WAKACJE Z FANAMI RESIDENT EVIL - SULEJÓW 2011
Moderator: RON!N
Tak, zgadza się.Maestro pisze: Czyli macie teraz jedno wolne miejsce na weekend, i jedno wolne na tydzień? xD
Najgorzej będzie ze znalezieniem osoby na tydzień. Z weekendem mam nadzieje, że będzie nam łatwiej kogoś znaleźć (ja pewnie przymolestuje do wyjazdu swojego kolegę, ale to jakby co awartyjnie gdyby nikt inny nie chciał xD).
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez PaLa, łącznie zmieniany 2 razy.
Z powodów prywatnych moja obecność na zlocie niespodziewanie stanęła pod znakiem zapytania. Niewykluczone, że będę wiedział czy pojadę dosłownie na kilka dni przed imprezą. Jakby co, najwyżej zostanie wolne miejsce...
Sprawa nie jest przesądzona, acz wolę uprzedzić już teraz o takiej możliwości.
Sorki [RONIN] & Paula i reszta.
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 przez Deus Ex, łącznie zmieniany 3 razy.
Ma się udaćDeus Ex pisze:Z powodów prywatnych moja obecność na zlocie niespodziewanie stanęła pod znakiem zapytania. Niewykluczone, że będę wiedział czy pojadę dosłownie na kilka dni przed imprezą. Jakby co, najwyżej zostanie wolne miejsce...
- JackHammer
oddałbym za to całą paczke ćmików... 
by Deus Ex: Prosiłem, błagałem, przenosiłem, usuwałem, kasowałem, edytowałem. Dla Ciebie misiaczku prezent (nie zapomnij podziękować) blokada pisania w tym dziale na tydzień - kto następny
?
by Deus Ex: Prosiłem, błagałem, przenosiłem, usuwałem, kasowałem, edytowałem. Dla Ciebie misiaczku prezent (nie zapomnij podziękować) blokada pisania w tym dziale na tydzień - kto następny
Ostatnio zmieniony czw 28 lip, 2011 przez JackHammer, łącznie zmieniany 1 raz.
OMG I'TS SONIC RAINBOOM!!!!!!
-
przemo0384
Bardzo super!D-M pisze:Puściłem przelewem i w tych dniach reszta kasy powinna dojść ode mnie.
bodek też potwierdził wysłanie reszty pieniędzy
Chciałbym, aby wszystkie należności spłynęły do mnie pod 12 sierpnia gdyż wówczas wyjeżdżam i lekko trudno będzie mi zarządzać kontem bankowym
Ostatnio zmieniony czw 04 sie, 2011 przez RON!N, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Diablo Stars
-
przemo0384