WAKACJE Z FANAMI RESIDENT EVIL - SULEJÓW 2011
Moderator: RON!N
Są dwa wyjścia:
Jedno jest takie, że Roninowi podsyłam ciągle jakieś lokalizacje ośrodków mniej więcej w tamtych okolicach, a nuż sie coś ciekawego trafi.
Drugie- kilku osobom wysłałem sms'a, w którym stwierdza sie, że proponowany przez Barrego wyjazd pod namioty nie byłby aż taki zły.... Nawet jak ktos namiotu nie ma, to może pożyczyć, albo kupić za równowartość tego, co by zapłacił za pokój, a namiot posłuzy jeszcze długi czas. Sami oceńcie,
Jedno jest takie, że Roninowi podsyłam ciągle jakieś lokalizacje ośrodków mniej więcej w tamtych okolicach, a nuż sie coś ciekawego trafi.
Drugie- kilku osobom wysłałem sms'a, w którym stwierdza sie, że proponowany przez Barrego wyjazd pod namioty nie byłby aż taki zły.... Nawet jak ktos namiotu nie ma, to może pożyczyć, albo kupić za równowartość tego, co by zapłacił za pokój, a namiot posłuzy jeszcze długi czas. Sami oceńcie,
Dokładnie cena śpiwora to koszt niecałych 30 zł, a jeśli chodzi o namiot to myślę ze wujek, kumpel czy sąsiad takowy posiada, więc można wypożyczyć. A znając życie większość namiotów będzie 3-4 osobowe więc wystarczy tylko że kilka osób go ze sobą przytaszczyMaestro pisze:Nawet jak ktos namiotu nie ma, to może pożyczyć, albo kupić za równowartość tego, co by zapłacił za pokój, a namiot posłuzy jeszcze długi czas. Sami oceńcie,
Ostatnio zmieniony ndz 10 lip, 2011 przez Barry, łącznie zmieniany 1 raz.
Wysłałam dzisiaj 3 e-mail'e z pytaniami odnonie domków i terminów. Jeżeli nie dostanę odpowiedzi do jutra po południu będę dzwoniła. Ośrodki z którymi się "komunikowałam" to : Biała (Okolice Sulejowa) i Victoria (tam gdzie zlotowicze chodzą na żarło x) ) oraz ... Cesarka
Musimy poczekać na odpowiedź.
"Umowy nie było, forsy też nie będzie"
Ludzie, spokojnie, damy rady. Termin zostaje, poziom mieszkalny również. Są wakacje więc nic dziwnego że pojawiają się kłopoty ale wszystko pozostaje bez zmian. Czekamy na zaliczki, a zabawę będziecie mieli pewną.
PS. Sing, wiesz co to jest Spała
Jeżeli to ten sam ośrodek w którym byłem to nas wszystkich nie stać na ten wyjazd 
PS. Sing, wiesz co to jest Spała
Dobrze, mamy już potwierdzoną rezerwację w ośrodku Victoria* (kawałek za Dresso) więc z lokacją już nie będzie problemu
Oraz :
1) Ceny pobytu się nie zmienią! - pobyt 7 dni wynosi 180 zł a, weekend 60zł
2) Prosimy już wpłacać zaliczki! - kwota jest podana w pierwszym poście (30zł - bezzwrotna)
3) Zostało 1 wolne miejsce na pobyt 7 dniowy! - bo zostaniemy zakwaterowani w domkach 2x4 osobowe i 1x8 osobowy (bynajmniej ja się tak umawiałam z ośrodkiem, ale to może się zmienić). Tak czy siak, zostaniemy podzieleni na 4 lub zostanie pełna 8mka zatem jeszcze 1 uczestnik poszukiwany
4) Jakieś pytania? Pisz na GG, PM do mnie lub Ronina. Nr tel. do Ronina jest podany w 1 poście. Jeżeli ktoś będzie miał widzimisie by rozmawiać ze mną - 694964559
*www.osirvictoria.oit.pl/
1) Ceny pobytu się nie zmienią! - pobyt 7 dni wynosi 180 zł a, weekend 60zł
2) Prosimy już wpłacać zaliczki! - kwota jest podana w pierwszym poście (30zł - bezzwrotna)
3) Zostało 1 wolne miejsce na pobyt 7 dniowy! - bo zostaniemy zakwaterowani w domkach 2x4 osobowe i 1x8 osobowy (bynajmniej ja się tak umawiałam z ośrodkiem, ale to może się zmienić). Tak czy siak, zostaniemy podzieleni na 4 lub zostanie pełna 8mka zatem jeszcze 1 uczestnik poszukiwany
4) Jakieś pytania? Pisz na GG, PM do mnie lub Ronina. Nr tel. do Ronina jest podany w 1 poście. Jeżeli ktoś będzie miał widzimisie by rozmawiać ze mną - 694964559
*www.osirvictoria.oit.pl/
"Umowy nie było, forsy też nie będzie"
No w końcu coś napisałeś porządnego od X-czasuDeus Ex pisze:(PaLa, chyba jednak się z Tobą ożenię).
Wpłacajcie pieniążki bo na waciki nie mam a Ronin na rolki zbiera
Ostatnio zmieniony wt 12 lip, 2011 przez PaLa, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga, ludzie, zostały 2 dni (i to weekendowe gdzie praktycznie przelewy nie chodzą) a wpłaciło ledwie parę osób! Mówię serio, jeżeli do poniedziałku nie otrzymam chociaż zaliczek od osób które się zobowiązały przyjechać to wykreślam z listy. A przecież wiecie że ja rzadko żartuje... 
EDIT:
Wraz z PaLą, zdecydowaliśmy się na zamknięcie listy chętnych osób. Było wystarczająco dużo czasu aby chętni się wpisali.
EDIT:
Wraz z PaLą, zdecydowaliśmy się na zamknięcie listy chętnych osób. Było wystarczająco dużo czasu aby chętni się wpisali.
Ostatnio zmieniony sob 16 lip, 2011 przez RON!N, łącznie zmieniany 1 raz.