Aktor odgrywający rolę Chrisa, chyba pomylił filmy... W trakcie oglądania RE AfterScum, sala wybuchła śmiechem. Sytuacja pewnie się powtórzy przy piątej części filmu. Ciekawe zagranie ze strony Andersona, aby tak żonę nakłaniać do nakręcania ludzi i fanów RE.nemesisdestro pisze:Wystarczy spojrzeć na Chris'a...
Nasze komentarze do newsów
B@rt pisze:Aktor odgrywający rolę Chrisa, chyba pomylił filmy... W trakcie oglądania RE AfterScum, sala wybuchła śmiechem. Sytuacja pewnie się powtórzy przy piątej części filmu. Ciekawe zagranie ze strony Andersona, aby tak żonę nakłaniać do nakręcania ludzi i fanów RE.nemesisdestro pisze:Wystarczy spojrzeć na Chris'a...
Moim zdaniem wybuchła dlatego ze wentworth miller wypowiedział zdanie w kontekście pomocy w opuszczeniu tego jakby więzienia
-
nemesisdestro
Shawn Roberts ujawni wpis na Fejsie:
„Don't you guys worry, the worlds most famous super villain is going to be in Resident Evil: Retribution!”
Osobiście cieszę się, że aktor powróci, bo cenię sobie go osobiście. Nie wiem czy wszyscy oglądaliście materiały z wersji Blue-Ray, ale tam Shawn przyznaje się, że jest fanem sagi oraz ogólnie gier i chciał oddać postać Wesker’a jak najlepiej, co zresztą według mojej opinii mu się udało, a przynajmniej się starał.
„Don't you guys worry, the worlds most famous super villain is going to be in Resident Evil: Retribution!”
Osobiście cieszę się, że aktor powróci, bo cenię sobie go osobiście. Nie wiem czy wszyscy oglądaliście materiały z wersji Blue-Ray, ale tam Shawn przyznaje się, że jest fanem sagi oraz ogólnie gier i chciał oddać postać Wesker’a jak najlepiej, co zresztą według mojej opinii mu się udało, a przynajmniej się starał.
Oglądaj na YouTube - RESIDENT EVIL CGI | WIECZNY MROK EVIL TV odc. 37
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
PSN - WESKER-DL / społeczność FB - RESIDENT EVIL PL / Grupa FB - EVIL TV FanPage
Dobrze że "Wesker" na planie się stara.WESKER-DL pisze:Osobiście cieszę się, że aktor powróci, bo cenię sobie go osobiście. Nie wiem czy wszyscy oglądaliście materiały z wersji Blue-Ray, ale tam Shawn przyznaje się, że jest fanem sagi oraz ogólnie gier i chciał oddać postać Wesker’a jak najlepiej, co zresztą według mojej opinii mu się udało, a przynajmniej się starał.
- Leon. KennedY
Rodriguez powraca, muszę przyznać, że mnie to mocno zaciekawiło, a ze smutkiem przyjmują wiadomość o skromnej roli Robertsa w roli Weskera.
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=80978
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=80978
Możesz rozwinąć dlaczego ze smutkiem? Shawn się stara i na pewno lepiej wypadł niż Peter O'mara z RE3
a co do Rodriguez to ciekawe jak będą chcieli ją ożywić. może pojawi się tylko w retrospekcjach podobnie jak jej dowódca „One”?
Ostatnio zmieniony pt 23 wrz, 2011 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
Powiedzmy że walłem fejspalmWESKER-DL pisze:Możesz rozwinąć dlaczego ze smutkiem?
O, Prosze.Leon. KennedY pisze:skromnej roli Robertsa w roli Weskera.
Ostatnio zmieniony pt 23 wrz, 2011 przez J.Krauser, łącznie zmieniany 3 razy.
One man forced to seek REVENGE
- Leon. KennedY
Wesker, jak J.Krauser zaznaczył, bo będzie krótka, a Wesker był na bardzo dobrym poziomie i chciałbym go więcej, a nie mniej niż w czwórce
[ Dodano: 28 Wrz 2011 13:22 ]
Przywódca ruchu oporu potwierdzony http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=81118
Co ciekawe do obsady dołączył Fehr czyli filmowy Carlos, kolejna postać, która już umarła w tym universum, co to ma być zlot martwych postaci w piątym filmie??
[ Dodano: 28 Wrz 2011 13:22 ]
Przywódca ruchu oporu potwierdzony http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=81118
Co ciekawe do obsady dołączył Fehr czyli filmowy Carlos, kolejna postać, która już umarła w tym universum, co to ma być zlot martwych postaci w piątym filmie??
Ostatnio zmieniony śr 28 wrz, 2011 przez Leon. KennedY, łącznie zmieniany 1 raz.
Maximum Clonage nam się tutaj szykuje, patrząc na pomysły z poprzednich filmów....Leon. KennedY pisze: Co ciekawe do obsady dołączył Fehr czyli filmowy Carlos, kolejna postać, która już umarła w tym universum, co to ma być zlot martwych postaci w piątym filmie??
They see me Rocket Launching, they hatin'
- Leon. KennedY
Hmmm, a ja tak się zastanawiam, że może w 5 pokarzą nam przez kawałek filmu teraźniejszość i trochę przeszłości. Dla tego powracają stare postacie. Pokarzą nam to co się działo przed pierwszą częścią (tylko ciekawe co) i pokarzą to co się aktualnie dzieje. Tylko muszą to fajnie zlepić by nie wyszło jakieś masło maślane.Zresztą fakt, że Rodriguez powraca wcale mnie nie dziwi w końcu w "szybko i wściekle 6" też ma zmartwychwstać. Ploty też głoszą, że Rodriguez powróci jako siostra Rain. 
Ostatnio zmieniony ndz 02 paź, 2011 przez MrREVILPL, łącznie zmieniany 4 razy.
- Chris_BSAA
Mam pytanie co to za aktor ?
z 2 filmiku http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=81193
w 6 sekundzie to ten co grał weskera ?
z 2 filmiku http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=81193
w 6 sekundzie to ten co grał weskera ?
Nie to nie Shawn Robert ani Peter O'mara (oboje grali Weskera). To jest Johann Urb, aktor, który wcieli sie w rolę Leon'a.
by DE: Jason O'Mara
.
by DE: Jason O'Mara
Ostatnio zmieniony ndz 02 paź, 2011 przez WESKER-DL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Leon. KennedY
Nie, wyżej napisałem, który aktor - Johann Urb
- Chris_BSAA
Jak rozkładające się cało, przetrwa ostrą jazdę na motorze? xDChris_BSAA pisze:Las Plagas w RE:R
Ostatnio zmieniony pn 03 paź, 2011 przez B@rt, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapewnie tak samo jak w RE5 (akcja z motorami)
- Leon. KennedY