestii. Chodzi o podejście do tematu. PM wyeliminowały "dzieciaki". Może i odstraszyły faktycznie osoby chętne przyjechać ale napisanie 3-5 słów w PM nie kosztuje 29 gr z VAT.
Diablo Stars

heh , no cóż . Chciałem przyjechać na tydzień i zobaczyć się z wami , ale życie znów zweryfikowało moje plany ^^ nie przedłużyli mi umowy w pracy a musze jeszcze spłacić kompa do końca więc raczej się nie pojawie , jeśli już mi się uda to chyba tylko na 3 dni , ale to musiałbym znaleźć prace najpóźniej w przyszłym tygodniu. Sory , że tak wyszło ale co ja moge ? trzymajcie kciuki za pracodawców xD w najlepszym z najgorszych przypadków ( czyli skombinuje troche kasy ale bedzie już po tereminie Ronina ) zapłące sobie za 1 pokój w w pawilonie w ośrodku na 3 dni i bd z wami siedział do nocy xD
Awatar użytkownika
D-M

Post autor: D-M »

jeśli się zbierze poniżej 16 osób i byłoby do obsadzenia wolne miejsce to kogoś namówię ;) jesli ktos z uczestników się wyłamie ale to w sierpniu ;) ja akurat z TM do Sulejowa mam bezpośrednie połączenie ;)
Ostatnio zmieniony pt 01 lip, 2011 przez D-M, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
RON!N

INFORMACJA O WPŁATACH

Do 17 lipca (niedziela) zbieramy zaliczki na wyjazd. Osoby które się wpisały winni są dokonać wpłaty 30 zł od osoby na konto:

31 1140 2004 0000 3902 3662 9506
Błażej Pietrzyk

tytułem: Twój nick

Zaliczka ta będzie przeznaczona na rezerwację domków.
Osoby które chcą wpłacić całość proszone są o wcześniejszy kontakt (PM, GG).
Zaliczka nie podlega zwrotowi w przypadku rezygnacji!!!
Po dokonanej wpłacie odpowiedni oznaczę taką osobę w pierwszym topicu.

UWAGA! OKAZAŁO SIĘ, ŻE DOMKI SĄ TYLKO 7 OSOBOWE!!! ZMIENIA TO WIĘC ILOŚĆ OSÓB KTÓRA MOŻE BYĆ NA SPOTKANIU!!! SZCZEGÓŁY PIERWSZY POST!!!
Ostatnio zmieniony śr 06 lip, 2011 przez RON!N, łącznie zmieniany 2 razy.
przemo0384

Post autor: przemo0384 »

Ja jestem chetny na ten wyjazd :rad12:

ronin znam paule i ja chce jechac na ten wypad ona juz o mnie pisała :rad3:
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez przemo0384, łącznie zmieniany 1 raz.
przemo
Awatar użytkownika
PaLa

Super :) welcome on board to hell xD (pl: witamy napokladzie do piekla ) xD
Zablokowany

Wróć do „Nieoficjalne spotkania”