Cześć, gram w Resident Evil 0 pierwszy raz, i oczywiście korzystam z waszego opisu przejścia tej gry. Czy da się przejść Resident Evil 0 , stosując inny sposób niż w opisie, np. jest sytuacja, początek gry - pociąg, wchodzimy Rebeccą (na dach za pomocą drabiny i łączymy przewody elektryczne.. i nasza bohaterka wpada do [14] , Billy jest na zewnątrz (sytuacja na odwrót) . Piszę do was chłopaki , bo jestem w tarapatach. Wcześniej kościół (Boss - nietoperz, zabiłem go), obecnie poziom B2 laboratorium - w którym jest Billy, Rebecca, która znajduje się w się w poziomie B1 laboratorium i jest uwięziona , uaktywniłem nią 2 butle - red chemicals , green chemicals, posiadam "leech Capsule", zabiłem już 2 leech zombies. Chcę dojść Rebeccą do sypialni [35], otrzymać w ten sposób "Stripping Agent" który mam połączyć z "Leech Capsule" a otrzymam "Bl. Leech Charm", a nie mogę tego zrobić , bo jest uwięziona na poziomie B1 lab. nie mogę wyjść z tamtych pomieszczeń. Billym z poziomu B2 lab. mogę dojść do sypialni [35] ale on nie miesza mikstur . Pewnie nie włączyłem tej butli z sypialni [35] (ZGODNIE Z OPISEM) zanim zjechałem windą do poziomów B1 LAB. i B2 LAB.
Panowie, czy można zagrać w inny sposób zdobyć "Bl. Leech Charm" Otwórzyć tym drzwi do [78] i grać dalej ????