Dochodzę jeszcze do siebie.
Publikować wszystkie zdjęcia? Tylko one jednoznacznie przedstawią to co się działo!
Moderator: RON!N
Szkoda, chociaż cytując wypowiedzi obsługi i sąsiadów:[RONIN] pisze:Szkoda że nikt nie robił statystyk spotkania. Jestem ciekaw ile litrów browara, wódki i kiepów poszło łącznie na zlocie
Ej, ale mam nadzieję, że dla zamkniętego grona uczestników zlotu będą dostępne wszystkie materiały ;][RONIN] pisze:Oczywiście że nie będę taki i nie wrzucę wszystkich zdjęć na świat. Dziś nie będzie już czasu, ale jutro postaram się zrobić jakąś fajną selekcję i najlepsze perełki wrzucić na serwer.
Oczywiście :]Mr_Zombie pisze:Ej, ale mam nadzieję, że dla zamkniętego grona uczestników zlotu będą dostępne wszystkie materiały ;][RONIN] pisze:Oczywiście że nie będę taki i nie wrzucę wszystkich zdjęć na świat. Dziś nie będzie już czasu, ale jutro postaram się zrobić jakąś fajną selekcję i najlepsze perełki wrzucić na serwer.
Nie akceptuję, ale to była chyba zemsta za brak bugatti i pierścionkaBarry pisze:Deus ty więcej nie pij a Ty Pala więcej nie wykorzystuj biednego Koziołka skoro jesteś w stały "związku" BO TO NIE ŁADNIE, no chyba że Deus akceptuję "trójkąciki" ....
Przepraszam - jeżeli chodzi o Koziołka to ja jestem z nim PO ROZWODZIE jak i również jestem WDOWĄ po tym osobnikuDeus Ex pisze:No dobra, skoro Zombiak nalega, choć nie lubię szczerze mówiąc pisać relacji, bo kto był ten wie jak było, a kto nie był to żadne relacje nie pomogą mu w zaznaniu klimatu u źródła.
Od siebie mogę powiedzieć, że było bardzo fajnie, ugryzienie mnie w suta, gołe tyłki uczestników, posiadówka do 5 rano z roommate'ami w pokoju (Mr Zombie, bodek i JackHammer) i wiele innych, których nie wypada tutaj wymienić to tagi, pod którymi należałoby szukać informacji nt zlotu w necie.
A na koniec, nie byłem aż tak pijany...
http://www.joemonster.org/art/17492/_Ni ... ak_pijany_
Dokładam nowy punkt - pytałem się PaLi jaki ma nick na MWRC.
Nie akceptuję, ale to była chyba zemsta za brak bugatti i pierścionkaBarry pisze:Deus ty więcej nie pij a Ty Pala więcej nie wykorzystuj biednego Koziołka skoro jesteś w stały "związku" BO TO NIE ŁADNIE, no chyba że Deus akceptuję "trójkąciki" .....
A z obgadywaniem i wypominaniem różnych akcji proszę się przenieść w bardziej odpowiedni, prywatny dział.
Wdową? Jak ostatni raz widziałem Koziołka to był cały i zdrowy (prawie) Więc jak to jest?PaLa pisze:Przepraszam - jeżeli chodzi o Koziołka to ja jestem z nim PO ROZWODZIE jak i również jestem WDOWĄ po tym osobnikuDeus Ex pisze:No dobra, skoro Zombiak nalega, choć nie lubię szczerze mówiąc pisać relacji, bo kto był ten wie jak było, a kto nie był to żadne relacje nie pomogą mu w zaznaniu klimatu u źródła.
Od siebie mogę powiedzieć, że było bardzo fajnie, ugryzienie mnie w suta, gołe tyłki uczestników, posiadówka do 5 rano z roommate'ami w pokoju (Mr Zombie, bodek i JackHammer) i wiele innych, których nie wypada tutaj wymienić to tagi, pod którymi należałoby szukać informacji nt zlotu w necie.
A na koniec, nie byłem aż tak pijany...
http://www.joemonster.org/art/17492/_Ni ... ak_pijany_
Dokładam nowy punkt - pytałem się PaLi jaki ma nick na MWRC.
Nie akceptuję, ale to była chyba zemsta za brak bugatti i pierścionkaBarry pisze:Deus ty więcej nie pij a Ty Pala więcej nie wykorzystuj biednego Koziołka skoro jesteś w stały "związku" BO TO NIE ŁADNIE, no chyba że Deus akceptuję "trójkąciki" .....
A z obgadywaniem i wypominaniem różnych akcji proszę się przenieść w bardziej odpowiedni, prywatny dział.